Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kıslar bu lotus shelds denen ürün küçücük bir şişede geliyor yav saçımın neresine yediricem 2 kullanışta biter. belli bir kullanım şekli mi var acaba da ben bilmiyorum?

sayfa 20 deki roll on lardan herhangi 2 adet 9 tl diyor
2 farklı ürün kodu giricem değil mi bir bayan bir erkek isteyebilirmiyim kızlar

delikafaduldenayyyyyyyyyyyyyyyy yeni katalog çıkmışmı ölürüm ben meraktannnn şimcikkk

--------------İLKŞAH-----------çok teşekkürler katolog resimlerinin bir bölümünü yayınladığın için yoksa meraktan ölücektim çok sağol canıma.s.

kıslar bu lotus shelds denen ürün küçücük bir şişede geliyor yav saçımın neresine yediricem 2 kullanışta biter. belli bir kullanım şekli mi var acaba da ben bilmiyorum?

kaydirigubbakcemile3canım az kullanıcaZ ARTIK evet çok ufak şişesi ama napalım boshayallersmile

salatalık ve kavun özlü antibakteriyel sıvı sabun ve roll-onu soruyosan cnm farklı seçebiliyosun,ben bilmiyordum farklı seçilebildiğini geçen yazımda öyle olmuyo heralde diye yazmıştım ama siteden denedim kabul ediyoralabilirsin her ikisini de promosyonu hesaplıyor avon

kızlar o salatalıklı sabun çok güzel yaa miss gibi kokuyo ben 4 tane daha istedim kendim için......rollonu bilmiyorum deneyen varsa yazsın bide yeni çıkan minik allıkları deneyen varsa yazsın olurmu

kızlar o salatalıklı sabun çok güzel yaa miss gibi kokuyo ben 4 tane daha istedim kendim için......rollonu bilmiyorum deneyen varsa yazsın bide yeni çıkan minik allıkları deneyen varsa yazsın olurmu

o sabununu kokusu süperdiii
ama sabun olduğu için almak istemedim
onun gibi salatalıklı arkonun bi kremi vardı onun kokusuna benzettim
krem falan olsaydı alcaktım:uhm:

bende çok beğendim kokusunu, 2 tane de ben aldım. sabahları kokusuyla uykum açılıyor, eve varınca da sanki yorgunluğumu alıyor gibi geliyo bana çok sevdim kokusunu
aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bende çok beğendim kokusunu, 2 tane de ben aldım. sabahları kokusuyla uykum açılıyor, eve varınca da sanki yorgunluğumu alıyor gibi geliyo bana çok sevdim kokusunu
aklinialirimsmile aklinialirimsmile

aynen aynen nanelişekerim o nası bi kokudur ööle missler gibi ferah ferah, cidden bende yorgunluğmu aldıgını hissediyorum bianda canlandırıyo beni.........zaten bayılırım kavun karpuz bostan kokusuna :umursamaz:

aynen aynen nanelişekerim o nası bi kokudur ööle missler gibi ferah ferah, cidden bende yorgunluğmu aldıgını hissediyorum bianda canlandırıyo beni.........zaten bayılırım kavun karpuz bostan kokusuna :umursamaz:

canım zaten meyve sebze kokuları dinlendiriyor insanın zihnini açıyor bence bayanssulusmile
çilek kokulu duş jelini kullanıyorum zaten o da bu etkiyi yapıyor bende. banyoya girdimmi herşeyi unutuyorum çıkasım gelmiyor kaydirigubbakcemile3

offf satış yapamıyorum parfüm ister misiniz diyorum avon deyince kaçıyolaaar :'(

canım ilk aylarda öyle çok satışlar olmaz belki ama zamanla olur inş heme moralini bozma
illaki parfüm deme sende, kataloğu göster indirimde olan ürünler var bakmak istermisiniz vs gibi şeyler söyle. bi bakayım der sonra hoşuna gider alır belki aklinialirimsmile

yaz olunca birde kimse yok etrafımda herkes bir yerde ve oruç yüzünden buluşamıyoruzda umrarım dediğin gibi olur yardımcı meleğim birde 6 gün sonra temsilcimle buluşucam 1 tane duş jeli satabildim demek istemiyorum

canım sen bu işe kendin için başladın, yani ek gelir amaçle, birde kendi kullandıklarını indirimli almak için yani
temsilcinin takdiri bu kadar önemli olmamalı senin için vereliniortak
bak ben satış yapsam dediğim ay hiç satış yapamıyorum. oluruna bıraktığım ay çok güzel satışlar oluyo.
2 hafta önce ameliyat oldum o acının arasında avonu hiç düşünmedim bile. ama ziyaret amaçlı evime gelenler bana katalog sordu ve sipariş verip gitti
bazen olayları akşına bırakmak en güzelidir. çokta üzme kendini
dediğin gibi yaz ve ramazan olması etkiliyor satışları. inşaallah bayramda telafi edersin
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…