- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.621
Kızlar acemi olaraktan bişi daha soracağım k8 de little blac dressin vücut sprayleri bide pırıltılı spreyleri var siparişi ne zaman girebilirim ve ne zaman elimde olur daha hiç sipariş vermedim ya bilmiyorum
Benim olayda aynen böyle oldu azdaha çatacaktım kadına hatta siparişim az olduğu için üstüne ekleme yapacakmışbayanssulusmile
Canım Temsilciyi aradım ters ters konuşmaya hazırlanıyodum ki siparişleri umarım benim üstümden girmişsinizdir dedim tabi canım senin üstünden girceğim daha girmedim 75 tl lik olmadığı için siparişin üstüne kendi siparişlerim den ekleyip 75 lik yapmaya çalışcam dedikaydirigubbakcemile3
neyse rahatladım biraz
şimdi iş bankasından hesap açtırmam lazım sonra kendi siparişimi kendim gircem
ya benim yaptığım mantıklımı öyle satış falan yapamam ben kendi ihtiyaçlarımız için biz 4 kızız zaten mantıksız değil diğmi benim yaptığım pişmanlık duygusu sardıda birazz
ya arkadaşlar bende bişe sorcam 2nci siparişleri nasıl verecez internetten vereyim dedim anlamadım temsilci fiyatıyla albilirsiniz diyoya onları nasıl alabiliriz bide benim bi önceki satışım 95tl ydi 101 lira faturam çıkmış şimdi bunun nekadarı bana kalır yoksa bişey kalmazmı kafam karıştı yarın bankaya gidp hesap açtırıp ödemeyi yapıcam yardımcı olursanız sevinirim
Temmuzun 9da saat 4ten sonra verebilirsin canım nerede oturuyosun genelde iki gün içinde elinde olur
Teşekkür ederim öğrenmek istediğim buydukaydirigubbakcemile3
çay takımı canımmmmkızlar temsilci tesvigi seti ne ya
çay takımı canımmmm
canım sagol cevabın için ama ben halen temsilci fiyatıyla nasıl alabilecegimi merak ediyorum çünkü anew clinicalin yüz serumunu almayı düşünüyorum kendime bide eger 45 tlnin altına düşülürse 7.5 lira kesilir diyo diyo benim ilk siparişim zaten 95tlyi buluyodu kesilmemesi gerekmezmiydi
temsilci tavsiye demek istedin sanırım bir kişi ettiğinde banyo köpüğü ıkıncı kişide plaj cantası 3,cü kişide plaj havlusu veriyo
canım ozaten bikereye mahsus alınıyo demiştide gelen faturada yazıyodu eger düşük satış yapılırsa alınır diyo okafama takıldı
çay takımı kazandım bende faturamın ayrıntısında temsilci tavsiye taşviği yazıyor hediye olarak
çay takımı demek istedimmm a.s
olsn cnm herkesn kendi kararı hç duymadm dien yoktur
panaromadaki hediyeler tatlımm
sevgili kiras lütfen biraz daha saygı çerçevesi içinde konuşursak iyi olur..sonuçta burası avon temsilcileri topiği.arkadaşımız oriflame temsilcisi olmak isteseydi sizin topiğinize gelir sorardı.parfümler hikaye falan değil.benim eşim kullanıyor perceve sabah sıkıyor akşam geldiğinde hala üstünde kokusu...Avona iftira atıpta milleti oriflame e çekmeye çalışmayın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?