Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlar avonun rimellerinden süpershock suyadayanıklı olanı ve diğerini aldımAyrıca jd şeffaf rimeli aldım harika bişey bunlar ya.tabi birde açılıp kapnan göz kalemine.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Pişman olmadım aldığıma.müşterilerime de tavsiyede bulundum.zaten gözlerimde gören bayıldı.Birde Süper curlacious maskara almak istiyorum.Kuulannanız var mı acaba.Aynı ürünün süper curlacıous diamonds maskara olanı var.Aradaki farkı anlamadım.beni bilgilendiriseniz sevinirim.

birde chic vücut spreyleri var onlar hakkıında bilginiz var mı

Son düzenleme:
kızlaar
bu ayki katalogtan şu 4lü kolyeden almak istiyorum daa
herkes avonun kolyelerini beğenmediğini söylüyor
kalitesizmiş
kullanan var mı öyle hemen kopar mı ?

canım ben normalde o süpershock rimelin suya dayanıklı olmayanını kullanıyorum çok da memnunum fakat bu sefer suya dayanıklı olanını aldım, sürüş ve kirpikleri tek tek ayırış yine süper fakat asla ama asla suya dayanıklı değil, hep siyah siyah göz altlarıma aktı benim, ki çok da fazla sürmemiştim belki akar makar diye, ki nitekim aktı......ben tavsiye etmiyorum denizde ve havuzda.

bilmiyorum canım ama dün sürdüm fakat öyle akmadı.Bİlerek yüzümü yıkadım akacak mı diye akmadı fakat biraz pul pul nişeyler döküldü.yine de memnun kaldım çünkü süper dolgun ve uzun gösterdi.

Peki curly kullandın mı yada kullanlardan bişeyler duydun mu tatlım

kızlarr ptt den ödeme kalktımı?? yeni pttden ödeme yapan varmı?*
bide geçikme ödeme için kaç ay müddet veriolar3 ay mı 45 gün mü

kızlaar
bu ayki katalogtan şu 4lü kolyeden almak istiyorum daa
herkes avonun kolyelerini beğenmediğini söylüyor
kalitesizmiş
kullanan var mı öyle hemen kopar mı ?

canım ben kullanıyorum, hemen kopmadı ama. sürekli hiç çıkarmadan takınca kopma oluyordur belki, ben sabah takıp, akşam eve gidince çıkarıyorum.
güzel de duruyor hani

Teşekkür ederim kızlar .a.s.
K-9 dan siparişlerimi verdim hadi bakalım hayırlısı

bende teeeee cumartesi verdim ama hala faturalanmamış. insanlar yarın ürün teslim edicem sanıyolar. ne yapıcam bilmiyorum. of avon yaklava:

bende teeeee cumartesi verdim ama hala faturalanmamış. insanlar yarın ürün teslim edicem sanıyolar. ne yapıcam bilmiyorum. of avon yaklava:

Takım Öncüm söylemişti telde konusurken .
Sanırım önce verenlerin çoğunun faturalanmamış .
ßu gün faturalanıcakmış .

Takım Öncüm söylemişti telde konusurken .
Sanırım önce verenlerin çoğunun faturalanmamış .
ßu gün faturalanıcakmış .

sonra verenlerinki faturalanmış mı peki? benim takım öncüm yolda gördüğünde bile selam vermekten aciz bi şahıs olduğu için artık aramıyorum.

benim siparişte faturalanmış ama kargoya verilmemiş perşembe anca elimde olur:/
k10 u merak ediyorum ben her zamanki gibi bir sonraki kampanyalar merak ediliyor:)
bakalım neler varmış k10 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…