Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yeni üyeysen üyelik ücreti almışlardır cnm

Son düzenleme:
AVON satış temsilcileri benim de size bir sorum olacak. göz altı koyuluğum için avonun stik kapatıcısını almak istiyorum ama nasıl bir etki gösterir bilemiyorum. deneyip almak istiyorum o da biraz zor heralde. bunların numunelik olanlarından var mıdır acaba? yada ürünü beğenmezsem iade veya ürün değişimini kolayca yapabilirmiyim?

ürün sana iyi gelirmi bilemem ama beğenmezsen iade veya değişm yapabiliosn canm aldığın temsilciye ben bunu iade etmek istiorum ya da bunu iade yap başka bir ürün alcm demende yeterli cnm

ilksah takım öncülügü zor mu özeldende yazabilirsin canım

ii akşamlar kızlarr
bnmde kargom nihayet geldiiii
ayyy o plaj çantamın terliğinide aldım ne harika bşymişşş yumuşacıkkk bayıldımmm parmak arası olmasına rağmen hiç acıtmıyorrr ii ki almışım zemuszemus
çay takımım gelmedii borçlanılıyor yazıyor ne demekk ki bu :dilcikar:

bna da böyle yazmıslar cnm sonra gönderrecekler

30 40 temsilci miakannehir kız ne dion sn iimisin onca insanla uğraşılır mı ayy anam Allah sabır versn ne diim bn 5 tane bulamadm üyelik için sn nereden bulcan onca insanı kme sorsam bn üyeym dio
sende temsilcimisin canım
ewt yaklaşık 6 aydır
faturasını pttde ödeyenler günlük gecikme faizi nekadar ödeniyor acaba ???5 gün gecikince ne kadar faiz oluyo
cnm normalde ne kdr faiz alınıosa o kdr bunun banka ödemesiyle yada pttyle ilgisi yokki
ii günlerde kullan dicektm gelmemiş kaydirigubbakcemile3

semertacım burda sorduğun sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım, emoşa doğru bilgileri senden aldığım için sana soruyorum yazmışsın,burdaki herkes yani temsilci olan herkes doğruları söylemeye çalışır,ben de sana açıklama yapmıştım, bu ay 45 liralık sipariş vermen yeterli demiştim,yani biliyorum ki söylüyorum,en azından yazdığın yoruma dikkat etmen gerekirdi,ben de doğru cevap verdim emin oll canım.. ayrıca takım öncünün sana baştan doğru söylemesi gerekirdi,75 olmadığını,bu ay 45 olduğunu söylemeliydi.neyse bol şans avon yolunda

Son düzenleme:

Alınganlık mı yaptım ben mi öyle anladım. doğru bilgileri senden alıyorum derken, kendi Temsilcimle kıyasladım canım kendimi kandırılmış hissetmiştim , topic o kadar hızlı ilerliyoki daha sizleri isimleri aklımda tutamıyorum,
Böyle hissettirdiğim için kusura bakma,
Haklısın ilk sorularıma sen cevap vermiştin

ürün sana iyi gelirmi bilemem ama beğenmezsen iade veya değişm yapabiliosn canm aldığın temsilciye ben bunu iade etmek istiorum ya da bunu iade yap başka bir ürün alcm demende yeterli cnm

bunu öğrendiğim iyi oldu.teşekkür ederim canım.daha önce bizim burdan bi satış temsilcisiyle problem yaşamıştım.aldığım ürün bozuk çıktı.ne iadeye ne de ürün değişimine aldı.avon iade almıyo diye salladı.en sonunda kendi ürünlerinden değiştirdi.yerine zorla başka bişe aldım.

Son düzenleme:

iade almak zorunda ama ugrasmak istemiyo sanırım gerçi ugrasılcak bir durumda yok ama sizde baska temsilcilerden alın derim numune paketi sunabilcek en azından testırlarını deneyip almış olursanız sizin için daha iyi olur

bende bu şekilde anladım canım arkadasın yazdıgından bende özür dilerim

arkadaşlar k6 dan iki tane güneş kremi alana bi tane çanta hediye ediliyodu bende 2 güneşkremialdım biri sattım biri elimde kaldı,elimde kalanı iade etsem çantayı damı vermem gerekiyo hızlı cevap vereblirmisiniz?

kızlar k8 da pate fondaten var pudramı fondeten anlamadım nasıl bişi nasıl kullanılıyor kardeşime alıcamda kullanan varsa memnunlarmı yazabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…