- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.821
ya arkadaşlar birşey sorayım size. ben yeni temsilciyim. k7 de ilk siparişim. takım öncüsü giriyo ya ilk siparişleri. ben kettle alabilmek için, panaromada ki outspoken paketi istemiştim.takım öncüsü bu paketi istemiş bide ekstradan iki outspoken daha istemiş 6 ya tamamlayalımda çanta alayım diye. ben kendisinden böyle birşey talep etmemiştim oysa. ve yanına gidip neden bunu böyle yaptın dediğimde iade edersin nolacak? dedi. bide iadeyle uğraşacağım anlayacağınız.ben iki outspkenle çantayı iade edicem ama faturamdan ne zaman düşecek. yani ben faturanın tamamını ödemek zorundamıyım şu an? yoksa iade edince faturadan iade ettiğim ürün tutarını düşmelimiyim? bide iade ederken faturanın aslını mı suretini mi imzalayıp göndericem? uzun oldu biliyorum ama lütfen bilgilendirin beni...
2 brazil beat aldım ,inş.kokusu güzeldir şansa bıraktım biraz.benimde 145 tl oldu siparişler daha sipariş veren çıkarsa çok sevincem soft musk gelicek
takım öncümün umrunda bile değil. iadeyi ben yapabilrmişim ancak. öyle dedi kendisi. neyse artık 63 lira fazladan ödeyecem yani nasıl yapacaksam artık
canlarımm ben geldimmm :)) 1 aydır giremedim ..... aklım hep burdaydı... gecmiş sayfaları okuyamadım............öyle özledimki sizleri....... inşallah hepiciğiniz teker teker iyisiniz...... ben de iyiyim hamdolsun..........buraya gelince bi rahatlama geldi birden.... gercekten öyle cok özlemişim ki sizi......internetsizlik çok kötü bişimiş...... şimdik girebildim de gönlüm rahata erdi :))) umarım kaçırdıgım önemli şeyler olmamıştır :))))) inşallah satışlarınız da iyidir........... Rabbim hepimize bol kazançlar nasip etsin inşallah.... ayy canlarım benim yaaa........ tekrar sizinleyim ne güzel...... bi mutlu oldum şincik :)))) öpüyom hepinizi :)) ALLAHA EMANET OLUN.
kızlar ya benim siparişler hala işlenmemiş :s p.tesi elime ulaşması lazım napcam ben.. acaba avonu arasam erken gönderebilme ihtimalleri var mı ?
Ay kızlar yaa deli oldum...Az önce alt komşum geldi avonun göz kalemini alıcakmış sipariş verdi..Bide bizim yanda oriflame yapan biri var.o demiş ki sakın avondan alma..bizim ürünlerimiz bitkisel onlarınki değil.çok kötü ürünleri var demiş.Hay Allahım yaa manyakmı bunlar..ne isterler avondan bilmem.Avon kadar satış yapamıyolar kuduruyolar sanırım.Ayy nasıl sinir oldum...Tööbe tööbeeee...kötükedihüso
canım avonda sorun var bir hafta islem yokmus. örnegin simdi siparis verdin ya bu hafta degil öbür hafta pazartesi göndermeye baslıcaklarmıs. internet sitesinde de sorun var zaten sistem yenilemesi mi ne varmışkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?