Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çok fazla olmuş bunlar cnm ya internete ilan ver sahibindene gittigidiyora falan birde bence birdaha girme fazla gelen hediye 30 40 tllikse senin fazladan para ödemene gerekyok git dışardn al daha iii cnm birde bir önerm daha var iade yap yaakında aldıklarını ama eğer temsilci programna sınır topladıysn gelen hediyeyide gönder iadelerle ve riske girme ödeyemezsn faiz koyar çok fazla sonra icralık olursn avukatlarının parasınıda sana ödetiyorlar

ben sabahtan beri hiç bakmadm avona görmemişm haber verdm ama katalogtaki seti girmeyi tercih ediolarmış cüzdan yerine rolon :)

Kızlar siteye baktınız mı full speed edt deo ve cüzdan 30tl paket yapmışlar stoklarda sınırlı haber vermek istedim

evet canım gördüm ve hemen sipariş verdim stoklarla sınırlı yazıyo ya hemen bitmesin diye bi arkadaş istemişti parfümü 30'a ona satarım deodorantıda 10'a cüzdanda eşime babalar günü hediyesi kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

QUOTE=kulübün sultanı;13779759]evet canım gördüm ve hemen sipariş verdim stoklarla sınırlı yazıyo ya hemen bitmesin diye bi arkadaş istemişti parfümü 30'a ona satarım deodorantıda 10'a cüzdanda eşime babalar günü hediyesi kaydirigubbakcemile3 delikafadulden[/QUOTE]

Ohhhh ne güzel canım hadi hayırlı olsun

evet ilan falan vereym artık. o kadar fazla almadım aslında ama dediğim gibi alamadığım paralar vazgeçilen siparişler elimde kalan ürünler derken arttı baya.. dersler sınavlar falan da yoğundu uğraşamadım aslında okula götürsem satardım belki..
neyse. kaldı sonuçta bi şekilde çıkarıcam elimden. takım öncümle de konuşayım bi

ayy deli olcam stoklarla sınırlı olan ındrım brosurundekı allıktan ıstemıstı arkadasım cokda ıstıyodu bı baktım faturada da yazdıgı halde clearskın nın scrubunu göndermısler.nası sınır oldum anlatmam.aradım hemen ıade edın dıyo kadın.biliyoruz yanı ıade etcez de nıye bosuna parasını öduyum kı yanı ben kıza söledım oda sınır oldu.stokta yokmus dedı kadın.yokta nıye baska urun gmdnerıyıonuz kıı hayret bısı yalmaz:

Gamzecim önceden stokta olmayıp şimdi gönderdiklerini saymıyor avon ne yazık ki.:mymeka: Faturada bu ay gözükse de onlar hediyeyi göndermiyorlar. klava:

tatlım biliyorum,zaten sadece bu aya ait 302 liralık sipariş verdim ve siparişlerim eksiksiz geldi. tlfda verilen siparişlerin faturasında 2 rimel stokta yok görünüyor, diğer faturamda ise rimellerim gelmiş gözüküyor ama ek ürünlerde yazdığı için onları geçen aylara ait stokta olmayan ürünle eşdeğer tutmuşlar ama şükür halllolucak inşallah biran önce..takım öncüm şirketi aramış,sorun onlarda yani kettle gelicek araştırıldıktan sonraa..

Kızlar siteye baktınız mı full speed edt deo ve cüzdan 30tl paket yapmışlar stoklarda sınırlı haber vermek istedim

selam canımm baktım şimdi de değmez sanki.ne bileyim cüzdan çok dandik.ee katalogda zaten ful speed edt+deodorant+roll on 40 tl..hatta 3 deodorant 17 lira..hiç gereği yok bence o paketin..ama zevk meselesi.

selam canımm baktım şimdi de değmez sanki.ne bileyim cüzdan çok dandik.ee katalogda zaten ful speed edt+deodorant+roll on 40 tl..hatta 3 deodorant 17 lira..hiç gereği yok bence o paketin..ama zevk meselesi.

Canım tabikide ben almayı düşünmüyorum ben eşime paket halinde almıştım bilgi vermek istedim görmeyenlere ayrıca tek eksiği roll on bence roll on yerine cüzdan dandik mandik daha ii be roll onu kullanmıyo eşim beyaz beyaz yapıyo dedi tabi herkesin kendi görüşü

evet rolon lar beyaz yapıyo.. ya bende aromdiac parfum almk istedim ama blue rush aldım aromsdc ın da rolonunu aldım ama acmadım bilmiyorum güzel olurmu yaa

ya benim de kolim yırtılmıs falan ben de çok sinir oldum garanti belgesi yırtılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…