Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bakın hanımefendi biz avonu gayet ii bilioruz ve burada olduumuza göre avon bize dha ii gelio...buradaki hiç bi insan cahil deil uzayda yaşamıo her türlü markayı bilio ve avonu tercih etmişler sizi tedirgin eden nedir???biz size oriflame hakkında kötü konusuomuyuz???? derdiniz nedir yani....hadi oriflame üye olduk sizin elinize ne geçicek...lütfen ortamı germeyn gereksiz yere....hem bi kere sağlık bakanlığından onayı yokmuşmuş...peeehhh...başka yalanda kalmadı zaten....öle bişe olsa türkiyede kmsemi bilmio nasıl alınıo onca mal içeri...bırakın Allah aşkınıza....

bak arkadaşım kimin ne kullandığı seni ilgilendirmez.kendine üye toplamaya çalıştığın apaçık belli.ayrıca senin başka bi topikte yerleri siliyorum dediğin avon şampuanıyla ben saçlarımı yıkıyorum ve çokta memnunum.yani kendimiz kullandığımız şeyleri satıyoruz çevremize.memnun olmadıklarımızıda önermiyoruz..avonu bu kadar kötülediğine göre başına bişey gelmiş belli..biraz saygılı ol.herkes salakta bi sen akıllısın...

Ben ve çevremdeki herkes Avon'dan çok menunuz.Bu zamana kadar kullandık ve hiçbir zararını görmedik.Lütfen yazmadan önce iyice araştıralım.Bu tür yazıları yazan kişiler Avon Facebook sayfasında da var malesef.Herkes istediği firmanın temsilcisi olabilir, bu kadar da; Avon'u ve ürünlerini yerden yere vurmanın anlamı yok.Sağlık Bakanlığı izni olmasa bırakın satışı, ülkeye girmesine izin verilmezdi.Ülkemize Avon'u ilk getiren de Eczacıbaşı'dır ve şu an Avon Türkiyeturkbayragi olarak firma kendisi faaliyet göstermektedir.Arkadaşım temsilci, o tatilden dönünce beni de temsilci yapmasını söylicem.

kızlar ben 3.kampanyamı yapıcam ama takım öncüm tutturdu seni takım öncüsü yapalım diye baslarda ugrasamam dyrdm ama simdi biraz kafama yattı gibi yine de tereddütlerim vr bilmiyrm szin fikrleriniz ne bu konuda kzlar......?

tatlım onca insanla uğraşırım vaktim var diosan üye ol ama tabi biraz bilgin varsa ol..sonuçta takım öncü olunca takım öncün para kazancak ii düşün cnm..

ya ne bileyim böyle sipars toplama pesinde kosacagıma temsilcilerimle ilgiilenirim diye düsünyrm ne bileyim takım öncüm ve takım öncüsü arkdslarıyla toplanıyrz arada konusmalarından özeniyo insan.öyle yüzlerce degilde 30 40 taneyle ugrasırım heralde. çokta bilinecek birsey yok ya iadeyi siparis vermeyi flan bildinmi gerisi kolay gibi

canım benim bu aydan itibaren limit 45e düştü,yani ilk siparişini o girecek tamam ama 75 liralık girmesine gerek yok.45 tl olması kafi,ayrıca mantıklı yaptığın,geliş fiyatından alırsınız,hem belki çevrenizden alan da olur.. yerimseniben

bende takım öncüsüyüm cnm üye yapılısı bu şekilde oluyo...pişman olma yüzde 33 karın olacak bakarsın satarsın bellimi olur hediyeleride var sonucta

6 aydır nerdeyse bu işle meşgulüm,ama %33 ü göremedik henüz.her takım öncüsü %33 diyo,açıklamasını net olarak yapmalı bence takım öncüleri,ayrıca çantalarda karımız %15 belirtmek istedim. normalde de %25. ha bi de katalog parası da bizden çıkıyo..

canım şu an avondan solutions serisinin gece kremini sürdüm misleerrr gibi,ooohhhhh süper bişey yaaa,blue rush var parfüm,fellakeet bişeyy onu da sıktım,ay öyle bi rahatladım anlatamam,ay inşallah yakında saç boyası falan da çıkarır avoonnnnnn.. ayrıca tarım ve köy işlerinden izni var avonun, oriflame i savunacaksan byeee sanaa oranın topiğine fırlatıyorum seni,ha ben şimdi o topiğe girecem,orda avonu övecem ok,orda buluşuruz.. kaydirigubbakcemile3

artık iadeleri temsilciler kendisi yapıyo üye yapabilirsen dene cnm ben üye bulamıyorum malesef ilk etapta 5kişi üye yapman gerekiyo sonrası gelir dediler ama ben yapamadım 5kişiden bir kişi sipariş vermezsede takım öncülüğüm sona eriyo

Son düzenleme:

Benim satış temsilcim 75 tl lik olursa kargo parası ödemzsin dedi ama siz 45 hangisi doğru

nedir bu hazımsızlık anlayamadık doğrusu :1no2:insanları kandırmakmı ancak gülünür

bu yazdığınıza.insanlar bilinçsizse sizde bilgilendirmeyi kendinize görev adletmişsiniz

galibayasakkelime .burada zaman kaybetmeyin bence "satış temsilcileri"nin yazıştığı bir

forumda sizi pek kaale alan olmaz.onun yerine "avon,la ilgili korkunç gerçekler"

"avon,la ilgili bilinmeyenler"diye mailler atın çevrenizdekilere.ve bu mesajı insanlık adına herke-

se gönderin diyede belirtmeyi unutmayınyerimseniben.belki daha faydalı olursunuz.
alkisalkisalkis

Kızlar size bir sorum olacak
Avonun maskaralarından birini denemek istiyorum hangisini önerirsiniz?
Dolgun olsun böyle uzun uzun olsun istiyorum super shock sipariş vericem kuzenime
Kullanan var mı aranızda memnun musunuz yada neyi tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim.

super extend mascarayı deneyebilirsin canım ablam aldı memlun

süper maskara ben tavsiye ediyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…