Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

k9 bu ayın 27sine kadar geçerli.

kızlar bu sağlık bakanlığın onaylı değil avon diyolar ne kadar doğru ciddi anlamda bilgisi olan varmı ben hep kullanırım ürünlerini bi problem yaşamadım....

Kızlar birşey soracagım ya kafam kaıştı yardımcı olursanız sevinirim..Mesela K9 da 69 uncu saydaya bir alana bir bedava diyor..Ama iki ürününde fiyatı farkılı ?ben ikisinide aynı almak zorundamıyım ?Farklı farklı alınabiliyor diğeride aldıgımın fiyatındanmı geliyor anlamadım .Yardımcı olur lütfenn

Ben ay içindeyani tek bir kampanya sürecinde iki kez sipariş versem ikisiin toplamına göremi hediye kazanabilirim ?İkinci kampamyam bu benim ve 165 yapana maskara hediye onun için soruyorum umarım anlatabilmişimdir..?

kızlar bu sağlık bakanlığın onaylı değil avon diyolar ne kadar doğru ciddi anlamda bilgisi olan varmı ben hep kullanırım ürünlerini bi problem yaşamadım....
o kdr çok duydumki bu lafı bu kdr saçma bişe olabilirmi??akıl vaaar mantık var sağlık bakanlığından izin olmasa nasıl bu kdr geniş kitleye satılabilir??nasıl gümrükten türkiyeye gelir yani bazen insanlara nasılda saçmalıo inanmayın siz anacım :)
hee belki alerji yapmış olabilir ama bu sadece avona özel deil bna vıchy alerji yaptı ki dünyaca ünlü marka bu nolucak..geçiceksn bunları
lafım sna deil sakın ama sakın yanlış anlama ne anlatmak istediimi umarım anlamışssn öptmmopuyorumnanaktan

Ben ay içindeyani tek bir kampanya sürecinde iki kez sipariş versem ikisiin toplamına göremi hediye kazanabilirim ?İkinci kampamyam bu benim ve 165 yapana maskara hediye onun için soruyorum umarım anlatabilmişimdir..?
cnm rimel için bu olmas ama bornoz için olur..
yani rimel krem parfüm için tek seferde 165 veya fiyatı neyse o olmalı..
ama panoromadaki ürünler için ayda istersen 5 kerede 450 tl yap gelr..

Canım bu sorumada cevap verirsen çok sevinecegim :)

günaydın kızlar

sipariş vericemde sayfa 20 deki roll on lardan herhangi 2 adet 9 tl diyor
2 farklı ürün kodu giricem değil mi bir bayan bir erkek isteyebilirim :umursamaz:

Son düzenleme:
bende girdim int.den ilk kez becerdim inşallah çabuk gelir en arka sayfadaki herhangi iki adet 10 tl jel istediler adet iki yazdım öyle oluyor dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…