Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

indirimde ama boyutu 10 olursa size kaçırmayın bence ..3,90 civarı

kızlar ben pro to go ruj almak istiyorum sizce nasıl ?? rose sorbet rengini düsünüyrm ama çok fazla parlak ısıl ısıl ruj sewmiyorum mat olsn istiyorum dogal dursun dikkat cekmesin önerirmisinz

Tatlım şuan elimde bir tane sipariş var ama provocative plum resimde görünenin bir ton açıgı ben begendim morumsu bi renk ..Işıltılı değil gayet mat ..Sürmedim tabi ki açtık baktım ..Ama çok süper açılması falan sürgülü çok cici :)

kızlar pançoyu alana varsa üzerine giyipte resmini koysa burayada bizde baksak cok iyi fikir olurdu dimi :)))))

lütfen alan kızlar resminizi cekinde bi bakalım..

kızlar pançoyu alana varsa üzerine giyipte resmini koysa burayada bizde baksak cok iyi fikir olurdu dimi :)))))

lütfen alan kızlar resminizi cekinde bi bakalım..

Dün müşteriye tslim ettim canım ya malesef ..Ekim katalogunda bi siparişim daha olacak o zamana paylaşan olmaz ise eklerim ..

canlarım birsey daha sorcam allık fırcaları güzel mi avonun ben bu yandan kesik ksik olanını aldım ama kılları az ya kuzenim flormardan almış dolgun gzel birsey pudra fırcası war ya onu mu alsam ki allık fırçası olarak kullanılabilir mi

kzlar çok acil cwp ptt den ödeme nsl yapıyoruz ?? yaptıktan sonra avonu arıyomuyz ceksinler diye hemen o gün düsüyomu hesap ??

Canım Müsteri Numaranı Verip Parayı Avonun Hesabına Yatıracagını Söylüyosun Hallediyolar Zaten 2.5 Tl Ücret Alıyolar. Cari Hesabından da Bi Gün Sonra Düşüyo Ödeme..O Zaman Görebiliyosun..

Kuncukcun ev botum geldii cok guzell tavsiye ederim cnm acaip sicak tutuo pancoyuda aldim gusel ama arkadasim begendi bnde ona verdim. Tesetturlu oldugu icin onun icin daha kullanisli olur ben okadar kullanmam... Ev botundanda cok siparis aldim herkes cok begendii cnm... Al sende kacirma.

kuzeymilam cok saol tatlım.... ay baya yorum aldım valla :)) çok rahatladım ben de kesin alcam :)))
ilkşah panço hiç tarzım olmasada görmüş olduk sayende ellerine emeğine sağlık tatlım.
corummelek; su slouch çantayı da bi sen koysan da görsek canım yaa. ben onu çok merak ediyodum nesini begenmedin sen?

kzlar çok acil cwp ptt den ödeme nsl yapıyoruz ?? yaptıktan sonra avonu arıyomuyz ceksinler diye hemen o gün düsüyomu hesap ??

canım bak ptt ye gidiyosun temsilci nonu veriyosun, avona yatırmak istiyorum diyosun. 2 buçuk tl karşılıgında yatırıyosun... eskiden 2 idi artık 2 buçuk oldu canım....sonraki 3-4 gün içinde geçiyo hesabına.....benim agırlıklı olarak yatırdıgımın ya 3. yada 4. günü geçiyo canım.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…