- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #14.781
ewet cnm
ilkşah mesajına cevap veremiyorum mesaj limitini doldurmadığım için henüz özel mesaj atamıyorum :1no2:
o plaj terliğinden almıştım ben 36 giyiyorum tam oldu ayağıma ve çok rahat yumuşak tavsiye ederimmmya iyi güzel de bu avonun yüzükte ve terlik tarzı seylerde ölçü pek tutmuyo mesala size 8 annme küçük size 9 btk geliyo terlik sip etmitik kızın ayakları 38 ordan baktık getrtik plaj terlkleri vardıya 42 numara gibi
sağolun kızlar ben hem çantayı hem cüzdanı istiyorum ama en çok çantaya bayıldımmmmm güzel çıkmassa belki değişirler die umut ediyorummm....bilmiyorumkismile
o plaj terliğinden almıştım ben 36 giyiyorum tam oldu ayağıma ve çok rahat yumuşak tavsiye ederimmm
hangi kat.daki çanta ve cüzdanda bahsediosunuz kızlarrr
k10 un panoramasında var o ev botlarından cnm.k11 kataloğunda yer alıcakmış normaldekatalok 10 canım çok beğendimde ama ya güzel değilse die düşünüyordum .... bu arada ev botları hangi katalokta k10da yok
greeneyessss !!!!! gözlerin ne kadar güzel ööle maşallahhh 41 kere !!! nickini de gözlerine göre almışsın yerimseniben bu gözündeki büyük bi ihtimalle golden rose un mavi rimeli. çünkü onun verdiği mavilik aynen bööle. avonda bööle mavilik veren yok tatlım maalesef........bi tek süper shock intense diye bi rimeli var,ki bende kullanıyorum....bööle çok belirsiz bi lacivert-gri arası bi tonda ama asla bu mavilikte değil canım, yine de ben seviyorum kullanıyorum ara sıra........ birde she nin renkli rimelleri rengini tam olarak veriyo.......moru mavisi ve yeşili var.......onlardan da var bende..... onların da eksi yönü çabuk kurumaları.......o kadar çabuk kuruyolarki....şimdi aklımda bourjoisin renkli rimelleri var.....param olunca onlardan alıcam bayaa güzel diyolar.......işte bööle canım naçizane fikirlerim...... :1hug:
cüzdanı ben aldım gayet güsel beklemiodum bu kadar ii olmasını beğenmessem geri gönderirim dedim ama beğendim kalitesiz durmuyo.. çantayı almadım onun hakkında bi fikrim yok..
buarada kuncukcum yada edacım ben çok aradım katolog sayfasını ama bulamadm size zahmet bi daha bakabilirmisinz?
bide bişe daha sorucam parfümlerde iade oluomu aranızda parfüm iadesi yapan varmı?
k10 un panoramasında var o ev botlarından cnm.k11 kataloğunda yer alıcakmış normalde
ewt iade oluyo tatlım sırf avona stoksuzluk olayından dolayı kızdığım için bi parfümü yarıya kadar kullanıp iade ettim kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar sizce avonun en iyi pudrası ve fondöteni hangisi bi de kalıp fondöten varmış galiba o hangisi oluyo acaba
kızlarr yetişin yardım kaydirigubbakcemile3 ben sipariş verdim henüz işlenmedi ama sistem eskisi gibi değil galiba nasıl iptal edeceğim bu siparişi yahu?daha fatura flanda kesilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?