- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.901
merhaba hepinize ben de yeni katıldım aranıza. 6 ay kadar oldu temsilciliğe başlayalı. bugün kolim geldi. pike kettle seyahat çantası temsilci çantası hepsi bi arada geldi hihoyyyt
biçoğunuz benden daha büyük ve tecrübelisiniz heralde. akıl danışmak istedim.
ürün isteyip sonra vazgeçen yada alıp da parasını vermeyen çok oluyo (öğrenci milleti)
e bazen bende hediye limitini doldurmak için bişeyler alıyorum indirimli diye. şimdi elimde çok fazla ürün var ve ödemem gereken paranın yarısından daha az elimdeki para. öğrenciyim de açıkçası umutsuzluğa kapıldım. elimdeki ürünleri nasıl satabilirm fikri olan var mı? ben aklıma gelenleri yazayım.
parfümlerden
Treselle
Soft Musk
Ice Shares (yeşil)
deodorantlardan
Soft Musk
Outspoken by Fergie
Dreamy Chic
clearskin serisinden
siyah nokta temizleyici jel (2adet)
siyah nokta temizleyici tonik (2adet)
sonra makyaj temizleyici, salatalık özlü el kremi, topuk yumuşatıcı krem, senses roll on (lagoon) bademli şampuan, vücut pudrası, göz kalemi (color trend-yeşil-siyah-mavi), perfect wear mascara, hata düzeltici mascara,açılıp kapanabilen saç fırçası...
offf çok fazla senağlama
ne önerirsiniz?hihoyyyt
Kızlar siteye baktınız mı full speed edt deo ve cüzdan 30tl paket yapmışlar stoklarda sınırlı haber vermek istedim
baktm cnm süper yaa hemen temsilcilerme msj attım baksnlar die :)
Kızlar siteye baktınız mı full speed edt deo ve cüzdan 30tl paket yapmışlar stoklarda sınırlı haber vermek istedim
çok fazla olmuş bunlar cnm ya internete ilan ver sahibindene gittigidiyora falan birde bence birdaha girme fazla gelen hediye 30 40 tllikse senin fazladan para ödemene gerekyok git dışardn al daha iii cnm birde bir önerm daha var iade yap yaakında aldıklarını ama eğer temsilci programna sınır topladıysn gelen hediyeyide gönder iadelerle ve riske girme ödeyemezsn faiz koyar çok fazla sonra icralık olursn avukatlarının parasınıda sana ödetiyorlar
Gamzecim önceden stokta olmayıp şimdi gönderdiklerini saymıyor avon ne yazık ki.:mymeka: Faturada bu ay gözükse de onlar hediyeyi göndermiyorlar.klava:
selam canımm baktım şimdi de değmez sanki.ne bileyim cüzdan çok dandik.ee katalogda zaten ful speed edt+deodorant+roll on 40 tl..hatta 3 deodorant 17 lira..hiç gereği yok bence o paketin..ama zevk meselesi.
bu kettlelar kime gitti çok merak ediyorum..
bu ay neden böyle oldu bir karışıklıktır gidiyor..
Canım tabikide ben almayı düşünmüyorum ben eşime paket halinde almıştım bilgi vermek istedim görmeyenlere ayrıca tek eksiği roll on bence roll on yerine cüzdan dandik mandik daha ii be roll onu kullanmıyo eşim beyaz beyaz yapıyo dedi tabi herkesin kendi görüşü
benimde dün geldi kolim, kettle yok daha sonra gelecekmiş. Koliye hiç poşet koymamışlar. Birde öyle bir doldurmuşlar ki 2 koli yapmamak için hepsi birbirine girmiş. Kapakları açılmış bir kaçının sinir oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?