- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.881
merhabaaa ben bişi soracaktım ama yardımcı olurmusunuz black suede leather parfümünü satmıştım müşterim kokusu kalıcı deil diye iade etmek istiyor birde o siparişte günlük hediyelerden almıştım o hediye sorun olurmu kargoya ücret ödemem gerekiomu alıcı ödemelimi yollamalıyım
kuncuk .!.:dün gece eşim haberleri okuyodu, ben giremedim şimdi girebildim msjları dehşetle okudum. daha dogrusu hem üzüldüm hem de cok kızdım.....gerekirse tüm herseyi açık yüreklilikle kk da anlatırım, çünkü burda esas madur olan benim... ha o tehditlere gelince zaten hukuk sektöründeyim, o tehditleri alır senin kafanda paralarım anladınmı bana adam gibi konuş! sen değil asıl ben seni mahvederim kimsinki sen? terbiyesiz ahlaksız. bu 1 . 2.si ve esas olaya gelince;ben sana tarihi geçmiş ürün vermedim. esas 2 poşet ürünüme göz koyup hepsini isteyen sendin utanmaz arlanmaz gözünle görerek aldın aç gözlülüğünden tarihlerine bile bakmak aklına gelmedi.... cogu far,pudra onlarda tertemiz ürünler .resimlerde bile belli ne kadar tertemiz oldugu..... bunu sen de biliyosunda işte seninkisi çamur at izi kalsın hesabı demi....? ama ALLAH koymaz yavrum yanına.... sen bana hepsini geri gönderiyosun ürünlerimi geri istiyorum beni kandırdın, ayakkabı ve kotu koymamışsın bile, ne ayakkabı ne uzun kot vardı? nerde peki onlar? sana attıgım msja bile cevap vermedin..... ben haram ediyorum....bu arada son ihtarımdır sana,eger birdaha tehdit agzından çıkarsa yemin ederim mahkemeye kadar götürürüm bu işi..... bana göndercem dediğin kot ve ayakkabiların msjları bile hala saklı,ugraştırır dururum seni, ha bende ugraşırım ama işim bu zaten, seni de süründürürüm oralarda....adam ol adam gibi konuş benle anladınmı!terbiyesiz seni.tehditle falan bu iş olmaz adamlıkla olur anladınmı......benim mallarım tertemizdi... kakaladın diye cok cirkin aynı sana yakışan bi tabir kullanmışsın,kimse sana bişe kakalamadı kendin görerek aldın.parfüme testır diyosun ben sana testır vermedim, iyi bak orjinalinin en küçük boyunu verdim onu da kendin görerek dokunarak bakarak aldın..ben zorlamı verdim lan sana!!!!! delirttin beni be!!!!!!! bak beni bugün 11 den sonra arayabilirsin konuşalım.kargoyu ikimiz aynı günde gönderelim çünkü sana o konudada güvenemiyorum... alırsın, geri vermessin benimkileri, bunu bile yapabilecek karakteri gördüm ben sende.... gerci haram ediyorum dedim , yapabilecegini pek zannetmiyorum ama.....yazıklar olsun meltem hanım..... gercekten yazıklar olsun ben güvenmiştim....ve ben sana asla kötü ürün de vermedim.......esas magdur olan 2 poşet ürünü alınan ben oldum...ve eksik ürün verilen ben oldum.. daha agzımı açıp da konuyu bu topiğe getirmek istemedim hanımefendiliğimden... taa ki siz çamur atana kadar....buna izin vermem işte...... 2 poşet tertemiz eşyama gelince,ne kadar üzülsemde giden gitti dedim.....ama işte demekki nasibimmişki onlar bana geri gelecek ALLAH ÇOK BÜYÜK ARKADAŞIM.... beni madur ettin başkalrını da etme....sen sen ol kul hakkı yeme... gerekirse bu yazıyı aynen böylece de kk ya kopyalarım arkadaşlar herkes de neyin ne oldugunu görsün bilsin .....gerci beni hem takas topiğinde hemde avon başlıgında bilen biliyoda...olsun sonuçta onlar da benim arkadaşlarım oldugu için onlara karşı da sorumluluğum var kimsenin aklında soru işareti kalsın istemiyorum...yaklaşık 1 yıl olacak kk dayım, hiç böle bişe yaşamadım ben....marshmellow,maix, mini, elenortweele arkadaşlarımlada takas yaptım, eger öyle bi karakterim olsaydı bu kişilerle takas yaparken de belli olurdu demi?yaşamadım hiç bööle şeyler,ama gel görki yaşatıyolarmış.......yazık.............çok yazık.........yazıklar olsun be........
merhabaaa ben bişi soracaktım ama yardımcı olurmusunuz black suede leather parfümünü satmıştım müşterim kokusu kalıcı deil diye iade etmek istiyor birde o siparişte günlük hediyelerden almıştım o hediye sorun olurmu kargoya ücret ödemem gerekiomu alıcı ödemelimi yollamalıyım
burda değil canım, kullanmadıgımız makyaj eşyalarını takas yapalım topiğinde. normalde orada da cogu kişinin başına gelmişti.....sonunda benim de geldi işte....cok üzgün ve sinirliyim.
burda değil canım, kullanmadıgımız makyaj eşyalarını takas yapalım topiğinde. normalde orada da cogu kişinin başına gelmişti.....sonunda benim de geldi işte....cok üzgün ve sinirliyim.
ilksah çok saol tatlım anew fondöteninden ancak 1 tane alabildim stokta yoktu çünkü ben avondan bu kadar güsel bi fondöten beklemiodum gerçekten çok güsel stokta olsa baya bi alırdım senin gbi fiyata göre çok çok güsel ya bayıldım almond renginden aldım tenimede gitti çok beğendim tatlım
iyi günler benim arkadaşım k 11 den pançoyu beğendi alıcak gibi alan gören oldu mu acaba ona göre sipariş vericem kolay kolay birşey beğenmeyen birisi de geri iadeyle uğraşmak zorunda kalmayım
sedna fırsat ürünlerini mi diyosun sen?eger oysa siparişlerini girdikten sonra sayfa ilerledikçe çıkıyo canım, sürekli sayfayı ok le, karşına gelcek, haftanın ürünü diye benim gözüme carpmıyo son zamanlarda....ama fırsat ürünlerini görüyorum.... hatta önceki günlerde ilkşah ,fırsat köşesindeki anewin fondötenlerinden alın baya indirime girdi diye bahsetmişti, bildin demi canım?
heee bildim ya :) onu biliyorum.sonda değil mi?anneke yüzük aldım bende 3,90 mış çok uygun geldi.ama sende hatırladın ya eskiden çarşamba günleriydi sanırım özel ürünler geliyodu indirimli. haftanın ürünü die..neyse..anew kalmamış dimi?tüh epeydir bakamamıştım ne buraya ne avona kaçırdım halbuki onu kullanan müşteri m vardı anew age fondoten değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?