- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.601
EDAcım o zaman hemen bi soruyerimseniben Sivasta avon satan bi arkadaş vardı yeni katalogtan DEİTRA yüzük aldım ama yüzük parmağıma büyük geldi. avon satan arkadaşta geçen hafta Gebzeye gelin gitti ve yüzük elimde kaldı onu değiştirmenin hiç mi imkanı yok bilmiyorumkismile
Okadar strese girme canım faiz fazla değil bişey olmaz,ziraat öyle 5 kuruş eksik olsa ödemezler ve sadece belli günlerde ödeme yaparlar,bende iş bankasından talimat vermiştim aidat kesmişler sinirlenip ziraatten talimat verdim,ziraat de hesabım vardı onlarda kullanmadığım yılın aidatını bile kestiler üstüne birde böyle ödeme aksilikleri oldu binpişman oldum ben kredi kartına geçtim şimdi.Sen biranönce iptal edip iş bankasına geç hiç ödemede sorun yaşamazsın ayrıca mesala borcun 200 sen 100 yatırdın onu hemen ödüyolar kalan paradan faiz işliyo yani ne yatırırsan o nu çekiyolar benden tavsiye ziraate sakın bulaşmayın.
cnmm ne dmk her zmn burdayız gel istediini soropuyorumnanaktan
bnde oriflame üyeym ama asla burada böel şeyler konuşmadm ltfen insanlarn kendi seçimi herkes oriflameyi bilio istese ona üye olurdulmaz:
tatlım elinle sürünce fondöten+kapatıcı oluo..altında pamuğu var onunla sürünce pudra oluozemuszemus
yok yok doğru anladın bunu soruyordum ben de senin herhengi bir elektrik su gibi otomatik ödemete talimatın vrmı?
bi de üye olurken benden herhangi bi elektrik su faturası istedi, telefonuma msj geldi dün temsilci numaram fatura numaramı bilmiyorum ama,
ya şimdi bu kadın benim verdiğim siparişleri kendi üstünden mi girdi yaa
çok sağol bu arada yardımların için
kızlarr panaromada saçın kabarmaması için krem varya ondan sipariş veren oldumuj?
olsn cnm herkesn kendi kararı hç duymadm dien yokturbilmiyolar :) çünkü kimse anlatmıyo
üstelik tv de reklamı olmadığı için insanlar reklamı olan şeylerin daha iyi olduğunu düşünüyo yerimseniben
kızlar temsilci tesvigi seti ne ya
eda, güle güle kullan almanyadan gelen cicileriniopuyorumnanaktan
bilen yokmu kızlarr??
canım sayfa 16daki turuncu olan seriden yani frizz serisinden diyosan ben kullandım kremi,pek bi etki göremedim,kabarmayı önlüyo ama saçları açmıyo,şuanda saçlarım dökülmüş olduğu için kullanmıyorum.. zaten 1 tane kremle toplam 4 defa yıkayabildim saçlarımı,hemen bitti ve saçlarım çok kıvırcık olduğundan açmadı,şampuanı da çok kötü geldi bana,saçlarımı sertleştirdi.. bir daha almayı da düşünmüyorum..
canım kesinlikle şikayet etmelisin resmen kandırmaya çalışmış seni. Eğer ürünleri getirirsede sakın alma. Ne insanlar var yaaa..lmaz:
canım rica ederim,benim daha önceden iş bankasında hesabım vardı,kendi hesabım üzerinden yatırıyorum faturaları,otomatik ödeme talimatm var ama herhangi bi fatura üzerinden değil,yine de kesilmiyor benden ücret.. zaten artık banka hesabından yıllık işlem ücreti kestiklerinde şikayetçi olup paranı geri alabiliyosun,kaymakamlık yardımcı oluyor.. fatura numaran değişiyo zaten her faturada ama umarım takım öncün siparişleri senin adına girmiştir,bi ara konuş kendisiyle,buluşun bi yerde tekrar anlatsın..
eger ilk defa üye olduysanız ilk siparişinizi üye yapan arkadas giriyo sizin üzerinizden oluyo yine koliniz geldiğinde faturanızdan anlayacaksınız <
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?