Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben hiç iade yapmadımki bilmiyorumkismile keşke yardımcı olabilseydim ama okuyanlar mutlaka olur.... biraz da canım sıkkın şimdi,elim ayagım boşaldı, çok çirkin olayla karşılaştım RABBİM kimseyi iftiraya ugratmasın.... msjına bugün cevap yazarlar canım merak etme.

ARKADAŞLAR içim rahat etmedi buraya da kopyala yapıştır yapmak istedim şimdi o hanıma gönderdiğim msjı..... biliyorum burası konuyla alakalı değil, zaten ben yazmayı düşünmemiştim, değil buraya, hiçbiryere.... aramızda halledelim istemiştim ama olay farklı boyut alınca mecbur kaldım....hepinizden YÜREKTEN özür diliyorum.....konuyla ilgili buraya yazdıgım son ilk ve son msjdır(sinirlerime ve kendime hakim olabildiğim sürece)..... bu arada tam emin değilim ama moderatörler de birbirimize takası yapmadan önce bile gönderdiğimiz msjı okuyolardır bildiğim kadarıyla.....neyin ne oldugunu az cok onlar da biliyolardır.... ben tekrar hepinizden ÖZÜR DİLİYORUM....

arkadaşlar bence takas falan yapmasn kimse daha öncede burda 2 arkadş arasnda problem çıkmıştı neden olduğunu hatrlamıorum ama çok üzücü şeyler bunlar burasını ben forumun en iyi yeri olarak görüorum çok güzel yardımlaşmalar sohbetler oluyor yapmayn böyle şeyler

cnm gün hediyesinide iade etmek zorundasn yoksa faturalarlar sana onu ama eğer arada kaynayıp dikkat edilmeze birşey olmayadabilir

burda değil canım, kullanmadıgımız makyaj eşyalarını takas yapalım topiğinde. normalde orada da cogu kişinin başına gelmişti.....sonunda benim de geldi işte....cok üzgün ve sinirliyim.

burda değil canım, kullanmadıgımız makyaj eşyalarını takas yapalım topiğinde. normalde orada da cogu kişinin başına gelmişti.....sonunda benim de geldi işte....cok üzgün ve sinirliyim.

ben konuya karışmam cnm burdaki herkes birbiriyle arkadş sonuçta ama ben şahsen takas yapmam yani yanlş anlaşılma olur bişey oluur oyüzden eğer aynı şehirde aynı semtte yaşamıyorsanız yapmayn bence takas aynı bölgede isenz eğer buluşursnz ürünleri görerek alırsnz

boşver canım.... daha üstüne konuşmak istemiyorum zaten...kimseyi de huzursuz etmenin anlamı yok.... bu topik gercekten en güzel en seviyeli topiklerden birisi..... buranın kirlenmesini istemiyorum....sonuçta güzel paylaşımlar için burdayız.....

cnm bana da çok sağlıklı gelmiyor.1-2 kere baktım o topiclere ilk sefer yazdım ama sonra vazgeçtim.çevremizdekilere satmak en iyisi gibi yada çok güvendiğin birine
evrem13 cnm ya üzüldüm durumuna..çok merak ettim normal kozmetiklerden bende alışveriş yaparım ama hiç olmadı die iade etmedim.bu millet iade edebiliyor mu anlamıyorum.tester getirtmek lazım ( bende alacam toplu olarak

ilksah çok saol tatlım anew fondöteninden ancak 1 tane alabildim stokta yoktu çünkü ben avondan bu kadar güsel bi fondöten beklemiodum gerçekten çok güsel stokta olsa baya bi alırdım senin gbi fiyata göre çok çok güsel ya bayıldım almond renginden aldım tenimede gitti çok beğendim tatlım

sedna fırsat ürünlerini mi diyosun sen?eger oysa siparişlerini girdikten sonra sayfa ilerledikçe çıkıyo canım, sürekli sayfayı ok le, karşına gelcek, haftanın ürünü diye benim gözüme carpmıyo son zamanlarda....ama fırsat ürünlerini görüyorum.... hatta önceki günlerde ilkşah ,fırsat köşesindeki anewin fondötenlerinden alın baya indirime girdi diye bahsetmişti, bildin demi canım?

evet canım, aynı şeyden bahsetmişiz ,ben daha alamadım inşallah ilerde bende denemek istiyorum :ecrin_bebek:

hepsini ben tüketmişim
var ya keşke 50 60 tane girseydim 33 tane falan girdim şu an sadece 2 tane kaldı
hepsi 10 tlden satıldı millet soruyo daha yokmu diye

iyi günler benim arkadaşım k 11 den pançoyu beğendi alıcak gibi alan gören oldu mu acaba ona göre sipariş vericem kolay kolay birşey beğenmeyen birisi de geri iadeyle uğraşmak zorunda kalmayım

sormaları gayet normal aşırı beğendim ben ya ilksah yazdığını gördüm hemen sip girişi yaptım 1 tane olarak hemen göndermedim kayıtlı olarak beklettim gönderceğim zamanda 2 tane yazdım stokta yok dedi 1 tane yazdım stokta var bugün geldi kargom gelmişti fondötenimde geldi çok beğendim ben kızlarr yaa zemuszemus

heee bildim ya :) onu biliyorum.sonda değil mi?anneke yüzük aldım bende 3,90 mış çok uygun geldi.ama sende hatırladın ya eskiden çarşamba günleriydi sanırım özel ürünler geliyodu indirimli. haftanın ürünü die..neyse..anew kalmamış dimi?tüh epeydir bakamamıştım ne buraya ne avona kaçırdım halbuki onu kullanan müşteri m vardı anew age fondoten değil mi?

ewt cnm o dediğin fondötenden 5.90dü gelişi stokları bitti ama :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…