Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu hafta ki hediyeler bence de yaramaz
kuncuk cnm aldım aldım ben ondan çok tavsiye etmişler forumda da...ama kullanmma fırsatım olmadı henüz..elimde maske çok var.:)

Kızlar benim iadem oldu bir hafta sonra ancak görebildim cari hesabımda İşlendi olarak görünüyor yani hesabıma geri parayı yatırılmışmı oluyor ..Ama hesabımın bakiyesi aynı para falan yatırılmış da görünmüyor?

merhaba, ben sadece şu son çıkan saç losyonundan ıstıorum ama hiç çevremde satış temsilcisi kalmadı. nasıl edınebılırım. şişlide oturuorum. bi mağaza falan varmı sipariş verebileceğim.:sm_confused:

cnm hesabına para yatırılmıo cari hesaptan borcundan düşülüo eğer ödemiş olduğun faturadan iade yaptysan bir sonraki siparişnden düşülüo örneğin iade ettikten sonra 100 tllik sipariş verdin iadende 20tllik ti sana geleck siparişinin faturası 100 değilde 80 tl oluo cnm ödeyecğn tutardan düşülüo

Evet ödemiştim tatlım demek düşüldü borcumdan anladım tatlım 17 tl eksik ödücem demek sağol canım benim :) çok teşekkür ederim böyle oldugunu bilmiyordum çok iyi oldu ögrendiğim..

Tatlım peki ben bugun 78 liralık sipariş verdim işlendi görünüyor ama 17 liralık iadem düşülmemiş ?bocum 78 görünüyor yine Bu nasıl oluyor??

Cnm bise sorucm sanirim sen tecrubelisin bu konuda
ben kmpanya 8 den iade yaptim onlari gonderirken faturanin aslini da gonderdim
simdi tekrar kampanya 8 den iade yapicam ama faturanin asli yok
sureti var nasil iade yapicam?
Bide iade yaparken bunun belli bbi siniri varmi yani her ay iade
yapan birinin iadesini kabul edilirmi?
Arkadaslar bilen varsa yanitlayabilirmi?

arkadaşlar taşınma işim oldu .daha öncede yazmıştım site yenilendiğinden beri

hiç sipariş girmedim nelere dikkat etmem gerekiyor?

biraz karışık gibi.....

1 hafta önce avonunkendi sitesinden satış temsilcisi olmak üzere forum doldurdum
ancak cevap qelmedi bilmiyorumkismile
acaba ne kadar zamanda qelir? bilen var mı?
yada en çabuk nasıl satış temsilcisi olabilirim
yardımcı olurmsuunuz arkadaşlar bilmiyorumkismile

birde essence ile signature aynı fiyat

eşime parfüm alacağım essence daha önce

almıştım.signature nasıl sizce?parfüm numunelerimde evde kalmış.annemdeyin şuan.

essence mi?sıgnature mi?

bende internetten başvurmuştum benimde 2 gün yanıt gelmedi
tekrar başvuru yaptım aynı şekilde 3 saat geçmeden aradı bi bayan..
sonra hemen buluşup hallettik işlemleri..
sende bi kere daha başvur istersen...

tmm canım bende o zaman onlar beni arıyana kadar
her qün başvururumkaydirigubbakcemile3
işim ne sempatiksalakcinni

ben sana yardımcı olmak isterim uyeliğini yapabilirim istanbulun neresindensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…