Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Benimki Hemen Bi Gün Sonra Geçiyo Canım 3 Oldu Böyle Seninki Niye Öyle ki :s

evet ya o essence hediyeli saat i hiç kullanamdı bleee bleğine alerji yptı eşimin

greeneyes o rujlar sabit kalıyo ayarlıosun sonra sürebiliosun rahat
müşterim istemişti bktımda pratik ve gzl....

cnm bana göre değil ya rengi falan

bilmiyorumki canım 2 buçuk yıldır ptt den yatırıyorum hep öyle geciyo hesaba..... bende kızıyorum niye böyle gec geciyo diye.

merhabaaa ben bişi soracaktım ama yardımcı olurmusunuz black suede leather parfümünü satmıştım müşterim kokusu kalıcı deil diye iade etmek istiyor birde o siparişte günlük hediyelerden almıştım o hediye sorun olurmu kargoya ücret ödemem gerekiomu alıcı ödemelimi yollamalıyım

selam kızlar.avonun cogu urununu kullanıyorum.eskıden getıren ark vardı artık getırecek ark kalmadı.uye olayım kendı ıhtıyaclarımı getırtırım dedım.bı taraftanda korkuyorum olmaya.kusenıme ıstemeden8 tane yuz kremı gelmıstı bır defasında .ıade aldılar ama parasını yatırttılar.bıdahakı sıparısınden duseceklermıs.bayada pahalıydı.ben ugrasamam ole ıadeyle falan.benım ıstedıgım az gelsın oz gelsın parasını yatırayım o kadar.bu anlattıgım sık mı olur?bana bıraz anlatırmısınız nasıl oluyor?

cnm özeline bak özel msjla bilgi werdm

Slm Canım..
Bende Aynı Senin Gibi Kendi İhtiyaçlarımı Karşılamak İçin Üye Oldum Ama Baya Müşteri Topladım :)
Bahsettigin Konu da Bi Yanlışlık Olmasın ? Çünkü Sipariş Listeni Sen Hazırlıyosun Avona Netten Yolluyosun Neyi İstiyosan Onu Gönderiyolar..Sende Onların Faturasını Ödüyosun..Belliki Bi Talihsizlik Yaşamış Arkadaşın Yada İlk Siparişi Onu Üye Yapan Takım Öncüsü Giriyo Oda Eklemiş Olabilir..İlk Siparişinde mi Oldu Bu ?

kuncuk madem cevap yazmıyorsun,bende buradan yazarım,tarihi geçmiş ürünlerini geri al,kendi ürünlerimi geri ver,seninkisi adam kandırmak.

mrb arkadaşlar bişi öğrenmek istiyorum panoramadaki fiyatlar sabit mi yani alacak olsak ordan ürün ordaki fiyatlarıylamı gelicek yoksa temsilci fiyatı var mı

mrb arkadaşlar bişi öğrenmek istiyorum panoramadaki fiyatlar sabit mi yani alacak olsak ordan ürün ordaki fiyatlarıylamı gelicek yoksa temsilci fiyatı var mı

orda ki fiyatla canım birde ordan her üründen sadece birer tane alabiliosn ama mesela ruj varsa her renginden birer tane alabiliosn

arkadaşlar hepiniz beni tanıyosunuz ekmek kuran çarpsınki böyle birşey olmadı, nete şimdi girebildim bana dün gec vakitte 3 tane msj yollamış dün okuymamadım şimdi okuyorum, okuyamadıgım için de kaçtıgımı falan sanıp buraya yazmış...halbuki ben hep burdayımki ....... kendisi bana göndercem dediği ayakkabı ve kotu göndermemiş şimdi benim üzerime leke atıyo... bende dedimki gönderdiklerim haram olsun hepsini geri istiyorum , insan bu kadar aldatılmazki dedim..... hayatta içine düşmeyeceğim durumların içine düştüm o kadar üzüldüm ve bi o kadar kendime kızdımki.... daha önce bikaç kez sorunsuz takas yapmıştım hiç bööle bişey başıma gelmemişti,ilk kez geldi ve gercekten hem çok kızgın hem üzgünüm. şimdi tekrar ona msj yazacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…