- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.761
kızlar
Windspace parfümün erkek için olanı hakkında neler düşünüyorsunuz kokusu falan nasıl sizce ?
EDACIM,
hayır tatlım sen beni yanlış anlamışsın ben avonu kötülemedim, ben avon ürünlerini hala çok seviyorum, avon iyi bi marka olmasa bu kadar uzun sürü başarılı olamaz. ürünlerinin arkasındayım,
ben sadece kazanç sistemi olarak daha karlı olduğunu belirtmek istedim canm, her üyenin üye yapabilmesi çok güzel. herkes üüyesinden pirim alabiliyor. ama avonda 5 üyeden 4 e düştüğün zaman o üyelerden hiç pirim alamıyosun vb.
ben avona 3.5 emek verdim sadec daha karlı geldiği için öriflame tercih ettim onun ürünleride çok güzel, bunuda bilmeyenlerle paylaşmak istedim.ok
olay bu sadece öpüyorumbayanssulusmile
emin ol sni çok ii anlıorm abla ama cidden burası yeri deil bnde herşeini öğrendm oriflamenin cidden ii ama burası yeri deilyerimsenibenEDACIM,
hayır tatlım sen beni yanlış anlamışsın ben avonu kötülemedim, ben avon ürünlerini hala çok seviyorum, avon iyi bi marka olmasa bu kadar uzun sürü başarılı olamaz. ürünlerinin arkasındayım,
ben sadece kazanç sistemi olarak daha karlı olduğunu belirtmek istedim canm, her üyenin üye yapabilmesi çok güzel. herkes üüyesinden pirim alabiliyor. ama avonda 5 üyeden 4 e düştüğün zaman o üyelerden hiç pirim alamıyosun vb.
ben avona 3.5 emek verdim sadec daha karlı geldiği için öriflame tercih ettim onun ürünleride çok güzel, bunuda bilmeyenlerle paylaşmak istedim.ok
olay bu sadece öpüyorumbayanssulusmile
hmm bnde anew düşünüorm abla bu yaşta selülit var anam kaydirigubbakcemile3
hmm bnde anew düşünüorm abla bu yaşta selülit var anam kaydirigubbakcemile3
cnm saol ama sporu ve beslenmeyimi bnamı sölüosnen iiisnini kullansan bile bu meret spor yapmadan ve sağlıklı beslenmedğin sürece kaybolmuyor edacım.kremler ampüller falan ek takviye işte.
aynen cnm bendede
çay takımını alan var mı 80 tl lmit kaldııı
alsam mı?
Kızlar bugün 4 ten sonra giriyorduk diğmi siparişleri, Temsilcimi bi arayım bakim geldimi benim ürünler, fatura numaramı bilmiyorum sipariş giremem yoksa diğmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?