Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar benim gibi yeni üyeler var aramızda gördüğüm kadarıyla tecrübeli temsilcilerimiz bize püf noktalarını verseniz şu işin, işte şu kadar kataloğo şu hediye falan gibi bi, hepimiz faydalansak sizlrin engin bilgilerinden nasıl olurrr

günaydın kızlarr a.s.

dün sipariş verdim bugün geliyiii kargom msj attılar şimdiii kaydirigubbakcemile5
gözlüklerim essencem ve saat de geliyor işin kötüsü katologdaki bitmiş classic erkek saati yazıyor inş. güzeldir :lepi:

ayy tsk ederm ablacmmm opuyorumnanaktan
ama bnm bulmam lazım iptal butonu yok ya bilen yasnn

Merhaba arkadaşlar

Avon gerçekten şaşırttı

Dün kargoya verildi yazıyordu bugün yeniden sevkiyata hazırlanıyor yazıyor

herkese de söyledim bugün elimde siparişler diye, zaten yeterince gecikti...

hiç hoş değil yani

bir sistem yenilendi herşey tepetaklak oldu...

demekki kurumsal güçleri çok zayıf Avon'un bütün büyük şirketlerde bu tip olaylar en azami sürede müşteriler mağdur edilmeden yapılır...

Avon da pek geçmişim yok ama ne bileyim bu durum beni çok şaşırttı

Bir gün gecikmede faiz işlemeyi sipariş göndermemeyi biliyorlar ama aynı zihniyet müşterileri için yok...

Müşteri deseki bende kendimce sistemimi yeniledim paramı 5 gün geç göndercem kabul edecekler mi ???

ahh ahh hrpmiz aynı dertten muztaribiz avon iice koptu bu aralar walla sonumuz hyr olsn :umursamaz:

kızlr 2haftadır siparisle ugrasıyrm sinirlerim bozuldu yaaa ödedim 2 tl ekskmis hala da bekliyr kredi kontlunde diyorrr cıkmıcakmı yani benim kolim simdi

cnm biz beğendik eşim gelip gdip kolonya sürüp duruyo:)))))

olsa 45 tl lik sipriş gircem inş

hakkatten avon neden böyle oldu ben daha yeni başlamıştım hevesim kursağımda kaldı şeytan diyo çık uğraşma hiç nasılsa müşteri de tutmadım

çıkmazsa bugün bittim ben yaaa bıkım su avondan gercekten çok kötü olmus bu sistem birseyi beceremedilerrrr bir haftadır bir sipars faturalayamadılar 2 tl icin yok artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…