- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.701
Kuruluşumuza ulaşan her sipariş limit koşulu aranmadan Temsilcilerimizin adreslerine teslim edilmektedir. Ancak düşük tutarlı siparişlerin maliyeti, yüksek tutarlı siparişlerden daha fazladır. Bu nedenle 75,00 TL’nin üzerindeki siparişlerin Hizmet Bedeli kuruluşumuz tarafından karşılanmaktadır. Bu tutarın altındaki siparişlerde faturalara 7,50 TL Hizmet Bedeli eklenmektedir.
demin faturama baktımda bendende alınmış neden alındıki 101liralık siparişim vardı çünkü
AVON satış temsilcileri benim de size bir sorum olacak. göz altı koyuluğum için avonun stik kapatıcısını almak istiyorum ama nasıl bir etki gösterir bilemiyorum. deneyip almak istiyorum o da biraz zor heralde. bunların numunelik olanlarından var mıdır acaba? yada ürünü beğenmezsem iade veya ürün değişimini kolayca yapabilirmiyim?
kızlar bu anneka yüzük güzel mi
selam arkadaşlar neler yapıosnz sipariş gününe az kaldı tatilde olcm nasl yapabilcm die düşünüorum yaa :S 11 temsilcimn siparişini giriorum uzun bir zamanımı onlara ayırmam gerekecek inşallah wireless li bir pansiyon ve otel buluruz stres yapmaya başladm
bna da böyle yazmıslar cnm sonra gönderreceklerii akşamlar kızlarr
bnmde kargom nihayet geldiiii
ayyy o plaj çantamın terliğinide aldım ne harika bşymişşş yumuşacıkkk bayıldımmm parmak arası olmasına rağmen hiç acıtmıyorrr ii ki almışım zemuszemus
çay takımım gelmedii borçlanılıyor yazıyor ne demekk ki bu :dilcikar:
30 40 temsilci miakannehir kız ne dion sn iimisin onca insanla uğraşılır mı ayy anam Allah sabır versn ne diim bn 5 tane bulamadm üyelik için sn nereden bulcan onca insanı kme sorsam bn üyeym dioya ne bileyim böyle sipars toplama pesinde kosacagıma temsilcilerimle ilgiilenirim diye düsünyrm ne bileyim takım öncüm ve takım öncüsü arkdslarıyla toplanıyrz arada konusmalarından özeniyo insan.öyle yüzlerce degilde 30 40 taneyle ugrasırım heralde. çokta bilinecek birsey yok ya iadeyi siparis vermeyi flan bildinmi gerisi kolay gibi
ewt yaklaşık 6 aydırsende temsilcimisin canım
cnm normalde ne kdr faiz alınıosa o kdr bunun banka ödemesiyle yada pttyle ilgisi yokkifaturasını pttde ödeyenler günlük gecikme faizi nekadar ödeniyor acaba ???5 gün gecikince ne kadar faiz oluyo
ii günlerde kullan dicektm gelmemiş kaydirigubbakcemile3ii akşamlar kızlarr
bnmde kargom nihayet geldiiii
ayyy o plaj çantamın terliğinide aldım ne harika bşymişşş yumuşacıkkk bayıldımmm parmak arası olmasına rağmen hiç acıtmıyorrr ii ki almışım zemuszemus
çay takımım gelmedii borçlanılıyor yazıyor ne demekk ki bu :dilcikar:
emos26 istanbulun neresndesn cnm
semertacım burda sorduğun sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım, emoşa doğru bilgileri senden aldığım için sana soruyorum yazmışsın,burdaki herkes yani temsilci olan herkes doğruları söylemeye çalışır,ben de sana açıklama yapmıştım, bu ay 45 liralık sipariş vermen yeterli demiştim,yani biliyorum ki söylüyorum,en azından yazdığın yoruma dikkat etmen gerekirdi,ben de doğru cevap verdim emin oll canım.. ayrıca takım öncünün sana baştan doğru söylemesi gerekirdi,75 olmadığını,bu ay 45 olduğunu söylemeliydi.neyse bol şans avon yolunda
ürün sana iyi gelirmi bilemem ama beğenmezsen iade veya değişm yapabiliosn canm aldığın temsilciye ben bunu iade etmek istiorum ya da bunu iade yap başka bir ürün alcm demende yeterli cnm
bunu öğrendiğim iyi oldu.teşekkür ederim canım.daha önce bizim burdan bi satış temsilcisiyle problem yaşamıştım.aldığım ürün bozuk çıktı.ne iadeye ne de ürün değişimine aldı.avon iade almıyo diye salladı.en sonunda kendi ürünlerinden değiştirdi.yerine zorla başka bişe aldım.
alınganlık mı yaptım ben mi öyle anladım. Doğru bilgileri senden alıyorum derken, kendi temsilcimle kıyasladım canım kendimi kandırılmış hissetmiştim , topic o kadar hızlı ilerliyoki daha sizleri isimleri aklımda tutamıyorum,
böyle hissettirdiğim için kusura bakma,
haklısın ilk sorularıma sen cevap vermiştin
arkadaşlar k6 dan iki tane güneş kremi alana bi tane çanta hediye ediliyodu bende 2 güneşkremialdım biri sattım biri elimde kaldı,elimde kalanı iade etsem çantayı damı vermem gerekiyo hızlı cevap vereblirmisiniz?
kızlar k8 da pate fondaten var pudramı fondeten anlamadım nasıl bişi nasıl kullanılıyor kardeşime alıcamda kullanan varsa memnunlarmı yazabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?