- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.681
yaa bayanlar bişey sorucam bugün takım öncümün yanına uğradım baba k9un süresinin kısa olduğunu en geç haftaya kadar siparişlerimi yollamam gerektiğini söyledi sitede filan böyle birşey yazmıyo acaba doğru mu bilginiz varmıı :/
teşekkürler birde benim temsilci numaram yok nerden temin edicem :)
canım şifren mi yok senin.
temsilci kodun mesajla gelir de.
şifreni de ilk faturadan sonra alıyorsun. senin ilk siparişini sorumlun girecek canım onunla irtibat kurman lazım kaydirigubbakcemile5
tekrar teşekkürler resimdeki melek gibi yardımcı meleğim oldunuz gece gecea.s.
yazın hiç satış olmuyor ya ..
herkesler yazlıkta bilmiyorumkismile
o kdr çok duydumki bu lafı bu kdr saçma bişe olabilirmi??akıl vaaar mantık var sağlık bakanlığından izin olmasa nasıl bu kdr geniş kitleye satılabilir??nasıl gümrükten türkiyeye gelir yani bazen insanlara nasılda saçmalıo inanmayın siz anacım :)kızlar bu sağlık bakanlığın onaylı değil avon diyolar ne kadar doğru ciddi anlamda bilgisi olan varmı ben hep kullanırım ürünlerini bi problem yaşamadım....
cnm rimel için bu olmas ama bornoz için olur..Ben ay içindeyani tek bir kampanya sürecinde iki kez sipariş versem ikisiin toplamına göremi hediye kazanabilirim ?İkinci kampamyam bu benim ve 165 yapana maskara hediye onun için soruyorum umarım anlatabilmişimdir..?
Kızlar birşey soracagım ya kafam kaıştı yardımcı olursanız sevinirim..Mesela K9 da 69 uncu saydaya bir alana bir bedava diyor..Ama iki ürününde fiyatı farkılı ?ben ikisinide aynı almak zorundamıyım ?Farklı farklı alınabiliyor diğeride aldıgımın fiyatındanmı geliyor anlamadım .Yardımcı olur lütfenn
Canım bu sorumada cevap verirsen çok sevinecegim :)
68 in yan sayfasında tatlım ya..afedersin salatalık özlü el sabunu ve deodoarnt var onu diyorum ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?