- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.081
Düzleştirici gerçekten güzel bu kadar ummuyordum dandik bişi yollarlar sanıyordum ..Gelir gelmez denedim çeyize kaldıracagım ama nasıl oldugunu merak ettim hemde sizleri bilgilendirmek adına.Ben kaçırmayın derim bi şekilde tamamlayın alın düzleştiriciyi
suanda kampanya10 katalogu geçerli deil mi? avonun kendi sitesinde hala k9 var anlamadım..birde şu vucut spreylerinden hangisini önerirsiniz kalıcılık ve kokusu acısından?
düzlestiricinin komple serisini mi kullandın?bir de sadece sürüp bırakınca bile düzleştirio mu yoksa fön mü tutmak lazımbilmiyorumkismile
düzlestiricinin komple serisini mi kullandın?bir de sadece sürüp bırakınca bile düzleştirio mu yoksa fön mü tutmak lazımbilmiyorumkismile
Tatlım K10 ayın 27 sinde yada 28 de internet sitesine verilir çünkü K9 un son günü bu ayın 27 si. Şu an istesende K10 dan sipariş veremezsin .Ben preveciyi begendim birde bali blans pırıltılı vucut spreyini..
Bu öyle krem falan değil canım arçelik saç düzleştirme aleti ..
K 10 kataloglarım çoktan geldi müşterilere dagıttım şimdiden epey sipariş var 200 kadar .. bu ay 520 yapıp narenciye sıkacagını alırım umarımm .. Bu ayki katalogu pek begenmedim doğrusu ..çok az üründe indirim var
arkadaşlar anneme k9dan planet spanın saç bakım maskesini aldım bi memnun ki sormayın abonesi olucak gibi
arkadaşlar k9da kargo parasını ödememek için en az 45 ödemek geerekiodu dimi 75 k10da.
ben k 10 da da 45 biliyodum akannehir :bbo:
eğer öyleyse süperdeee k9da kesn 45 dimi ona göre sipariş vericemdeeeee
arkadaşlar anneme k9dan planet spanın saç bakım maskesini aldım bi memnun ki sormayın abonesi olucak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?