Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

semerta k7 daha bitmediği için giremezsin diye biliyorum
girersen farklı fiyat ödersin
bu cumadan sonra girebilirsin yanıltmış olmayım da

Kızlar acemi olaraktan bişi daha soracağım k8 de little blac dressin vücut sprayleri bide pırıltılı spreyleri var siparişi ne zaman girebilirim ve ne zaman elimde olur daha hiç sipariş vermedim ya bilmiyorum

Temmuzun 9da saat 4ten sonra verebilirsin canım nerede oturuyosun genelde iki gün içinde elinde olur

bende takım öncüsüyüm cnm üye yapılısı bu şekilde oluyo...pişman olma yüzde 33 karın olacak bakarsın satarsın bellimi olur hediyeleride var sonucta

ya arkadaşlar bende bişe sorcam 2nci siparişleri nasıl verecez internetten vereyim dedim anlamadım temsilci fiyatıyla albilirsiniz diyoya onları nasıl alabiliriz bide benim bi önceki satışım 95tl ydi 101 lira faturam çıkmış şimdi bunun nekadarı bana kalır yoksa bişey kalmazmı kafam karıştı yarın bankaya gidp hesap açtırıp ödemeyi yapıcam yardımcı olursanız sevinirim

canım sipariş vermen için temsilci girişinden girip şifre isteyi tıkla fatura numaranı ve temsilci numaranı giriyosun ceptelefonuna şifre giriyo onu giriyosun daha sonra şifreni değiştiriyosun alışveriş girişinden siparişini girebiliyosun 101lira çıkmasındaki nedende 7,5ytl kayıt ücreti 1tl küsüratlı olması lazım katolok fiyatı

canım sagol cevabın için ama ben halen temsilci fiyatıyla nasıl alabilecegimi merak ediyorum çünkü anew clinicalin yüz serumunu almayı düşünüyorum kendime bide eger 45 tlnin altına düşülürse 7.5 lira kesilir diyo diyo benim ilk siparişim zaten 95tlyi buluyodu kesilmemesi gerekmezmiydi

ilk faturan elindemi canım eevt enaz 45tllik sipariş vermen gerekiyo yoksa kargo ücretide ödersin ilk siparişinde üye oldugun için 7,5tl o birkereye mahsus alınıyo üye yapan arkadas bilgilendirmedimi istanbulda olsaydınız yardımcı olurdum

canım ozaten bikereye mahsus alınıyo demiştide gelen faturada yazıyodu eger düşük satış yapılırsa alınır diyo okafama takıldı

temsilci tavsiye demek istedin sanırım bir kişi ettiğinde banyo köpüğü ıkıncı kişide plaj cantası 3,cü kişide plaj havlusu veriyo

çay takımı kazandım bende faturamın ayrıntısında temsilci tavsiye taşviği yazıyor hediye olarak
çay takımı demek istedimmm a.s

canım ozaten bikereye mahsus alınıyo demiştide gelen faturada yazıyodu eger düşük satış yapılırsa alınır diyo okafama takıldı

faturalarını takip et canım mesela gecen kampanyada en 75 tlilik sipariş verilince kargo ücreti ödenmiyodu kampanya 10 kadar en 45tllik verirsen kargo ücreti ödemezsin

olsn cnm herkesn kendi kararı hç duymadm dien yoktur

panaromadaki hediyeler tatlımm

bnm sadece hiç bu işlerle uğraşmayanlara anlatmak gibi bi niyetim yok
özellikle avonculara anlatmak istiyorum
çnkü boşuna zaman kaybediyosunuz emeklerinizin karşılığını almıyosunuz ona üzülüyorum doğrusu lmaz:

iftira atmaya gerek yok
neyin ne oldunu kullananlar çok iyi bilio siz ilgisi olmayan insnları kandırmaya devam edin
sağlık bakanlığından onayı bile olmayan şikayet edildiği zaman sizinde başınızı yakacak ürünleri satın deli gibi
dünyada hiç bir geçerlilği olmayan bir marka siz de adınız gibi biliosnuz ürünlerin 5 para etmedinizemuszemus nerdeyse en çok satışı türkiyede yapylıyo avonuun çnkü insanlarımız bilinçsiz
tıpkı cola yı bişi zannedip içtiğimiz gibi ...:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…