- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.721
bugün kolim geliyii zemuszemus
essence yokmuş stokta ya
saatin yerine de klasik erkek saati gönderiyolarmış :umursamaz:
MERHABA ARKADAŞLAR,
lütfen avonla zaman kaybetmeyin 3.5 sene avon yaptım 1 sendir takım öncüsüyüm ama öriflame muhteşem gerçeketen veadedilen paraya inanmıyordum ama şuan doğru söylediklerini görüyorum, lütfen ben çok güzel kazanıyorum herkesinde kazanmasını istiyorum, lütfen dha sağlıklı ürünler ve bol para istiyorsanız öriflame emeğinizin karşılığını veriyor zaman kaybetmeyin..................buyrunnnnnnnnn
bol para derken çokmu kazandırıyo bildiğim kadarıyla avonla orıflame aynı sistemd eişliyo..takım öncülüğünde kazancınız olmuyomuydu peki
Şöyle söyleyeyim arkadaşlar,
ben bir sene Oriflame üyesiydim, ürünleri gerçekten çok güzel, benim hiç üyem yoktu ve çok güzel, kaliteki kullanmaya kıyamadığım hediyer kazandım yaptığım satışlar çoğunlukla kendime alıyordum.
sonra satış yapamamaya başladım (ablamın iş arkadaşlarına satıyordum genelde, ablam işten çıktı satış bitti:) )
Net olan bişi var oriflame daha pahalı üstelik kargo parası ödememek için avon da 45 in üstündeyse ödemiyorsun, oriflame de bu tutar çok daha yüksekti bişiler almak istiyosun kendine başkası da sipariş vermiyosa 2 ürüne ekstra kargo parası ekleniyodu
Avona sadece kendi ihtiyaçlarımı almak için geçtim.
bu şekilde rakip olan kişilerin birbirlerinin yaptığı işler çalıştığı kurumlar hakkında yorum yapmasını yok bu daha iyi falan filan hiç hoş ve doğru bulmuyorum.
herkesin kullanabildiği bi mantığı var, elinin altında da neti var isteyen istediği bilgiye sizler vermesenizde ulaşıyo zaten
üstelik işleyişleri aynı Avon %33 Oriflame %30 tabi bunları kazanıyormuyuz o da ayrı bi konu
kampanya 8 kataloğu istiyorum nasıl alabilirim
ben zaten temsilciyim onu da belirteyim
bir tek k7 den sipariş vermedim
takım öncümle hiç görüşmüyorum ki
kim yakın mı takım öncüm mü bilmiyorum ki
gaziosmanpaşa canım sana yakınım
evet cnm ya aslında tanışalm çünkü ben bana yakın bir avoncu arkadş istiorum yardımlaşrz gerktiğinde iyi olur ben eyüpsultana yakınım sen gaziosmanpaşanın neresndesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?