- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.821
eğer üzerine parfüm sıkmazsan kararmıo cnm ama parfümle temas ettiği gibi kararmaya başlıolar
avonun saatleri terleme yapıo cnm ya içi sulanıo sanki içine su girmiş gibi hep belli aralıklarla elinden çıkarıp havalandırmak gerekio o saati abim almştı ondan biliorum cnm artı sattıklarımda hep şikayet etmişti birde benm kullandığım avon saatleride aynıydı
Kuncuk ev botu bana geldi içi sıcacık tutuyor ama şekli pek hoşuma gitmedi kendime de alacktım vazgeçtim bottan..Belki kışın alırım botu.. ama pançosu çok şeker tavsiye ederim kumaşı yumuşacık çok begendim birsürü şalım pançom var o yüzden almıyorum ben yoksa mutlaka alırdım çünkü deger..
ya canım o panço çok bolmu biliyorum hepsi bol oluyo ama ben zayıfım da cuval gibide dursun istemiyorumm
kızlar ya bende bişiy sorcam size.
avonun takıları özellikle altın rengi olanlar kararıyor mu acaba?
anneme 3lü yzükten almıstık tası düstü we karardı...
anneke yüzük ablama aldık o hoyrat kullandı işi sebebi ile alt kısmının rengi gitmiş ama suyada soktu taşlarda düşme olmadı ön yüzü gayet güzel görünüyor o kadar hoyrat kullanmasına ragmen.. Ama boyutları çok büyük geldi bende alacaktım küçük boyu parmagımdan düştü eger parmagı tombiş ise hoş durur zayıf ise tavsiye etmem hiç..
Kızlar Yardım Edin Fondotenle Pudramı Degiştirip Avon Kullanacam Artık Malum Yeni Başladım Tepeden Tırnaga Avon Alsam Fena Olmaz Diyorum :)
Catherine Arley Kullanıyordum fondoteni 302 numara pudrası 5 numara olanı Avondan Hangi Fondeten Pudrayı Önerirsiniz ?
Renk Tonları Kafamı Çok Karıştırıyo Fikri Olan Varsa CvpLasa Çok Sevinirim Bana Hangi Tonlar Uyar ?
fondoten olarak anew güzel diyolar ama 25 yasın altındaysan we yüzünde çok sorun yoksa ışıltılı fondoteni tavsiye edebilirim :1huglarakda colortrend in pudrası güzel ben kumralım acık rengi bana gayet uyumlu
23 Olacam Daha Canım Işıltılı Fondetinin Hangi Tonu Canım ?
kuncuk benim sana sözüm vardı gelince mutlaka yorum yapacagım dediğim ürünler nelerdi unuttum ya:) panço bot parfümden başka bişi varmıydı acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?