Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

KIZLAR KAMPANYA 10 DAKİ sayfa 3 te 3 adet farklı maskara var sizce super curlacious mu güzel? yoksa avon süper extrendmi güzeldir kullananlar yardımcı olabilirmiii ................................................. 10 tlmiş fiyatları almak istiyorumda bi tanesini hangisini almalıyım ? biri turuncu fırçalı biri sarı fırçalı olan

arkadaşlar bana avondan msj geldi 13 ağustos saat 16:00 dan 20 ağustos saat 16:00 kadar vereceğiniz her 125 lik alışverişe 1 hediye diyo avonun sitesine giriyorum ama göstermiyo hediyeleri

bna göre curl. cnm extend tavsiye etmem :F

oo eda iyi yöntemmiş :roflol:gerçekten dayanamazlar:)))))))))))
kaydirigubbakcemile3
walla öle abla çook satış oluo..
süper extrend iğrenççç..curl.dha ii..

kızlar bilmiyorum becerebildim mi ama bu eklemeye calsıtıgım fotoda.. bi arkdsımın rimelini kullanmıstım cok hosuma gitti avonun mavi rimelleri de böyle mi ??

Eklentiler

• $SSA42625.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 29
ben o extrend i aldıma cook pişman oldum bi de bu indirim bros deki kapaktaki setten aldım kolyesi cok sandik ya iade mi etsem bilemedim
bnde çok pişmanım şimdi fırçasını yıkadm gece yatmadan onunla badem yağı sürüorm kirpiklerimekaydirigubbakcemile3
hmm hoşuna gitmediyse ver yani boşuna paran gitmesn..

slmlarrr herkeslere
kıslar avonun yurtdışında yayınlanan katoloğuna bakmak istiyorum linkini verebilicek varmı?

canım daha önce de senin gibi isteyen olmuştu ben linki bulup vermiştim önceki sayfalarda , ama hangi sayfa tam olarak bilmiyorum. net hatırlamıyorum da eda da vermişti sanırım

kızlar bilmiyorum becerebildim mi ama bu eklemeye calsıtıgım fotoda.. bi arkdsımın rimelini kullanmıstım cok hosuma gitti avonun mavi rimelleri de böyle mi ??

greeneyessss !!!!! gözlerin ne kadar güzel ööle maşallahhh 41 kere !!! nickini de gözlerine göre almışsın yerimseniben bu gözündeki büyük bi ihtimalle golden rose un mavi rimeli. çünkü onun verdiği mavilik aynen bööle. avonda bööle mavilik veren yok tatlım maalesef........bi tek süper shock intense diye bi rimeli var,ki bende kullanıyorum....bööle çok belirsiz bi lacivert-gri arası bi tonda ama asla bu mavilikte değil canım, yine de ben seviyorum kullanıyorum ara sıra........ birde she nin renkli rimelleri rengini tam olarak veriyo.......moru mavisi ve yeşili var.......onlardan da var bende..... onların da eksi yönü çabuk kurumaları.......o kadar çabuk kuruyolarki....şimdi aklımda bourjoisin renkli rimelleri var.....param olunca onlardan alıcam bayaa güzel diyolar.......işte bööle canım naçizane fikirlerim...... :1hug:

kızlar çok oldum ama bişiy daha sorcam bu leoparlı çanta ve cüzdana bayıldım sizce güzelmidir son katalogdakiii :Seyvahedigeldismile

kızlar çok oldum ama bişiy daha sorcam bu leoparlı çanta ve cüzdana bayıldım sizce güzelmidir son katalogdakiii :Seyvahedigeldismile

ben büyük çanta severim acaba büyükmü :S dışı sanki naylonumsu gibi bişiy ama çözemedimde ya beğenmessem lmaz:

kızlar herkez aynı soruyu soruyor 13 ağustos saat 16:00 dan 20 ağustos saat 16:00 kadar vereceğiniz her 125 lik alışverişe 1 hediye diyor avonun sitesine giriyorum ama göstermiyor hediyeleri..???Bi BİLEN AÇIKLAMA YAPSIN LÜTFENNN

cüzdanı ben aldım gayet güsel beklemiodum bu kadar ii olmasını beğenmessem geri gönderirim dedim ama beğendim kalitesiz durmuyo.. çantayı almadım onun hakkında bi fikrim yok..
buarada kuncukcum yada edacım ben çok aradım katolog sayfasını ama bulamadm size zahmet bi daha bakabilirmisinz?

bide bişe daha sorucam parfümlerde iade oluomu aranızda parfüm iadesi yapan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…