Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

sağolun kızlar ben hem çantayı hem cüzdanı istiyorum ama en çok çantaya bayıldımmmmm güzel çıkmassa belki değişirler die umut ediyorummm....bilmiyorumkismile

o plaj terliğinden almıştım ben 36 giyiyorum tam oldu ayağıma ve çok rahat yumuşak tavsiye ederimmm
sağolun kızlar ben hem çantayı hem cüzdanı istiyorum ama en çok çantaya bayıldımmmmm güzel çıkmassa belki değişirler die umut ediyorummm....bilmiyorumkismile

hangi kat.daki çanta ve cüzdanda bahsediosunuz kızlarrr

Kızlarr ya ANNEKE YÜZÜK hiçmi sipariş eden olmadı müşterilerin karşısında mahcup olmak istemiyorum..Boyutları katalog üzerindeki ile bire bir değil mi gerçekten ..Neden sorularıma cevap alamıyorum lütfen yardımcı olun

o plaj terliğinden almıştım ben 36 giyiyorum tam oldu ayağıma ve çok rahat yumuşak tavsiye ederimmm

hangi kat.daki çanta ve cüzdanda bahsediosunuz kızlarrr

katalok 10 canım çok beğendimde ama ya güzel değilse die düşünüyordum .... bu arada ev botları hangi katalokta k10da yok

teşekkür ederim cnmm arkdsm sanrım alix den almış o rimeli görüsmedm uzun zmndır soramıym

merhaba kızlar...bende temsiciyim en son deneyip bayıldığım ürünü magix şeffaf fondöten...hataları güzel örtüp makyaja iyi bir zemin hazırlıyor...tek renk ile sunulmuş altında face perfector (yüz mükemmelleştirici) yazıyor.

bursada acil avon temsilcisi arıyorum spariş verecem bulamıyorum

yada saffet ormancının telefonunu bulabilrseniz (bursa temsilcisi) bana özel mesaj atarmısınız

ben de eski avon temsilcisiydim internetten ulaşılabiliyor sitesinden. üyeliğim i iptal ettirdiğim için ulaşamıyorum npsunu silmişim

Filiz hanım bölge müdürü onun da teli olsa olur hanımlar

bi yardım ediverin bana yaaa

ya da siz verebiliyorsanız benim yerime sparişimi verem

ewt iade oluyo tatlım sırf avona stoksuzluk olayından dolayı kızdığım için bi parfümü yarıya kadar kullanıp iade ettim kaydirigubbakcemile3

kızlarr yetişin yardım kaydirigubbakcemile3 ben sipariş verdim henüz işlenmedi ama sistem eskisi gibi değil galiba nasıl iptal edeceğim bu siparişi yahu?daha fatura flanda kesilmedi

kızlarr yetişin yardım kaydirigubbakcemile3 ben sipariş verdim henüz işlenmedi ama sistem eskisi gibi değil galiba nasıl iptal edeceğim bu siparişi yahu?daha fatura flanda kesilmedi

artık siteden iptal edilmiyor. müştrei hizmetlerini araman gerek canım

ya kızlar bu ay ki hediyeler için 2 lotus shield olmak üzere 16 adet advance technıques satmak gerekiyo ya 14 tane şampuan satsak olur mu?Yada hangilerinden satmak gerek?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…