Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

İlkşahcıım ben ban avondan 2 sene önce beyaz spor bi saat aldım karanlıkta akrep ve yelkovanı parlıyor ..Acayip güzel hala kullanıyorum pili dahi bitmedi sudada kullandım yani tabi suyun altına sokmadım ama mutlaka temas etmiştir.. Çok memnun kaldım benim şansıma iyisi gelmiş olmalı :)

Kuncuk ev botu bana geldi içi sıcacık tutuyor ama şekli pek hoşuma gitmedi kendime de alacktım vazgeçtim bottan..Belki kışın alırım botu.. ama pançosu çok şeker tavsiye ederim kumaşı yumuşacık çok begendim birsürü şalım pançom var o yüzden almıyorum ben yoksa mutlaka alırdım çünkü deger..

bende o beyaz saatten almıştım fazla takmadım bir iki kez anca,başka da avon saati hiç almadım... eger öyleyse ben de almayım o erkek saatinden....
karalahana, canım bak aldıgınürünleri seffaf ojeyle(parlatıcı) cilalarsan rengi uzun süre kaybolmuyo canım... ama tabii yine de suya, alkole,parfüme maruz bırakma.

Ayrıca şu pembe şişeli parfüme çok küçük dedim ben ama ml aynı kızlar 50 ml sadece şişesi çok ince o yüzden diğer parfümlerin de miktarı aynı sadece şişeler kaba o yüzden büyük görünüyor.. Kokusu agır bi müddet sonra hafifliyor ama bana göre değilmiş yani çok şekerli bi koku ..

Canlar kargom geldi avonda inanılmaz ilerleme var hep böyle olsun :) dün 2 de sipariş girdim bugun 3 te elime ulaştı :) Narenciye sıkacagım geldi :) kızlar bişi soracagım ben saç düzleştiriciyide garantisini imzalatmadım nerede halledecegim onu narenciyenin garanti belgeside imzalatılacak dimi?..Ev botu sipariş ettim stokta görünüyor ama gelmemiş ona çok sinirlendim .. Ayrıca avonun katalog üzerinde gösterdiği ruj rengi orjinali ile aynı değil hep müşterilerle sorun yaşıyorum

amanın dersenaaaa !!!!!!! 4 gözle bekliyodum yorumları bacımmmm !!! güzel değilmi yaa, resimde güzel duruyodu? panduf panduf giyerim diyodum..... bana da panço kötü geliyo, şal falan çok kullanıyorum ama panço hoşuma gitmiyo genel anlamda.... bu güzel duruyosa iyi o zaman. ama benim tarzım değil panço yaa

ya canım o panço çok bolmu biliyorum hepsi bol oluyo ama ben zayıfım da cuval gibide dursun istemiyorumm

ya canım o panço çok bolmu biliyorum hepsi bol oluyo ama ben zayıfım da cuval gibide dursun istemiyorumm

Canım bende çok zayıfım ama boydan kurtarıyorum birde tesettürlü oldugum için iyi oluyor ve kışın inanılmaz üşüyorum kansızlık var bende sıcacık tutar eminim ki..Ben begendim rengide hoşuma gitti ..Pançolar zaten hep bol olur tatlım aşagısı .. Ev botunda kararsızım biraz kışın alırım alırsam da ..Ama sıcacık tutar içi çok güzel botun

anneme 3lü yzükten almıstık tası düstü we karardı...

anneke yüzük ablama aldık o hoyrat kullandı işi sebebi ile alt kısmının rengi gitmiş ama suyada soktu taşlarda düşme olmadı ön yüzü gayet güzel görünüyor o kadar hoyrat kullanmasına ragmen.. Ama boyutları çok büyük geldi bende alacaktım küçük boyu parmagımdan düştü eger parmagı tombiş ise hoş durur zayıf ise tavsiye etmem hiç..

kuncuk benim sana sözüm vardı gelince mutlaka yorum yapacagım dediğim ürünler nelerdi unuttum ya:) panço bot parfümden başka bişi varmıydı acaba:)

Kızlar Yardım Edin Fondotenle Pudramı Degiştirip Avon Kullanacam Artık Malum Yeni Başladım Tepeden Tırnaga Avon Alsam Fena Olmaz Diyorum :)
Catherine Arley Kullanıyordum fondoteni 302 numara pudrası 5 numara olanı Avondan Hangi Fondeten Pudrayı Önerirsiniz ?
Renk Tonları Kafamı Çok Karıştırıyo Fikri Olan Varsa CvpLasa Çok Sevinirim Bana Hangi Tonlar Uyar ?

bnm parmaklar baya bi ince anneme size 8almıstık bas parmagıma bile bol oldu ama su incili iki tane inci olan yüzük war ya süper o tavsiye ederim kataloglarda yok artıkk

fondoten olarak anew güzel diyolar ama 25 yasın altındaysan we yüzünde çok sorun yoksa ışıltılı fondoteni tavsiye edebilirim :1huglarakda colortrend in pudrası güzel ben kumralım acık rengi bana gayet uyumlu

kızlar ben pro to go ruj almak istiyorum sizce nasıl ?? rose sorbet rengini düsünüyrm ama çok fazla parlak ısıl ısıl ruj sewmiyorum mat olsn istiyorum dogal dursun dikkat cekmesin önerirmisinz

kuncuk benim sana sözüm vardı gelince mutlaka yorum yapacagım dediğim ürünler nelerdi unuttum ya:) panço bot parfümden başka bişi varmıydı acaba:)

dersena işte bu kadardı kuzum..anlatmışsın hepsini... çok saol !!!
arkadaşlar ürünler geldikçe çok begendiklerimizi burdan yazalım olurmu.... ben geldikçe yazıyorum... sizlerde yeni ürünler gelir gelmez yazın , yorumlayın olurmu canlarım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…