Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar 78 liralık sipariş verdim işlendi görünüyor ama 17 liralık iadem düşülmemiş ?bocum 78 görünüyor yine Bu nasıl oluyor??

Kızlar 78 liralık sipariş verdim işlendi görünüyor ama 17 liralık iadem düşülmemiş ?bocum 78 görünüyor yine Bu nasıl oluyor??

birde eğer sipariş takibinden baktıysan faturana görülmüyo olabilr cari hesabından bak cnm ordada 17 tl eksik değilse ara avonu

Yok canım eksik görünmüyor 3 tane ödemem gereken faturam var hepsinin fiyatı aynı düşmemişler.AVonu günlerdir arıyorumm ama açmıyorlar o ayrı dert zaten sinir oluyorum niye varsa müşteri hizmetleri ulaşadıktan sonra yüzü astarını geçiyor ev faturasıda kabarık gelicek öyle bekletiyorlar !

birde eğer sipariş takibinden baktıysan faturana görülmüyo olabilr cari hesabından bak cnm ordada 17 tl eksik değilse ara avonu

Cari hesabımdada aynı takiptede aynı ödemem gerekn tutar var eksilme yok .. gelenFaturamdamdamı acaba eksik olacak ?? normalde nasıl olması gerek?

Fatura tutarlarında görünmüyor ama toplam ödemem gereken tutardan düşülmüş yani tüm ödemem gereken fatura toplamı varya hadni oradan düşülmüş ..İyide ben hangi faturayı eksik yatıracagım ki şimdi

doğru cnm çok uzatıolr en az 15 dakika kaç kez şikayet ettm 8de arasaymşz o zaman yoğun olmuomş dediler :S

en iyisi signature de karar kılmak.numunelerim yanımda olsaydı....

birde sipariş girdikten sonra eskiden int.verilen siparişler kısmına girip iptal

ettirme şansımız oluyordu.yeni sitede galiba öyle birşey yok.bir arkadaş yazmıştıda...

aynısı benimde başıma geldi az önce sipariş gittimi anlamadım.telden de ulaşamıyorum.

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz...

ben görüştüm siparişiniz faturalandıktan sonra görülecek dediler..inc parfüm 22 olması gerekirken 60 lria gözüküyo..bakarım yarın gelirse komple iade ederim bana ne onlar uğraşsın..dedim zaten teelfondan diyeceklerimi..bozuk attık ama kibarca..kafamın tası atarsa deli ederim onları.

ben cuma sipariş vericem k9dan,2 hafta ödeme süresi veriyolar ya bayramın 2.gününe denk geliyor,O zaman ödemeyi 2 gün önceyemi kaydırırlar yoksa bayramdan sonraya mı bi bilginiz varmı acaba???ona göre sipariş veriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…