- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.761
KIZLAR KAMPANYA 10 DAKİ sayfa 3 te 3 adet farklı maskara var sizce super curlacious mu güzel? yoksa avon süper extrendmi güzeldir kullananlar yardımcı olabilirmiii ................................................. 10 tlmiş fiyatları almak istiyorumda bi tanesini hangisini almalıyım ? biri turuncu fırçalı biri sarı fırçalı olan
kaydirigubbakcemile3oo eda iyi yöntemmiş :roflol:gerçekten dayanamazlar:)))))))))))
walla öle abla çook satış oluo..aynen doğru söylüosun cnm okullarda deli satış oluo ben lisedeyken sürekli her kampanya 1500 2000 tl arası satış yapıodm yemin ederim hiç abartmıorum hani bir defasında arçelik ütü dumansız ızgara ekmek yapma makinesi 3ü bir arada 1750 ltlik falandı ben 3ünüde zorlanmadan aldm hatta şu an kullanıorum
süper extrend iğrenççç..curl.dha ii..KIZLAR KAMPANYA 10 DAKİ sayfa 3 te 3 adet farklı maskara var sizce super curlacious mu güzel? yoksa avon süper extrendmi güzeldir kullananlar yardımcı olabilirmiii ................................................. 10 tlmiş fiyatları almak istiyorumda bi tanesini hangisini almalıyım ? biri turuncu fırçalı biri sarı fırçalı olan
slmlarrr herkeslere
kıslar avonun yurtdışında yayınlanan katoloğuna bakmak istiyorum linkini verebilicek varmı?
kaydirigubbakcemile3
walla öle abla çook satış oluo..
süper extrend iğrenççç..curl.dha ii..
eda farkettim de bizim zevklerimiz hep aynı yaaayorumlarımzda genelde aynı oluyo :sm_cool:
ee zevkli kızlarız azizim opuyorumnanaktan
bnde çok pişmanım şimdi fırçasını yıkadm gece yatmadan onunla badem yağı sürüorm kirpiklerimekaydirigubbakcemile3ben o extrend i aldıma cook pişman oldum bi de bu indirim bros deki kapaktaki setten aldım kolyesi cok sandik ya iade mi etsem bilemedim
slm kızlar bu msj banada geldi siteye fgiriorum ancak birşey bulamadım napmamız gerekiyor fisfisfisarkadaşlar bana avondan msj geldi 13 ağustos saat 16:00 dan 20 ağustos saat 16:00 kadar vereceğiniz her 125 lik alışverişe 1 hediye diyo avonun sitesine giriyorum ama göstermiyo hediyeleri
slmlarrr herkeslere
kıslar avonun yurtdışında yayınlanan katoloğuna bakmak istiyorum linkini verebilicek varmı?
kızlar bilmiyorum becerebildim mi ama bu eklemeye calsıtıgım fotoda.. bi arkdsımın rimelini kullanmıstım cok hosuma gitti avonun mavi rimelleri de böyle mi ??
bna göre curl. cnm extend tavsiye etmem :F
kaydirigubbakcemile3
walla öle abla çook satış oluo..
süper extrend iğrenççç..curl.dha ii..
kızlar çok oldum ama bişiy daha sorcam bu leoparlı çanta ve cüzdana bayıldım sizce güzelmidir son katalogdakiii :Seyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?