- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.581
ayyyy kargom nerde kaldııı gelsedeee yeni takımımla bi çay içsemmm :roflol:
saol cnmcm ama almicam almanyadan geldi cicilerm kaydirigubbakcemile3economist hoş geldin canımhihoyyyt
avonun her parfümü farklı farklı zevklere hitap ediyor, o yüzden baban hangisini sever bilemiyorum ama perceive, wilderness, full speed ve ungare for him en çok sattıklarım, bunlara bir de geçen katalog true force eklendi. Bir de black suede touch vardı ki onu kendisi için alan bayan müşterilerim bile oldu, okadar çok bayılıyordu koklayanlar:S black suede (touch olmayanı,hala katalogta var) ise biraz kremsi ve yumuşak bir kokudur ki bence o da çok güzel; ama kişiden kişiye göre değişiyor, sonuçta kokuyu da elbise gibi taşıyabilmek gerek diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
OkYaNuS rica ederim canım, sonuçta internet üzerinden çok sağlıklı bilgi vermem mümkün olmadığı için genel seçenekleri yazdım; ama umarım kafanda fikir oluşmasında bir parça yardımcı olabilmişimdir. Yalnız bir de şunu ekleyeyim, cildinin yıpranmadığını söylüyorsun o yüzden kesinlikle anew ürünlerine yönelme, ancak belkide bölgesel sorunlar yaşarsan bölgesel uygulamalar yapabilirsin. Buradan anew ürünleri kötü diye bir sonuca varma asla, tam aksine çok başarılılar ve tam da bu yüzden insanlar bu ürünlere yönelebiliyor; fakat ihtiyacı olmayan şeyi cildine vermenin faydasından çok zaraını görürsün.Sonuçta cildimiz ömür boyu bizimle ve uzun vadeli düşünmek gerekiyor, senin şu andaki ihtiyacın nemlendirme ve solutions serisindeki ürünler daha çok işini görür. opuyorumnanaktan
ecemnazz bahsetiğin ürün avonun meşhur pata creami, bende yıllarca kullandım ama sonra mineral fondötene geçtim:) pata cream de çok güzel bir ürün, sıvı fondötene göre daha kapatıcıdır, uygulaması da altında ki süngerle olur ve sürüldükten sonrada sanki fondöten üzerine pudra sürmüşsün gibi bir etki bıraktığı için de pudra+fondöten+kapatıcı diye geçer. Sen onu krem fondöten olarak kabul et:)
eda colortrendin pudraları diğerlerine göre daha kapatıcı, ama translucent rengi bile çok açık olmayan bir renk o yüzden renk konusunda sorun yaşayabilirsin, ideal shade olanlar ise fondöten üzerine makyajı sabitlemek için daha ideal oluyorlar, colortrende göre daha şeffaflar diyebilirim.Artık sen cilt rengine ve ihtiyacına göre istediğini seçersin
cnm ara avonu çeksinler neyi bekliosnki:sarkadaşlar bana yardım edin 5 günlük geçikmiş borcum var gününde bankada para olmadığından çekmemişler ziraatten otomatik ödeme talimatım var ertesi gün yatırdım ama avon parayı bir türlü almıyo 5 gün oldu takım öncümü aradım bakıcam dedi hala ses yok ne yapcam yaa yardım edin sipariş zamanıda geliyo lütfen yardımm
anaaam bn sivaslıyım ama sivasta değilim kaydirigubbakcemile3kızlar konuyu başka yere de yazdım cevap gelmedi. birde buraya yazayım dedim
SİVAS'ta avon satışı yapan kimseyi bulamıyorum ki ürünlerinden alayım aranızda Sivas'ta oturan varsa irtibata geçelim...
hoşgeldin canım,hayırlı olsun diycem ama sanırım ilk günden kandırılmışsın..takım öncün ilk günden belli etmiş kendisini. kayıt için sipariş verme olayını da ilk senden yani takım öncünden duuyorum.olur mu öyle şey,keşke vermeseydin sipariş.üye olunca kendin verirdin,hem de gelişinden alırdın,limitin yükselirdi.. neyse umarım takım öncün bidaha karşısındakini kandırma derdine düşmez.. :1no2:
hoşgeldin numarası yapı anlaşılan bana
madem öyle hiç uğraşmazdım üyelikle falan, üyelikten çıkış için ne yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz peki,
verdiğim siparişleri geliş fiyatından vermezse çıngar çıkarırım valla,
birde yıllık ücret olayları nedir?
hoşgeldin numarası yapı anlaşılan bana
madem öyle hiç uğraşmazdım üyelikle falan, üyelikten çıkış için ne yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz peki,
verdiğim siparişleri geliş fiyatından vermezse çıngar çıkarırım valla,
birde yıllık ücret olayları nedir?
iremcim sen çayı demle ben geliyorum
çay takımlarından bensizmi çay içicen :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
benim kargo az önce geldi kettle m a kavuştum ama zaten kettle m olduğu için onada müşteri buldum satıcambayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
canım bence sen takım öncünle bi görüş,ne işler dönüyor,benim etrafımda temsilci olan insanlar var elbet,ama hiçbirisi üye olmak için ilk başta sipariş vermemiş de,siparişlerini iptal et,hatta getirse bile alma,görsün gününü.. müşteri hizmetlerini ara derdini anlat,sana yardımcı olurlar,takım öncünü değiştirmelerini iste ve sana bu yaptıklarını aynen anlat canım.müşteri hizmetlerinin numarası: 0212 473 11 11. yıllık ücreti her banka kesiyomuş sanırım avon haricinde elektrik,su,tlf faturalarından herhangi biri için otomatik talimat vermediğin takdirde 30 tl falan ama benden kesmediler,3 yıldır iş bankasında hesabım var.. yıllık ücret sorunu yanlış anlamış olabilirim,aklım pek yerinde değil canım.. sonra tekrar yazarım sana..
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra tekrtar merhaba
bugün k7 nin son siparişleri yola çıkmış
birde kettle m varmış kargoda
umarım öğleye kadar gelir hemen
artık k8 den devam edicem k7 dönemi bitti benim için
eğer k8 den 200 ü bulursam hem soft musk hem temsilci çantası hemde panaromadaki parfüm hediye olarak gelicek bol hediyeli bir ay olucak
slm canım benmde 4,ayım olacak bu..200ü bulursam banada soft musk gelcek ama panoramadaki parfüm hangisi o niye geliyo sana anlamadım...
yok yok doğru anladın bunu soruyordum ben de senin herhengi bir elektrik su gibi otomatik ödemete talimatın vrmı?
bi de üye olurken benden herhangi bi elektrik su faturası istedi, telefonuma msj geldi dün temsilci numaram fatura numaramı bilmiyorum ama,
ya şimdi bu kadın benim verdiğim siparişleri kendi üstünden mi girdi yaa
çok sağol bu arada yardımların için
arkadaşlar bana yardım edin 5 günlük geçikmiş borcum var gününde bankada para olmadığından çekmemişler ziraatten otomatik ödeme talimatım var ertesi gün yatırdım ama avon parayı bir türlü almıyo 5 gün oldu takım öncümü aradım bakıcam dedi hala ses yok ne yapcam yaa yardım edin sipariş zamanıda geliyo lütfen yardımm
cnmm ne demek ne zmn istersn yardım ederiz ürünlerle ilgili fln bi sorun olursa opuyorumnanaktan
EDAcım o zaman hemen bi soruyerimseniben Sivasta avon satan bi arkadaş vardı yeni katalogtan DEİTRA yüzük aldım ama yüzük parmağıma büyük geldi. avon satan arkadaşta geçen hafta Gebzeye gelin gitti ve yüzük elimde kaldı onu değiştirmenin hiç mi imkanı yok bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?