- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.801
7 kampayadaki saatli parfüm alan varmı ?? ben aldm başka bi parfümle saat geldi .s
hala sitede gözukmuyo temmuz ayının katalogu ne sinir ya.
tamsılcıler suna bi el atın ya.
süresi cok uzun bence bu kampanyaalrın n3 haftada bitsin.
bu kampanya 3hafta sürecek canım zaten
ay hiç sorma az da olsa belirtileri varrr bn kullanmadım hiç satarım onları anewden alcammm adam gbi bşy olsunnnn sürmüşkenn şakkıdıhmm bnde anew düşünüorm abla bu yaşta selülit var anam kaydirigubbakcemile3
ben de tamamladım gelmedi henüz borçlandırılıyor yazıyorr faturamda gelsinnn zevkleee kullancam hemdeee çokkk emeğimmmm geçtiiiiii o kampanyada çokkkk a.sEvet canım ben aldım çok güzel... Çaydanlığa öldüm... Çok şirinler... İnşallah sen de tamamlarsın. Benim de ikinci kampanyamdı, 2 ödülü de aldım, bir de üstüne avon çantası geldi. Deyme keyfime :lepi:
aa k8mi 3 hafta sürüyoo? iyiyymiişş. bide arkadaşlar ben haftaya vericem siparişlerimi girmedim henüz girenlerden stokta kalmayan ürün filan varmı bu ay bilgisi olan ?:) Umarım geçen kampanya gibi değildir stok sorunu yaşamayız hiçbirimiz :Saruboceq:
selam arkadaşlar bişey soracam şimdi ben sipariş versem hangi gün elime geçer
aynen öle ablaa bnde anew alcm..ay hiç sorma az da olsa belirtileri varrr bn kullanmadım hiç satarım onları anewden alcammm adam gbi bşy olsunnnn sürmüşkenn şakkıdı
ben de tamamladım gelmedi henüz borçlandırılıyor yazıyorr faturamda gelsinnn zevkleee kullancam hemdeee çokkk emeğimmmm geçtiiiiii o kampanyada çokkkk a.s
aylar sonraa bu ayı stressiz atlatıım ilkgün sipariş grme derdi olmadannn ohh beeee annem kızımla gezdikkk alışveriş yaptıkkk urfayı son kezzz turladıkkk
yarın bu saatlerde havadayımm
artık gidince annemn benm istediklerimi grcemmm sonraaa sipariş alırsam tekrar grermmm uğraşmayada gerek yok zaten hediyelerrr fosss
kıızz maşallahkaydirigubbakcemile3ben hiç yapamam diyordum bu ay bi baktım 400 toplamısm
aynen öle ablaa bnde anew alcm..
ayy bnm içinde çok güzeldi sip.yok int.sıkıntısı yook..ohh bir dönüm bostan yan gel yat osman(eda)kaydirigubbakcemile3:roflol:
kıızz maşallahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?