Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar benm gecikmş bir faturam ve ödecek bi faturam var...24tl lik iadem oldu...hangi faturadan düşüyolar canlarım diyiverin...

kızlar benm gecikmş bir faturam ve ödecek bi faturam var...24tl lik iadem oldu...hangi faturadan düşüyolar canlarım diyiverin...

cnm artık hangi faturadan iade ettysen ondan düşüolar eğer o faturayı ödemişsen bir sonraki siparişten

Ya arkadaşlar benim her verdiğim siparişte muhakkak eksik birşeyler gönderiyorlar delleniyorum müşterilerime ne diyeceğimi şaşırıyorum. Sizdede oluyor mu?

benm geliyo canımmm bende çok sinir oluyorm hele o gözlkler daha yeni geldi elime düsünün 3 4 kampanya sonra K8 de canta siparsi vermiştim dün sipars verdim cantayı yne göndermemişler stokta yok madem yine kataloga indirimli koymuşlar varsa stokta bana 1tane gönderemiyolar mı off offff

kızlar, k9 dan müşteri fiyatıyla 93.31 tl lik siparişm vardı. aslında 48 tl si avonun ta anneler gününde istediğim yılan derisi görünümlü çantayı bu ay göndermesinden ötürü eklendi. isteyenleri de şimdi ara ki bulasın... o yuzden iade edicem. faturamın vadesi 6 eylüle kadar.
ben de bugün k10 dan 94.89 tl lik (yine müş. fiyatıyla) siparişimi verdim. amacım şuydu aslında, k10 un kargosu geldiğinde k9 daki çanta iadelerimi hazır bi şekilde teslimat için gelen kargocuya verip aradan çıkarmak. bir an önce bu iade işinden kurtulmak... biliyorsunuz kargo teslim elemanını bekletemiyosunuz kapıda önceden hazırlanmış olması gerekiyor. kendim veriyim sonra desem 7 tl niye ücret ödeyeyim ki...

neyse verdim siparişlerimi bugün akşam cumartesi gelir diye tahmin ediyorum fakat mail geldi avondan- hatırlamıyorum daha önceki siparşlerde de geliyor muydu ama...
mail şöyle,

Kuruluşumuza ulaşan siparişiniz, borç bakiyesi ve limit aşımı kontrollerinden sonra, faturanızın basımıyla kesinleşmis olacak ve Kampanya 10 koşulları ile dikkate alınacaktır. Bu konudaki takibi, internet sitemizdeki Sipariş Takibi adımından yapabilirsiniz.

ben şimdi limiti doldurmuş oluyor muyum? yani siparişim sisteme alınır mı sizce ben anlamadım da bir şey?

Son düzenleme:
bu canımyerimseniben

ekmek kızartma makinesi için 475tllik siparişin olmalı bunun içinde ister parfüm olsun ister parfüm olmasın alabiliyosun cnm ama çantayı alamazsın en az 6 tane erkek yada bayan parfümü veya her iki parfümden karışık toplam 6 tane alırsan çantayı almaya hak kazanıyosun

yaa kızlar bir şey sorucam
bir müşterim avonun 4 lü farlarından almak istiyor katalogta tam net göremiyorum renkleri
temsilci olmama rağmen hiç farları kullanmadım açıkçası
değişik renkler olsun kullanışlı olsun diyor.ne önerirsiniz?

4 lü farın denim blues,fresh cut greens ve purple hazes tonları süper

canım evet söylediklerin gayet hoş fakat müşterim değişik renkler olsun istiyor.
diyemedim o kadar değişik istiosan palet far al die:)))
island breeze deki koyu renk yeşil mi gri mi biilio musunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…