Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayyyy kargom nerde kaldııı gelsedeee yeni takımımla bi çay içsemmm :roflol:

iremcim sen çayı demle ben geliyorum
çay takımlarından bensizmi çay içicen :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
benim kargo az önce geldi kettle m a kavuştum ama zaten kettle m olduğu için onada müşteri buldum satıcambayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

selam arkadaşlar bugün kargoya gittim ve kargomun neden eve gelmedigini sordum aldıgım cevapsa- ya avonun eve gitme zorunlulugu varmış oyüzden eve gönderdim- dedi bi sinirlerdim ya bu sıcakta hamile halimle okadar yol yürüdüm bide boşuna madem eve gelecekti niye arayıpta öyle söylüyosunuz dimi yani sonra artık ben ordayım diye tekrar merkeze getirdilerde aldım ama içinden roll on çıkmadı eksik sipariş girmişler ne yapabilirim bi fikriniz varmı ve k8den ilk siparişimi aldım

kızlar konuyu başka yere de yazdım cevap gelmedi. birde buraya yazayım dedim
SİVAS'ta avon satışı yapan kimseyi bulamıyorum ki ürünlerinden alayım aranızda Sivas'ta oturan varsa irtibata geçelim...

saol cnmcm ama almicam almanyadan geldi cicilerm kaydirigubbakcemile3
cnm ara avonu çeksinler neyi bekliosnki:s
kızlar konuyu başka yere de yazdım cevap gelmedi. birde buraya yazayım dedim
SİVAS'ta avon satışı yapan kimseyi bulamıyorum ki ürünlerinden alayım aranızda Sivas'ta oturan varsa irtibata geçelim...
anaaam bn sivaslıyım ama sivasta değilim kaydirigubbakcemile3
Müşteri Başvuru Formu bak ablam gir buraya yaz bilgilerini bu sna en yakın temsilciye ulaşır arar sni korkma bişey olmuo bnde bu sayede temsilci oldm zemuszemus

hoşgeldin numarası yapı anlaşılan bana

madem öyle hiç uğraşmazdım üyelikle falan, üyelikten çıkış için ne yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz peki,
verdiğim siparişleri geliş fiyatından vermezse çıngar çıkarırım valla,
birde yıllık ücret olayları nedir?

3 ay verme sipariş verirse hemen geri iade et oda bıkar atk..
yıllık ücret derken :s

canım bence sen takım öncünle bi görüş,ne işler dönüyor,benim etrafımda temsilci olan insanlar var elbet,ama hiçbirisi üye olmak için ilk başta sipariş vermemiş de,siparişlerini iptal et,hatta getirse bile alma,görsün gününü.. müşteri hizmetlerini ara derdini anlat,sana yardımcı olurlar,takım öncünü değiştirmelerini iste ve sana bu yaptıklarını aynen anlat canım.müşteri hizmetlerinin numarası: 0212 473 11 11. yıllık ücreti her banka kesiyomuş sanırım avon haricinde elektrik,su,tlf faturalarından herhangi biri için otomatik talimat vermediğin takdirde 30 tl falan ama benden kesmediler,3 yıldır iş bankasında hesabım var.. yıllık ücret sorunu yanlış anlamış olabilirim,aklım pek yerinde değil canım.. sonra tekrar yazarım sana..

ahhh sevvalm gel bitanemmmm içelimmm beraber :içelim:
ama kargo dün gelmedi ya 15.30 da şubeye gelmiş dağıtıma çkmamışlar yarına kaldııı artıkk
çayın yanına bişeylerde yapayımm ama ktuların üstünde otururuz :roflol: malum eşya topluyoruz yaaa 6 günüm kaldıı lanet yerden kurtulmaya kötükedihüso
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bu arada kettle ii etmişin ssatmakla bende de var ama stoğa kaldırdımmm yedek de dursunnn emeklerimin karşılığınaaa bakayım eccükkk :smiley-cool:

yok yok doğru anladın bunu soruyordum ben de senin herhengi bir elektrik su gibi otomatik ödemete talimatın vrmı?
bi de üye olurken benden herhangi bi elektrik su faturası istedi, telefonuma msj geldi dün temsilci numaram fatura numaramı bilmiyorum ama,
ya şimdi bu kadın benim verdiğim siparişleri kendi üstünden mi girdi yaa

çok sağol bu arada yardımların için

slm canım benmde 4,ayım olacak bu..200ü bulursam banada soft musk gelcek ama panoramadaki parfüm hangisi o niye geliyo sana anlamadım...

slm canım benmde 4,ayım olacak bu..200ü bulursam banada soft musk gelcek ama panoramadaki parfüm hangisi o niye geliyo sana anlamadım...

panaromada hani belli limitlere ulaşınca hediye geliyor ya temsilciye k8 panoramasındaa bu sefer bay bayan erkek parfümü var ondan gelcek şevvala ulaşmış limite

canım kesinlikle şikayet etmelisin resmen kandırmaya çalışmış seni. Eğer ürünleri getirirsede sakın alma. Ne insanlar var yaaa.. lmaz:

Okadar strese girme canım faiz fazla değil bişey olmaz,ziraat öyle 5 kuruş eksik olsa ödemezler ve sadece belli günlerde ödeme yaparlar,bende iş bankasından talimat vermiştim aidat kesmişler sinirlenip ziraatten talimat verdim,ziraat de hesabım vardı onlarda kullanmadığım yılın aidatını bile kestiler üstüne birde böyle ödeme aksilikleri oldu binpişman oldum ben kredi kartına geçtim şimdi.Sen biranönce iptal edip iş bankasına geç hiç ödemede sorun yaşamazsın ayrıca mesala borcun 200 sen 100 yatırdın onu hemen ödüyolar kalan paradan faiz işliyo yani ne yatırırsan o nu çekiyolar benden tavsiye ziraate sakın bulaşmayın.

cnmm ne demek ne zmn istersn yardım ederiz ürünlerle ilgili fln bi sorun olursa opuyorumnanaktan

EDAcım o zaman hemen bi soruyerimseniben Sivasta avon satan bi arkadaş vardı yeni katalogtan DEıTRA yüzük aldım ama yüzük parmağıma büyük geldi. avon satan arkadaşta geçen hafta Gebzeye gelin gitti ve yüzük elimde kaldı onu değiştirmenin hiç mi imkanı yok bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

ancak satın aldığın kişi iadeyi yapabilr cnm ona gönderirsn yüzüğü yapar iadeyi ya da gümüşçüde falan kestirirsn öyle olabilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…