Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

2 brazil beat aldım ,inş.kokusu güzeldir şansa bıraktım biraz.benimde 145 tl oldu siparişler daha sipariş veren çıkarsa çok sevincem soft musk gelicek

brezil beatı tam hatrlamıorum kokusunu ama beğenmemiştm cnm onu hatrlıorum

hala sitede gözukmuyo temmuz ayının katalogu ne sinir ya.
tamsılcıler suna bi el atın ya.
süresi cok uzun bence bu kampanyaalrın n3 haftada bitsin.

hmm bnde anew düşünüorm abla bu yaşta selülit var anam kaydirigubbakcemile3
ay hiç sorma az da olsa belirtileri varrr bn kullanmadım hiç satarım onları anewden alcammm adam gbi bşy olsunnnn sürmüşkenn şakkıdı
ben de tamamladım gelmedi henüz borçlandırılıyor yazıyorr faturamda gelsinnn zevkleee kullancam hemdeee çokkk emeğimmmm geçtiiiiii o kampanyada çokkkk a.s

aylar sonraa bu ayı stressiz atlatıım ilkgün sipariş grme derdi olmadannn ohh beeee annem kızımla gezdikkk alışveriş yaptıkkk urfayı son kezzz turladıkkk
yarın bu saatlerde havadayımm
artık gidince annemn benm istediklerimi grcemmm sonraaa sipariş alırsam tekrar grermmm uğraşmayada gerek yok zaten hediyelerrr fosss

evet canım takım öncüm söyledi 3hafta sürecekmiş

selam arkadaşlar bişey soracam şimdi ben sipariş versem hangi gün elime geçer

canım salı veya çarşamba günü gibi memlekete gitme durumum var onun için soruyorum avon sayfada promosyon son gün 13ü gözüküyo nasıl yani onu anlamadım bide sepete attıklarımı sonra sipariş versem olurmu bide bu ilk sipariş verişim olacak oyüzden bukadar soru soruyorum iyi geceler arkadaşlar

aynen öle ablaa bnde anew alcm..
ayy bnm içinde çok güzeldi sip.yok int.sıkıntısı yook..ohh bir dönüm bostan yan gel yat osman(eda)kaydirigubbakcemile3:roflol:
ben hiç yapamam diyordum bu ay bi baktım 400 toplamısm
kıızz maşallahkaydirigubbakcemile3

aynen öle ablaa bnde anew alcm..
ayy bnm içinde çok güzeldi sip.yok int.sıkıntısı yook..ohh bir dönüm bostan yan gel yat osman(eda)kaydirigubbakcemile3:roflol:

kıızz maşallahkaydirigubbakcemile3

teskürler arkdslar valla bende anlamadım erkek arkdasım tomorrow u cok begeniyordu satıstan kalkmıstı. şimdi panoroma da var ya alıp süprz yapacaktım ama ben tabi yine cenemi tutamadım ve söyledim :S yine de o da bna yardım etti biraz satmam icin parfum sattı bi tane balli bills

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…