Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

birde arkadşlar herkes avonda para kazanma şikayetnde sanırım takım öncüsü olupta para kazanmak çok kolay değil tabi ben ilk 3 ay 11 tl 12 tl falan aldm çok az ama üzerine bir düştm işimn sağlam temsilciler yaptm şu an en az 100 o da nadir genellikle 200 250 civarı prim alıorum kampanya zamanlarnda 300 350 ye çıkıo bence bu süper bişi artı grubumu büyütürsem prim en az 500 olck daha da büyütmeye devam edicm bir ablam var kadın ayda 5000 civarı prim alıo şu an hangi işte evde oturup bu maaşı veriolar sadece hırslı olup büyümeye çalışacaksn

emos26 özel msj gönderdm cnm buraya bir msj daha yazdktan sonra sende özel msj göndermeye başlayablrsn

ya kızlar, normalde hep babamın iş yerini belirtiyodum adres olarak çünkü saat 7 ye kadar evde kimse olmuyor herkes çalışıyor ve bizim iş yerine kargo getirmek yasak zorunlu haller dışında. yurtiçi kargo aradı beni bugün ve artık sadece kişilere teslim edileceği için benden benim teslim alabileceğim bi adres istediler bende iş yeri adresimi verdim. biz yukarı kattayız gelenden gidenden haberimiz olmuyor. aşağıda kapıda duran görevliye dedimki kargom gelicek geldiğinde mutlaka çağır beni. tamam dedi. baktım söyledikleri saati geçeli epey olmuş telefonda etmedi kimse geldi kargon diye. ben de yurtiçini aradım dediler ki kazım bey diye birine teslim ettik. işte aşağıdaki görevli bey kendileri.. indim. "senin kargon geldi ama aramadım" niye aramadın dedim "e kızarlar diye." iyi de abicim patrondan izin aldım haberi var dedim ya sana niye aramadın dökülen kırılan varsa ben nası iade edicem şimdi dedim. açtım baktım ki nitekim saç spreyinin nerdeyse yarısı gitmiş katalok ıslanmış yapış yapış. ay sinir oldum ya mal adamın yaptığına bak! sanki ben boşuna söyledim inip o kadar lafı...

ne saçma iş yapıyolar ya
öyle bi uygulama bilmiyorum ben
ben evin adresini verdim işimin değil
hep annem alır benim kargomu bi sorun olmadı şimdiye kadar akannehir

bende iş yerindeyim ve hiç bir zaman ben teslim almıyorum hep görevliler alıyor ama başıma öyle bir olay gelmedi bence ara avonu söyle

ya Allah aşkına avonda aynııı oriflamede aynı nasıl fazla para kazanıosunuz Allah aşkınıza..bnde başladm oriflame aynı ya aynı hç bi farkı yok..hatta 220 tl olunca kargo parası ödemiosn bide hediyeler için para koyuosn bu naıl iş????saçma yaa wallahi saçma biri dha buraya ORİFLAMEyle ilgili bişe yazarsa şikayet edicem yetti yani...................

edacım kusura bakma ama seninde ne dediğin belli değil daha önce avonu beğenmiyodun şimdi öriflame
ayrıca ben avon ürünlerinin arkasındayım hepsi çok güzel parfümleri yeter avonun
ama sistem olarak ve para kazandırma açısından öriflame diyorum

ııı alşamlarrr eşyaa topluyoruzzz gremyrm pekkk
siparişlernz nasıl?
bn toplamadım gtceğim için 10unda izmire uçuyorum
artık aydından arkadaşlarım çevreden isteyen olursa grermmm
ama panoramadaki bilekliği grcemm bayıldımmmm inşşş btmezzz 11inde fln grerm çünkü

merhaba arkadaşlar. ben avonun yeni temsilcisiyim. k7 kataloğunda iki ayrı sipariş verdim ikiside geldi. yani elimde iki ayrı fatura var. faturalardan birini yatırdım. ikincinin son ödemesi 29 Temmuz. ben ikinci faturayı ödemeden k8den sipariş verebilir miyim? beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

29 temmuza kadar verebilirsin sipariş canm..

çok teşekkür ederim. birşey daha soracaktım. takım öncüsünü değiştirmek mümkün mü? yani anlaşamıyoruz yada ben onu anlamıyorum olmuyo bi türlü.artık çok sık görüşmem gerekmiyor ama bu işte takım olarak iş birliği yapmak bence daha mantıklı.

tabi mümkün ara avonu canım şikayetini belirt değiştirirlerrrr temsilcisini kaybetmek istemez avon yanlızzkulaklarına gttiğinde braz başını ağrıtırlarrr zırt zırt arayıp iyiydik falan bşymi mi gördün gibisinden meleğe dönerler klava: ama sen istemyrm dersn değiştrrsinn

hayır cnm değiştiremiorsn şikayet edebilrsn sadece ya da 3 kampanya sipariş vermezsn sonra başkasının temsilcisi olursn

ya abla sorun sadece snnle bitmioki kaç gündür gren çıkan avonu kötülüyo oriflame geçn dio..cahil değiliz bizde herşeyn farkındayız..bn avonun sadece yüz ürünlerini kullanmıorm o kdr ki sadece avon deil bilmediim hçç bi markanın eşyasını yüzüme sürmem..ewt oriflameninde başarılı olduu avonunda başarılı olduu şeyler var ne diebilirimki??ama kmseye kalkıp böle laf etmem...mesela orflamenin ödemesi güzel 3 hafta süresi var rahat oluo insan ama bu yüzden kmseye illa bunu bırakın diemem ltfenlmaz:

öyle yapıyorum zaten.herşeyimi o kişiden alırdım.artık ondan alışverişi kestim. ürünlerin testırlarından var mı? bilmiyorumkismile bende bunu öğrenmek istiyodum zaten :1rolleyes:

öyle yapıyorum zaten.herşeyimi o kişiden alırdım.artık ondan alışverişi kestim. ürünlerin testırlarından var mı? bilmiyorumkismile bende bunu öğrenmek istiyodum zaten :1rolleyes:

evet canım bütün ürünlerin testırları mevcut satış temsilcilerinden görmek istiyorum demen yeterli olur
a.s.a.s.a.s.

Öriflame:) Oriflame dır o,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…