Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım ben kullanıyorum, hemen kopmadı ama. sürekli hiç çıkarmadan takınca kopma oluyordur belki, ben sabah takıp, akşam eve gidince çıkarıyorum.
güzel de duruyor hani

anladım canım benim teyzem hiç memnun kalmamış da
ve kullananlar genelde çok takmaya gelmiyor diyorlar
cevabın için tşkler:Saruboceq:

cnm benm bi tanıdığım da avondan küpe almış banyoda dahi çıkarmıyorum ne aktı ne koktu diyor çok memnun ben de elmas küpeden sipariş ettim bakalım nası bişi?

kızlarr ptt den ödeme kalktımı?? yeni pttden ödeme yapan varmı?*
bide geçikme ödeme için kaç ay müddet veriolar3 ay mı 45 gün mü

60 gün die biliorum cnm sonra icra dairesi igrio dewreye

siparişi gelen yokmu hiç yaa merak ediorum panaromada ne hediye war benmki yola çıkmş :) yarın gelecek inşallah

ayın 5 inde ptt den yapmıştım ben...... zaten her ay ordan sorunsuz yatırıyorum. kalktıgını ilk kez duyuyorum. umarım ööle bişe yoktur yaa :gitme:

slm kızlar
sayfa 4 5 teki frizz control elektriklenmeyi önleyenbakım kremi var ya onun 3. adımını anlayamadım kızlar ya
ne demek 3. yıkamada tekrarlayın :1closedeyes:

teşekkür ederim kuncuk
her yıkamada tekrarlayın yazsalar olmz
anlamayanlar var benim gibi sırnaşık şey
biliyimde doğru kullanayım :lepi:

yaa bayanlar bişey sorucam bugün takım öncümün yanına uğradım baba k9un süresinin kısa olduğunu en geç haftaya kadar siparişlerimi yollamam gerektiğini söyledi sitede filan böyle birşey yazmıyo acaba doğru mu bilginiz varmıı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…