- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.861
canım bak ptt ye gidiyosun temsilci nonu veriyosun, avona yatırmak istiyorum diyosun. 2 buçuk tl karşılıgında yatırıyosun... eskiden 2 idi artık 2 buçuk oldu canım....sonraki 3-4 gün içinde geçiyo hesabına.....benim agırlıklı olarak yatırdıgımın ya 3. yada 4. günü geçiyo canım.umarım yardımcı olabilmişimdir.
avonun saatleri terleme yapıo cnm ya içi sulanıo sanki içine su girmiş gibi hep belli aralıklarla elinden çıkarıp havalandırmak gerekio o saati abim almştı ondan biliorum cnm artı sattıklarımda hep şikayet etmişti birde benm kullandığım avon saatleride aynıydı
kuzeymilam cok saol tatlım.... ay baya yorum aldım valla :)) çok rahatladım ben de kesin alcam :)))
ilkşah panço hiç tarzım olmasada görmüş olduk sayende ellerine emeğine sağlık tatlım.
corummelek; su slouch çantayı da bi sen koysan da görsek canım yaa. ben onu çok merak ediyodum nesini begenmedin sen?
Benimki Hemen Bi Gün Sonra Geçiyo Canım 3 Oldu Böyle Seninki Niye Öyle ki :s
bilmiyorumki canım 2 buçuk yıldır ptt den yatırıyorum hep öyle geciyo hesaba..... bende kızıyorum niye böyle gec geciyo diye.
selam kızlar.avonun cogu urununu kullanıyorum.eskıden getıren ark vardı artık getırecek ark kalmadı.uye olayım kendı ıhtıyaclarımı getırtırım dedım.bı taraftanda korkuyorum olmaya.kusenıme ıstemeden8 tane yuz kremı gelmıstı bır defasında .ıade aldılar ama parasını yatırttılar.bıdahakı sıparısınden duseceklermıs.bayada pahalıydı.ben ugrasamam ole ıadeyle falan.benım ıstedıgım az gelsın oz gelsın parasını yatırayım o kadar.bu anlattıgım sık mı olur?bana bıraz anlatırmısınız nasıl oluyor?
selam kızlar.avonun cogu urununu kullanıyorum.eskıden getıren ark vardı artık getırecek ark kalmadı.uye olayım kendı ıhtıyaclarımı getırtırım dedım.bı taraftanda korkuyorum olmaya.kusenıme ıstemeden8 tane yuz kremı gelmıstı bır defasında .ıade aldılar ama parasını yatırttılar.bıdahakı sıparısınden duseceklermıs.bayada pahalıydı.ben ugrasamam ole ıadeyle falan.benım ıstedıgım az gelsın oz gelsın parasını yatırayım o kadar.bu anlattıgım sık mı olur?bana bıraz anlatırmısınız nasıl oluyor?
kuncuk madem cevap yazmıyorsun,bende buradan yazarım,tarihi geçmiş ürünlerini geri al,kendi ürünlerimi geri ver,seninkisi adam kandırmak.
mrb arkadaşlar bişi öğrenmek istiyorum panoramadaki fiyatlar sabit mi yani alacak olsak ordan ürün ordaki fiyatlarıylamı gelicek yoksa temsilci fiyatı var mı
mrb arkadaşlar bişi öğrenmek istiyorum panoramadaki fiyatlar sabit mi yani alacak olsak ordan ürün ordaki fiyatlarıylamı gelicek yoksa temsilci fiyatı var mı
arkadaşlar ne oldu takas mı yaptnz bi problem war sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?