- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.741
ben eyüp e de gop ya da yakınım
ya Allah aşkına avonda aynııı oriflamede aynı nasıl fazla para kazanıosunuz Allah aşkınıza..bnde başladm oriflame aynı ya aynı hç bi farkı yok..hatta 220 tl olunca kargo parası ödemiosn bide hediyeler için para koyuosn bu naıl iş????saçma yaa wallahi saçma biri dha buraya ORİFLAMEyle ilgili bişe yazarsa şikayet edicem yetti yani...................MERHABA ARKADAŞLAR,
lütfen avonla zaman kaybetmeyin 3.5 sene avon yaptım 1 sendir takım öncüsüyüm ama öriflame muhteşem gerçeketen veadedilen paraya inanmıyordum ama şuan doğru söylediklerini görüyorum, lütfen ben çok güzel kazanıyorum herkesinde kazanmasını istiyorum, lütfen dha sağlıklı ürünler ve bol para istiyorsanız öriflame emeğinizin karşılığını veriyor zaman kaybetmeyin..................buyrunnnnnnnnn
ya Allah aşkına avonda aynııı oriflamede aynı nasıl fazla para kazanıosunuz Allah aşkınıza..bnde başladm oriflame aynı ya aynı hç bi farkı yok..hatta 220 tl olunca kargo parası ödemiosn bide hediyeler için para koyuosn bu naıl iş????saçma yaa wallahi saçma biri dha buraya ORİFLAMEyle ilgili bişe yazarsa şikayet edicem yetti yani...................
merhaba arkadaşlar. ben avonun yeni temsilcisiyim. k7 kataloğunda iki ayrı sipariş verdim ikiside geldi. yani elimde iki ayrı fatura var. faturalardan birini yatırdım. ikincinin son ödemesi 29 Temmuz. ben ikinci faturayı ödemeden k8den sipariş verebilir miyim? beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
çok teşekkür ederim. birşey daha soracaktım. takım öncüsünü değiştirmek mümkün mü? yani anlaşamıyoruz yada ben onu anlamıyorum olmuyo bi türlü.artık çok sık görüşmem gerekmiyor ama bu işte takım olarak iş birliği yapmak bence daha mantıklı.
ya abla sorun sadece snnle bitmioki kaç gündür gren çıkan avonu kötülüyo oriflame geçn dio..cahil değiliz bizde herşeyn farkındayız..bn avonun sadece yüz ürünlerini kullanmıorm o kdr ki sadece avon deil bilmediim hçç bi markanın eşyasını yüzüme sürmem..ewt oriflameninde başarılı olduu avonunda başarılı olduu şeyler var ne diebilirimki??ama kmseye kalkıp böle laf etmem...mesela orflamenin ödemesi güzel 3 hafta süresi var rahat oluo insan ama bu yüzden kmseye illa bunu bırakın diemem ltfenedacım kusura bakma ama seninde ne dediğin belli değil daha önce avonu beğenmiyodun şimdi öriflame
ayrıca ben avon ürünlerinin arkasındayım hepsi çok güzel parfümleri yeter avonun
ama sistem olarak ve para kazandırma açısından öriflame diyorum
iade almak zorunda ama ugrasmak istemiyo sanırım gerçi ugrasılcak bir durumda yok ama sizde baska temsilcilerden alın derim numune paketi sunabilcek en azından testırlarını deneyip almış olursanız sizin için daha iyi olur
öyle yapıyorum zaten.herşeyimi o kişiden alırdım.artık ondan alışverişi kestim. ürünlerin testırlarından var mı? bilmiyorumkismile bende bunu öğrenmek istiyodum zaten :1rolleyes:
edacım kusura bakma ama seninde ne dediğin belli değil daha önce avonu beğenmiyodun şimdi öriflame
ayrıca ben avon ürünlerinin arkasındayım hepsi çok güzel parfümleri yeter avonun
ama sistem olarak ve para kazandırma açısından öriflame diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?