- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.421
tşkler ilkşahcım opuyorumnanaktanpanaromada bedelli yorya parfümlerde o ne demk oluo cnm anlayamadm
set yapmşlar k11dede cnm yani seti almayı kabul etmio ayrı ayrı alıncak öyle sanırım bende emn değilm ama
likit lkit canımcnm hangisi igrenç farlar mı likit mi ?
eğer silik gibi görünmesini istiyorsan alablrsn ama yoksa iğrenç ötesi
sorma yaa bnde kullanamadan attım çöpeeeaynen katılıyorum iğrenç!
bende almıştım sonra çok pişman oldum keşke almasaydım
kupkuru yaa :umursamaz:
hoş geldinizMerhaba arkadaşlar, ben de avon temsilcisiyim. Sitenin de yeni üyesiyim. Uzun zamandır siteyi üye olmaksızın takip ediyordum, artık üyeyim. :)
kızlar benm gecikmş bir faturam ve ödecek bi faturam var...24tl lik iadem oldu...hangi faturadan düşüyolar canlarım diyiverin...
ben iadeden sonra verdiğin ilk sipaişden düşülüo dye blyrum
kızlar benm gecikmş bir faturam ve ödecek bi faturam var...24tl lik iadem oldu...hangi faturadan düşüyolar canlarım diyiverin...
Ya arkadaşlar benim her verdiğim siparişte muhakkak eksik birşeyler gönderiyorlar delleniyorum müşterilerime ne diyeceğimi şaşırıyorum. Sizdede oluyor mu?
Merhaba arkadaşlar, ben de avon temsilcisiyim. Sitenin de yeni üyesiyim. Uzun zamandır siteyi üye olmaksızın takip ediyordum, artık üyeyim. :)
ya biri benim soruma cvp verebilir mi??
kızlar k11 de ekmek kızartma mak. almak için program 1 deki parfümlerden satmak gerekiyomu?
bu canımyerimseniben
bu canımyerimseniben
yaa kızlar bir şey sorucam
bir müşterim avonun 4 lü farlarından almak istiyor katalogta tam net göremiyorum renkleri
temsilci olmama rağmen hiç farları kullanmadım açıkçası
değişik renkler olsun kullanışlı olsun diyor.ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?