- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 198
- 44
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.721
o kdr çok duydumki bu lafı bu kdr saçma bişe olabilirmi??akıl vaaar mantık var sağlık bakanlığından izin olmasa nasıl bu kdr geniş kitleye satılabilir??nasıl gümrükten türkiyeye gelir yani bazen insanlara nasılda saçmalıo inanmayın siz anacım :)
hee belki alerji yapmış olabilir ama bu sadece avona özel deil bna vıchy alerji yaptı ki dünyaca ünlü marka bu nolucak..geçiceksn bunları
lafım sna deil sakın ama sakın yanlış anlama ne anlatmak istediimi umarım anlamışssn öptmmopuyorumnanaktan
yok cnm yanlış anlaşılıcak bişiy yok açıklamann için teşekkür ederimopuyorumnanaktana.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
avon kendini aşıyor mu ne :)
kıslar bu lotus shelds denen ürün küçücük bir şişede geliyor yav saçımın neresine yediricem 2 kullanışta biter. belli bir kullanım şekli mi var acaba da ben bilmiyorum?
Kızlar birşey soracagım ya kafam kaıştı yardımcı olursanız sevinirim..Mesela K9 da 69 uncu saydaya bir alana bir bedava diyor..Ama iki ürününde fiyatı farkılı ?ben ikisinide aynı almak zorundamıyım ?Farklı farklı alınabiliyor diğeride aldıgımın fiyatındanmı geliyor anlamadım .Yardımcı olur lütfenn
kızlar o salatalıklı sabun çok güzel yaa miss gibi kokuyo ben 4 tane daha istedim kendim için......rollonu bilmiyorum deneyen varsa yazsın bide yeni çıkan minik allıkları deneyen varsa yazsın olurmu
kızlar o salatalıklı sabun çok güzel yaa miss gibi kokuyo ben 4 tane daha istedim kendim için......rollonu bilmiyorum deneyen varsa yazsın bide yeni çıkan minik allıkları deneyen varsa yazsın olurmu
bende çok beğendim kokusunu, 2 tane de ben aldım. sabahları kokusuyla uykum açılıyor, eve varınca da sanki yorgunluğumu alıyor gibi geliyo bana çok sevdim kokusunu
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
o sabununu kokusu süperdiii
ama sabun olduğu için almak istemedim
onun gibi salatalıklı arkonun bi kremi vardı onun kokusuna benzettim
krem falan olsaydı alcaktım:uhm:
aynen aynen nanelişekerim o nası bi kokudur ööle missler gibi ferah ferah, cidden bende yorgunluğmu aldıgını hissediyorum bianda canlandırıyo beni.........zaten bayılırım kavun karpuz bostan kokusuna :umursamaz:
offf satış yapamıyorum parfüm ister misiniz diyorum avon deyince kaçıyolaaar :'(
canım ilk aylarda öyle çok satışlar olmaz belki ama zamanla olur inş heme moralini bozma
illaki parfüm deme sende, kataloğu göster indirimde olan ürünler var bakmak istermisiniz vs gibi şeyler söyle. bi bakayım der sonra hoşuna gider alır belki aklinialirimsmile
yaz olunca birde kimse yok etrafımda herkes bir yerde ve oruç yüzünden buluşamıyoruzda umrarım dediğin gibi olur yardımcı meleğim birde 6 gün sonra temsilcimle buluşucam 1 tane duş jeli satabildim demek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?