- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.641
benim siparişte faturalanmış ama kargoya verilmemiş perşembe anca elimde olur:/
k10 u merak ediyorum ben her zamanki gibi bir sonraki kampanyalar merak ediliyor:)
bakalım neler varmış k10 da
kaydirigubbakcemile2 hahaha ne tuhafız demi. bende çatlıyorum meraktan. biri gelmeden diğerini merak ediyoruz. k10 kataloğu gelse bile sipariş için daha 20 gün vabr.biz kadınları anlamak çok zor.bayanssulusmile
sonra verenlerinki faturalanmış mı peki? benim takım öncüm yolda gördüğünde bile selam vermekten aciz bi şahıs olduğu için artık aramıyorum.
selam kızlar günaydın .daha önce de sodrum ama kimse dönmedi chic vücut spreyleri nasıl yada hangi vücutt spreyini tercih ettiniz. kalıcı olan hangisi ?
selam kızlar günaydın .daha önce de sodrum ama kimse dönmedi chic vücut spreyleri nasıl yada hangi vücutt spreyini tercih ettiniz. kalıcı olan hangisi ?
turuncu ile mor kullanıyorum bende ikiside gayet kalıcı..turuncu seker-meyve karışımı,,mor ise daha odunsu bi koku..ikiiside güzell
turuncu ile mor kullanıyorum bende ikiside gayet kalıcı..turuncu seker-meyve karışımı,,mor ise daha odunsu bi koku..ikiiside güzell
cnm ben kırmızıyı aldım su dp parfumlerden hipnose var ya ona benziyo bence güzel yani.. sarısınıda arkdsta görmüstüm güzl ama turuncusu igrençç she pembeye benziyo ama o güzel bu turuncu chic hiç gzl deil bence...vereliniortak
cnm benim hiç bilgim yok chic konusunda ama alacak olsaydım kırmızılıyı seçerdim neden dersen rengi şeker:)
Arkadaşlar bana mesaj geldi siparişleriniz gecikecek özürdileriz diye,bugün işlendi ama hala kargoya verilmedi.
winscape parfüm alan arkadaşlar,aldığınız parfümlerin şişelerinde bi sorun varmı,benim sattıklarımın hepsinden sıkma yeri bozuk akıtıyo diye şikayet var değişim olmadığına göre iade olcak sanırım yaa amaan sorun bitmiyoki?
Arkadaşlar bana mesaj geldi siparişleriniz gecikecek özürdileriz diye,bugün işlendi ama hala kargoya verilmedi.
winscape parfüm alan arkadaşlar,aldığınız parfümlerin şişelerinde bi sorun varmı,benim sattıklarımın hepsinden sıkma yeri bozuk akıtıyo diye şikayet var değişim olmadığına göre iade olcak sanırım yaa amaan sorun bitmiyoki?
bilmiyorum canım ama dün sürdüm fakat öyle akmadı.Bİlerek yüzümü yıkadım akacak mı diye akmadı fakat biraz pul pul nişeyler döküldü.yine de memnun kaldım çünkü süper dolgun ve uzun gösterdi.
Peki curly kullandın mı yada kullanlardan bişeyler duydun mu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?