- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.681
bişi değil canım eger kredi kartın varsa onlada ödemelerini yapabilirsin taksitlemede yaptırabiliyosun
sağol ya bilgilerin için,kredi kartı kullanıyorum evet hem uğraşmamış olurum daha iyi olur benim içinde, siparişleri girdiğimde ödeme şeklini kredi kartı olarak seçebileceğim bi alan vardır herhalde diğmi herhangi bi bankanın kredi kartı olabilirmi
kredi kartmı hesap mı ahngisi daha avantajlı benim öncelikli tercihim kredi kartım olur
bişi değil canım hangi banka olması önemli değil evet şimdi şifrenle gir temsilci bölümüne raporlardan kredi kartını tanımla var bence kredi kartı daha avntajlı hem puanda kazanabilirsin
ay çok oldum biliyorum ama doğru bilgileri senden labiliyorum kusura bakma son sorum
bu dediğini yapabilmeme için fatura numaramın gelmesi gerekli diye biliyorum
estafrullah canım herşeyi sorabilirsin ilk verdiğin siparişin gelmedimi senin
Yok temsilcim girecekti siparişi çarşamba girerim demişti yarın girer herhalde sonra gidicem yanıma ürünleri almaya bi de kendi de benim siparişin üzerine ekleme yapıcaktı 75 tl :) biliyo o kendi girdiği siparişinde parasını veririm sana yatırırsın demişti telefonda:)
nerede oturuyosun cnm kolin eve gelmeyecekmi.fauran geldiğinde dediklerimi yapıp hemen kredi kartı bilgilerini doldurursan birgünde onaylanır hem bankaya gidip para yatırmak daha zor olur
Sinop ta oturuyorum canım, benim siparişlerime kendisi de ekleyeceği için onun dükkanına gelicek benimkiler az zaten terlik aldım 2 adet krem çanta ve göz kalemi aldım gider alırım faturamı falan.
sonra avvon temsilci numaram ve fatura numaramla kredi kartı bilgilerimi doldurur ödeme yaparım hee bide onun girdiği siparişlerin parasınıda vericek gittiğimde
kredi kartı babamın üstüne olsa sorun çıkmaz diğmi,
babanın onayı oldugu sürece sorun cıkacagını sanmıyorum canım
Teşekkürlerrra.s
istanbuldan üye olmak isteyen arkadaslar olursa yardımcı olabilirim
Kuruluşumuza ulaşan her sipariş limit koşulu aranmadan Temsilcilerimizin adreslerine teslim edilmektedir. Ancak düşük tutarlı siparişlerin maliyeti, yüksek tutarlı siparişlerden daha fazladır. Bu nedenle 75,00 TL’nin üzerindeki siparişlerin Hizmet Bedeli kuruluşumuz tarafından karşılanmaktadır. Bu tutarın altındaki siparişlerde faturalara 7,50 TL Hizmet Bedeli eklenmektedir.
demin faturama baktımda bendende alınmış neden alındıki 101liralık siparişim vardı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?