- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.641
bnm sadece hiç bu işlerle uğraşmayanlara anlatmak gibi bi niyetim yok
özellikle avonculara anlatmak istiyorum
çnkü boşuna zaman kaybediyosunuz emeklerinizin karşılığını almıyosunuz ona üzülüyorum doğrusulmaz:
iftira atmaya gerek yok
neyin ne oldunu kullananlar çok iyi bilio siz ilgisi olmayan insnları kandırmaya devam edin
sağlık bakanlığından onayı bile olmayan şikayet edildiği zaman sizinde başınızı yakacak ürünleri satın deli gibi
dünyada hiç bir geçerlilği olmayan bir marka siz de adınız gibi biliosnuz ürünlerin 5 para etmedinizemuszemus nerdeyse en çok satışı türkiyede yapylıyo avonuun çnkü insanlarımız bilinçsiz
tıpkı cola yı bişi zannedip içtiğimiz gibi ...:sm_cool::sm_cool:
iftira atmaya gerek yok
neyin ne oldunu kullananlar çok iyi bilio siz ilgisi olmayan insnları kandırmaya devam edin
sağlık bakanlığından onayı bile olmayan şikayet edildiği zaman sizinde başınızı yakacak ürünleri satın deli gibi
dünyada hiç bir geçerlilği olmayan bir marka siz de adınız gibi biliosnuz ürünlerin 5 para etmedinizemuszemus nerdeyse en çok satışı türkiyede yapylıyo avonuun çnkü insanlarımız bilinçsiz
Canım Temsilciyi aradım ters ters konuşmaya hazırlanıyodum ki siparişleri umarım benim üstümden girmişsinizdir dedim tabi canım senin üstünden girceğim daha girmedim 75 tl lik olmadığı için siparişin üstüne kendi siparişlerim den ekleyip 75 lik yapmaya çalışcam dedikaydirigubbakcemile3
neyse rahatladım biraz
şimdi iş bankasından hesap açtırmam lazım sonra kendi siparişimi kendim gircem
ya benim yaptığım mantıklımı öyle satış falan yapamam ben kendi ihtiyaçlarımız için biz 4 kızız zaten mantıksız değil diğmi benim yaptığım pişmanlık duygusu sardıda birazz
bende takım öncüsüyüm cnm üye yapılısı bu şekilde oluyo...pişman olma yüzde 33 karın olacak bakarsın satarsın bellimi olur hediyeleride var sonucta
iftira atmaya gerek yok
ya ne bileyim böyle sipars toplama pesinde kosacagıma temsilcilerimle ilgiilenirim diye düsünyrm ne bileyim takım öncüm ve takım öncüsü arkdslarıyla toplanıyrz arada konusmalarından özeniyo insan.öyle yüzlerce degilde 30 40 taneyle ugrasırım heralde. çokta bilinecek birsey yok ya iadeyi siparis vermeyi flan bildinmi gerisi kolay gibi
tatlım onca insanla uğraşırım vaktim var diosan üye ol ama tabi biraz bilgin varsa ol..sonuçta takım öncü olunca takım öncün para kazancak ii düşün cnm..
ilk faturan elindemi canım eevt enaz 45tllik sipariş vermen gerekiyo yoksa kargo ücretide ödersin ilk siparişinde üye oldugun için 7,5tl o birkereye mahsus alınıyo üye yapan arkadas bilgilendirmedimi istanbulda olsaydınız yardımcı olurdum
Benim satış temsilcim 75 tl lik olursa kargo parası ödemzsin dedi ama siz 45 hangisi doğru
iftira atmaya gerek yok
dediğim gibi kampanya 7den önce 75ytllikti şimdi 45ytlye düşürdü avon benim dediğim dogru canım
Teşekkür ederim sağol ben de iş çıkışı gideyim de bari işbankası avon hesabı açtırayımbayanssulusmile
Kızlar size bir sorum olacak
Avonun maskaralarından birini denemek istiyorum hangisini önerirsiniz?
Dolgun olsun böyle uzun uzun olsun istiyorum super shock sipariş vericem kuzenime
Kullanan var mı aranızda memnun musunuz yada neyi tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim.
super extend mascarayı deneyebilirsin canım ablam aldı memlun
[color="ındigo"] kızlar size bir sorum olacak
avonun maskaralarından birini denemek istiyorum hangisini önerirsiniz?
Dolgun olsun böyle uzun uzun olsun istiyorum super shock sipariş vericem kuzenime
kullanan var mı aranızda memnun musunuz yada neyi tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim. [/color]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?