- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.741
canım sen bu işe kendin için başladın, yani ek gelir amaçle, birde kendi kullandıklarını indirimli almak için yani
temsilcinin takdiri bu kadar önemli olmamalı senin için vereliniortak
bak ben satış yapsam dediğim ay hiç satış yapamıyorum. oluruna bıraktığım ay çok güzel satışlar oluyo.
2 hafta önce ameliyat oldum o acının arasında avonu hiç düşünmedim bile. ama ziyaret amaçlı evime gelenler bana katalog sordu ve sipariş verip gitti
bazen olayları akşına bırakmak en güzelidir. çokta üzme kendini
dediğin gibi yaz ve ramazan olması etkiliyor satışları. inşaallah bayramda telafi edersin
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
offf satış yapamıyorum parfüm ister misiniz diyorum avon deyince kaçıyolaaar :'(
canım kasma kendini ya. parfüm ister misiniz deme. insanlar parfümlerin pahalı olduğunu düşünüyolar başta kataloğu inceleyince mutlaka birşeyler alıyolar. avon temsilcisiyim kataloğa bakmak ister misiniz de? benim 3. kampanyam. bende yeniyim. senin gibi başta çok heyecan yapıyodum. aman satamıyorum off kimse ilgilenmiyo falan diye. şimdi kendileri beni arıyolar. katalog yok mu? yada elinde ürün varsa hepsini kap gel diyolar. bazıları not aldırıyo şu ürün indirime girince bana haber ver diye. hiç tanımadıklarında iletişim kurmak zor oluyo. önce yakın çevrenden başla. ben bi arkadaşıma verdim kataloğu. onun çevresi aklıma bile gelmedi. ama o sağolsun göstermiş teyzesine kuzenlerine komşularına. şimdi bir sürü sipariş alıyorum. ve sipariş verenlerin bi çoğunu tanımıyorum. bazen küçük hediyeler veriyorum satışlarıma yardımcı olanlara. daha etkili oluyo. yada işte bu ay 50 liralık satış yap sana şu parfümü indirimli getireyim gibi şeyler söylüyorum işe yarıyo.
başlama zamanım çok kötü oldu benim ne okul var ne dershane herkes oruç tutuyo gündüz çıkmıyolar , bütün arkadaşlarıma söyledim bir arkadaşıma katalog verdim umarım sizin gibi başarılı olabilirim bende okul başlasa satışlarımın çok iyi olucağına eminim ama evde oturmak zorundayım bir süre :gitme:
alla alla bende olmadıı o kadarda havuzdan sudan çıkmamama rağmeno maskaradan bende aldım , dün ilk kez denizde kullandım ve hiç memnun kalmadım gözaltlarıma hep döküldü siyah siyah.....bir daha asla kullanmam,müşterilerime de asla tavsiye etmem.
avonu ara söylekızlar üyeliğimzi nasıl iptal ettiricez
3 ay beklemek demeyin hemen silinmek istiyorum
sevindim beğenmeneee :lepi:selam kızlar avonun rimellerinden süpershock suyadayanıklı olanı ve diğerini aldımAyrıca jd şeffaf rimeli aldım harika bişey bunlar ya.tabi birde açılıp kapnan göz kalemine.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Pişman olmadım aldığıma.müşterilerime de tavsiyede bulundum.zaten gözlerimde gören bayıldı.Birde Süper curlacious maskara almak istiyorum.Kuulannanız var mı acaba.Aynı ürünün süper curlacıous diamonds maskara olanı var.Aradaki farkı anlamadım.beni bilgilendiriseniz sevinirim.
birde chic vücut spreyleri var onlar hakkıında bilginiz var mı
Anneke yüzük nasıl kızlar K9 daki :)elinde olan var mı katalogda göründüğü gibi mi?
ayy cnmmm çook saol azda olsa gitti merakım walla :)500ml. Çiçek kokulu banyo köpüğü 3.9
Suya dayanıklı süper shock mascara ,süper curlacious mascara ve süper extend mascaralar 10.00 tl
Pro-to-go lipstick ruj 11.00tl
Lipozomlu krem 10.00 tl
Sensen lagoon ,amazon,reflection ve yeni çıkan moonlight 5.80 tl
PARFÜMLER
Bayan perceive 30.00 tl
Bay perceive 30 tl
(pur blanca 22.00 tl, bali bliss 15.00 tl ,make me smile ve fire me up 18.00 tl soft musk 26.40,treselle 43.60 ,aromadisiac 36.40 bunlardan birini alana bayan windscape sadece 12 tl)
( full speed 34.50 tl ,jet homme 30.40 ,pro sport 31.20 black suede 40.20 ,simple elements crips forest 23.90 bunlardan birini alanada bay windscape sadece 15 tl)
Little black dress ve perceive vücut spreyi 6.00
Little white dress ve aromadisiac parfümlü roletler 7.50 tl
Chic parfümlü vücut spreyleri 7.50 tl
Erkek ve bayan vücut spreyleri 7.60 tl
Pırıltılı top allık 19.5 tl
opuyorumnanaktano kdr çok duydumki bu lafı bu kdr saçma bişe olabilirmi??akıl vaaar mantık var sağlık bakanlığından izin olmasa nasıl bu kdr geniş kitleye satılabilir??nasıl gümrükten türkiyeye gelir yani bazen insanlara nasılda saçmalıo inanmayın siz anacım :)
hee belki alerji yapmış olabilir ama bu sadece avona özel deil bna vıchy alerji yaptı ki dünyaca ünlü marka bu nolucak..geçiceksn bunları
lafım sna deil sakın ama sakın yanlış anlama ne anlatmak istediimi umarım anlamışssn öptmmopuyorumnanaktan
yok cnm yanlış anlaşılıcak bişiy yok açıklamann için teşekkür ederimopuyorumnanaktana.s.
cnm burada herkes bilio bnde liseye gidiorm..ama emin ol buradaki çok kişiden satışlarm feci yüksek mesela annler günü kataloğunda bi baharat takımı hediyesi vardı herkes almak için öle uğraştı ki ama bn almıştım ve katalog gerçekten kötüydü..başlama zamanım çok kötü oldu benim ne okul var ne dershane herkes oruç tutuyo gündüz çıkmıyolar , bütün arkadaşlarıma söyledim bir arkadaşıma katalog verdim umarım sizin gibi başarılı olabilirim bende okul başlasa satışlarımın çok iyi olucağına eminim ama evde oturmak zorundayım bir süre :gitme:
okuldayken en kötü satışım 300 tl..
öncelikle bir iki sınıf ve oradan yakın arkadaş bul onlara her ay düzenli katalog ver hiç bi kız buna dayanamazkaydirigubbakcemile3
offf satış yapamıyorum parfüm ister misiniz diyorum avon deyince kaçıyolaaar :'(
ayy cnmmm çook saol azda olsa gitti merakım walla :)
ilkşah ablacm snada çoook tskler :)
harbi avon kendini aştı mı ne kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
cnm burada herkes bilio bnde liseye gidiorm..ama emin ol buradaki çok kişiden satışlarm feci yüksek mesela annler günü kataloğunda bi baharat takımı hediyesi vardı herkes almak için öle uğraştı ki ama bn almıştım ve katalog gerçekten kötüydü..
okuldayken en kötü satışım 300 tl..
öncelikle bir iki sınıf ve oradan yakın arkadaş bul onlara her ay düzenli katalog ver hiç bi kız buna dayanamazkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?