- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.621
BENİM İLK SİPARİŞİM OLACAK DA.NE ZAMANA KADAR 45 TL OLDUĞUNU BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR.ONA GÖRE KASMAYAYIM 75 TL LİK SİPARİŞ VERECEM DİYE-tatlicadiarzu-
selam kızlar avonun rimellerinden süpershock suyadayanıklı olanı ve diğerini aldımAyrıca jd şeffaf rimeli aldım harika bişey bunlar ya.tabi birde açılıp kapnan göz kalemine.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Pişman olmadım aldığıma.müşterilerime de tavsiyede bulundum.zaten gözlerimde gören bayıldı.Birde Süper curlacious maskara almak istiyorum.Kuulannanız var mı acaba.Aynı ürünün süper curlacıous diamonds maskara olanı var.Aradaki farkı anlamadım.beni bilgilendiriseniz sevinirim.
birde chic vücut spreyleri var onlar hakkıında bilginiz var mı
canım ben normalde o süpershock rimelin suya dayanıklı olmayanını kullanıyorum çok da memnunum fakat bu sefer suya dayanıklı olanını aldım, sürüş ve kirpikleri tek tek ayırış yine süper fakat asla ama asla suya dayanıklı değil, hep siyah siyah göz altlarıma aktı benim, ki çok da fazla sürmemiştim belki akar makar diye, ki nitekim aktı......ben tavsiye etmiyorum denizde ve havuzda.
kampanya 9 ve 10 da da 45 limit. ondan sonra tekrar 75 olcak canım.
kızlaar
bu ayki katalogtan şu 4lü kolyeden almak istiyorum daa
herkes avonun kolyelerini beğenmediğini söylüyor
kalitesizmiş
kullanan var mı öyle hemen kopar mı ?
Kızlar celebre parfümü iki adet olan kampanya var yaa parfümün kodunu giriyoruz dimi ?
Teşekkür ederim kızlar .a.s.
K-9 dan siparişlerimi verdim hadi bakalım hayırlısı
bende teeeee cumartesi verdim ama hala faturalanmamış. insanlar yarın ürün teslim edicem sanıyolar. ne yapıcam bilmiyorum. of avon yaklava:
Takım Öncüm söylemişti telde konusurken .
Sanırım önce verenlerin çoğunun faturalanmamış .
ßu gün faturalanıcakmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?