Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

EDACIM,
hayır tatlım sen beni yanlış anlamışsın ben avonu kötülemedim, ben avon ürünlerini hala çok seviyorum, avon iyi bi marka olmasa bu kadar uzun sürü başarılı olamaz. ürünlerinin arkasındayım,
ben sadece kazanç sistemi olarak daha karlı olduğunu belirtmek istedim canm, her üyenin üye yapabilmesi çok güzel. herkes üüyesinden pirim alabiliyor. ama avonda 5 üyeden 4 e düştüğün zaman o üyelerden hiç pirim alamıyosun vb.
ben avona 3.5 emek verdim sadec daha karlı geldiği için öriflame tercih ettim onun ürünleride çok güzel, bunuda bilmeyenlerle paylaşmak istedim.ok
olay bu sadece öpüyorumbayanssulusmile

haklı olabilirsiniz ama bunu burda paylasmanızın tepki alcağını bilmeliydiniz :)

arkadaşlar burası avon temsilcileri konusu yaaa lütfen oriflame temsilcisi olmak isteyen zaten oriflame konusuna girip yardım ister

emin ol sni çok ii anlıorm abla ama cidden burası yeri deil bnde herşeini öğrendm oriflamenin cidden ii ama burası yeri deilyerimseniben

kızlaaarrr avonda selülit kremi olarak ne güzel??nolur çok acillll

en iiisnini kullansan bile bu meret spor yapmadan ve sağlıklı beslenmedğin sürece kaybolmuyor edacım.kremler ampüller falan ek takviye işte.
cnm saol ama sporu ve beslenmeyimi bnamı sölüosn bu işlerle kafayı bozmuş bi insan var karşında..günlük yaklaşık 3 saatim sporla geçer..beslenme zaten olmassa olmasım..ama bnm selülit olayı bn küçükken ameliyat olduum için oldu..10 yaşında ameliyata girerken 30 kilo olan çocuk 1 hafta sonra 45 olunca tabii sonuç nee çatlak ve selülit..yıllardır geçmedi bi türlü..şimdiki kilomsa 48kaydirigubbakcemile3 ee başka önerisi olan kaydirigubbakcemile3

Bu arada bana da hala gözlük gelmedi... Garanti belgeleri geldi ama... Ondan sonra bir sipariş daha verdim gelir ümidiyle, maalesef... Dört gözle bekliyorum, yaz bitecek gözlükler gelene kadar... Bir de yüzümüze oturacak mı bakalım, 5 tane siparişim vardı

Sipariş verirken önce 5 katalog alsam. Daha sonraki siparişimde 5 tane daha versem mesela, iyi sipariş aldığımda... Hediye için 10 katalog siparişine sayarlar mı. Yani parça parça da olsa 10 oluyo

Bak bu güzelmiş... Çünkü bazen kataloglar elimde kalıyo, kimse bakmıyo... Geçen ay çok sipariş eden bu ay vermiyor. böyle olunca da kargo parasını kurtarıyorum anca... O kadar katalog da elimde kalıyor. katalog 8'i hiç beğenmedim, doğru dürüst sipariş alamadım... Zorla bi 150 yaptım herhalde... Bundan başka da alamam

Kızlar bugün 4 ten sonra giriyorduk diğmi siparişleri, Temsilcimi bi arayım bakim geldimi benim ürünler, fatura numaramı bilmiyorum sipariş giremem yoksa diğmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…