- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.921
Ciddimisin Canım Benim Girdigim Başka Ürünler Ordaki Fiyatla Faturalandı Ama :S
olabilr cnm doğrudur zaten bende şaşırmştm ekstra geliş fiyatı çıktı demekki artık öyle
birde bende öyle biliodm daha önce surrender ve faraway gircektm geliş fiyatı olduğunu bilmiodm pahalı geldi girmedm bilseydm onlardan da 10 15 tane gircektm
Hadi Ya Surrender Falan Girerse Bi Daha Beni Bilgilendirirmisin Canım Onu İstedi Bu Ay Bi Müşterim Yoktu Kataloglarda Kaldı Öyle ..
Hatta Sen Her Satılan Üründe Yaz Buraya :lepi:
ya bi takı seti war teardrop çok şık alsam satılırmı acaba ya 87 tl satış limitm kalıd eğer kampanya bitene kadr 87 tllik sipariş verirsem 40 tl para hediyesi gelcek onun içn uğrşıorum ama
Para Hediyesi mi O Nasıl Oluyo Canım :S
Ya Avonun Takılarına Güvenemiyorum Görülenle Alakası Olmuyo Ben Bi İki Defa Yaptım O Hatayı Hep Pişman Oldum Şimdi Takı Görünce Sayfayı Değişiyorumhihoyyyt
Takım Öncülügüne Yıldızlar Klübü Limitini Doldurduktan Sonra mı Geçebiliyoruz Canım ?
ilkşah benim temsilcim farklı ilde gecen gün bana avondan su 25 tl lik paket vardıya ondan göndermiş hediye, çok şaşırdım, ben ona hiç yardımcı olamıyorumki satış yapamıyorum, kendime alıyorum, saolsun yollamış, kargoyu bana yollatmış avondan direkt..... bu da sanırım sizlere hediye oluyo demi? Belli limite ulaşanlara şeklindemi canım?
benim adıma geldi.... o benim adıma sipariş verip yollatmış kargoyu saolsun
fatura da benim adıma canım... zaten benim sitemden giriş yapıp sipariş vermiş... nasıl oluyosa... halbuki şifrem yok... ama demekki yapılabiliyo demi canım..... bana mail geldi de siparişiniz hazırlanıyo diye, allah allah dedim ben sipariş vermedimki dedim, sonra takım öncüme aradı haber verdide öyle anladım.... e benden nası verdi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?