Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

düzlestiricinin komple serisini mi kullandın?bir de sadece sürüp bırakınca bile düzleştirio mu yoksa fön mü tutmak lazımbilmiyorumkismile

suanda kampanya10 katalogu geçerli deil mi? avonun kendi sitesinde hala k9 var anlamadım..birde şu vucut spreylerinden hangisini önerirsiniz kalıcılık ve kokusu acısından?

Tatlım K10 ayın 27 sinde yada 28 de internet sitesine verilir çünkü K9 un son günü bu ayın 27 si. Şu an istesende K10 dan sipariş veremezsin .Ben preveciyi begendim birde bali blans pırıltılı vucut spreyini..

düzlestiricinin komple serisini mi kullandın?bir de sadece sürüp bırakınca bile düzleştirio mu yoksa fön mü tutmak lazımbilmiyorumkismile

tatlım bu düzleştirici paronamanın hediyesi 430 tllik sipariş verene hediye.. Benim saçlarım dalgalı kabarıyor epey dümdüz yaptı ..Begendim ben..

Tatlım K10 ayın 27 sinde yada 28 de internet sitesine verilir çünkü K9 un son günü bu ayın 27 si. Şu an istesende K10 dan sipariş veremezsin .Ben preveciyi begendim birde bali blans pırıltılı vucut spreyini..

Bu öyle krem falan değil canım arçelik saç düzleştirme aleti ..

ahh tamam yanlıs anlamısım ben düzleştirici krem sampuan serum 3lüsü sandım :)
hmm 27 sine kadar K9 dan vericez yani teşekkür ederima.s.

K 10 kataloglarım çoktan geldi müşterilere dagıttım şimdiden epey sipariş var 200 kadar .. bu ay 520 yapıp narenciye sıkacagını alırım umarımm .. Bu ayki katalogu pek begenmedim doğrusu ..çok az üründe indirim var

arkadaşlar anneme k9dan planet spanın saç bakım maskesini aldım bi memnun ki sormayın abonesi olucak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…