Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çok çok geçmiş olsunnn a.s. ben çok hırslı birisiyim ve işlerimin anında olmasını isterim az çok biliyosunuz temsilci aramadı diye çıldırmak üzereydim , olmayınca aklım orda kalır sanırım dediğiniz gibi biraz oluruna bırakmalıyım tekrar geçmiş olsun a.s:1hug:

offf satış yapamıyorum parfüm ister misiniz diyorum avon deyince kaçıyolaaar :'(

canım kasma kendini ya. parfüm ister misiniz deme. insanlar parfümlerin pahalı olduğunu düşünüyolar başta kataloğu inceleyince mutlaka birşeyler alıyolar. avon temsilcisiyim kataloğa bakmak ister misiniz de? benim 3. kampanyam. bende yeniyim. senin gibi başta çok heyecan yapıyodum. aman satamıyorum off kimse ilgilenmiyo falan diye. şimdi kendileri beni arıyolar. katalog yok mu? yada elinde ürün varsa hepsini kap gel diyolar. bazıları not aldırıyo şu ürün indirime girince bana haber ver diye. hiç tanımadıklarında iletişim kurmak zor oluyo. önce yakın çevrenden başla. ben bi arkadaşıma verdim kataloğu. onun çevresi aklıma bile gelmedi. ama o sağolsun göstermiş teyzesine kuzenlerine komşularına. şimdi bir sürü sipariş alıyorum. ve sipariş verenlerin bi çoğunu tanımıyorum. bazen küçük hediyeler veriyorum satışlarıma yardımcı olanlara. daha etkili oluyo. yada işte bu ay 50 liralık satış yap sana şu parfümü indirimli getireyim gibi şeyler söylüyorum işe yarıyo.

merhaba bende 4 yıl nası yapıcam ,nasıl olucak derken ..hayatta kimse ye avon satıyorum alırmısınız diyemem ,katalog u ortaya koyuyorum ..mutlaka ilgileniyorlar ,sordukları zaman söylüyorum..:)))

başlama zamanım çok kötü oldu benim ne okul var ne dershane herkes oruç tutuyo gündüz çıkmıyolar , bütün arkadaşlarıma söyledim bir arkadaşıma katalog verdim umarım sizin gibi başarılı olabilirim bende okul başlasa satışlarımın çok iyi olucağına eminim ama evde oturmak zorundayım bir süre :gitme:

bende temmuzda başladım. k7 bitmek üzereydi işte. benimde okul yeni bitmişti. bi kaç ay idare et sonra insanlar duyacaklar senin temsilci olduğunu kendileri ararlar. sıkma canını

kızlar bugün siparişlerim geldi:) ben yeni katalogu beğendim doğrusu indirimler var ama bu ay satış yapamam taşınıcaz zira çevrem değişşecek.
açıkçası ben de nasıl satarım diyordum kendim için üye oldum sonra tesadüfen bi tanııdğa gittim konuşurken avona üye oldum dedim katalog varmı yanında dediler yoktu eve gidip getirdim oraya biri geldi sipariş verdi elimdeki ürünleri de aldı şaşırdım sonra iyi bi arkadaşıma verdim o ilgilenmedi bile bir ikji komşuya söyledim onlar da diğerlerine söyledi şimdi sürekli alan 3-4 kişi vardı herkes birbirine söylüyor bence imkansız deil hatta elimde ne varsa bitiriyorlar ben indirimdekilerden kendim alıyorum sonraki ay görünce dayanamayıp alıyorlar :) bu da iyi bir taktik....

Yarın siparişlerim gelecek kızlar sevkiyata alınmış dün vermiştim siparişi.. Bröşürde olan ürünlerden stokta kalmayanlar var.. Bröşürdekilerin siparişini verdim zaten 57 liralık 170 liralık falan da katalogdan verecegim bu ikinci kampanya 220 civarında satışım var yeniyim 2. Kampanyam daha yani ama kasmıyorum alan alır bakmak istermisiniz indirimde olan ürünler var öneririm diyorum zaten bayanlar dayanamayıp bakıyorlar:) Çok fazla çabaya gerek yok..Zaten komşum ve akrabalarım müşterilerim .. Yabancılara önermiyorum şimdilik..Sizde rahat olun bu kadar sıkıntı yapmasın yeni arkadaşlar..Ya kızlar bişi soracagım bu arada ANNEKE YÜZÜK sizce güzel mi alan oldu mu???????

o maskaradan bende aldım , dün ilk kez denizde kullandım ve hiç memnun kalmadım gözaltlarıma hep döküldü siyah siyah.....bir daha asla kullanmam,müşterilerime de asla tavsiye etmem.
alla alla bende olmadıı o kadarda havuzdan sudan çıkmamama rağmen
ohaoldumsmile

kızlar üyeliğimzi nasıl iptal ettiricez

3 ay beklemek demeyin hemen silinmek istiyorum
avonu ara söyle
sevindim beğenmeneee :lepi:

ii akşamlar kızlarr ayy sizi ne özledim yaaa hepinizi opuyorumnanaktan önceliklee
tatil dolayısıyla gremedim pekk nesekii bitti sayılırrr yakında hep burda olurum inşallahh
k9 dan daha sipariş vermedim doğal olarak yeni katoloğuda göremedim ama ilkşahcım sağolsun resimli resimli göstermişşş uğraşmış..en çpk da panoramayı merak eden ben için de ayrı bi tşklerrr opuyorumnanaktan
botların nye 36 sı yoksaaa 37-39 olur mu acep bilmiyorumkismile

ya iyi güzel de bu avonun yüzükte ve terlik tarzı seylerde ölçü pek tutmuyo mesala size 8 annme küçük size 9 btk geliyo terlik sip etmitik kızın ayakları 38 ordan baktık getrtik plaj terlkleri vardıya 42 numara gibi

ayy cnmmm çook saol azda olsa gitti merakım walla :)
ilkşah ablacm snada çoook tskler :)
harbi avon kendini aştı mı ne kaydirigubbakcemile3

aynen doğru söylüosun cnm okullarda deli satış oluo ben lisedeyken sürekli her kampanya 1500 2000 tl arası satış yapıodm yemin ederim hiç abartmıorum hani bir defasında arçelik ütü dumansız ızgara ekmek yapma makinesi 3ü bir arada 1750 ltlik falandı ben 3ünüde zorlanmadan aldm hatta şu an kullanıorum

kızlar ya hani k9dan herhangi 2 taneden rolon sprey varya onlardan 6 tane gireceğime 5 tane girmişim 1 tane gelemdi kuzenim almıştı üff ya ah kafam ah

merhabalar kızlar bende dün verdim sipariş baktım bugün kargoya verilmiş yazıyor yarın çalışıyor dimi yurt içi kargo gelir tahminim yarın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…