Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ciddimisin Canım Benim Girdigim Başka Ürünler Ordaki Fiyatla Faturalandı Ama :S

olabilr cnm doğrudur zaten bende şaşırmştm ekstra geliş fiyatı çıktı demekki artık öyle
birde bende öyle biliodm daha önce surrender ve faraway gircektm geliş fiyatı olduğunu bilmiodm pahalı geldi girmedm bilseydm onlardan da 10 15 tane gircektm

Hadi Ya Surrender Falan Girerse Bi Daha Beni Bilgilendirirmisin Canım Onu İstedi Bu Ay Bi Müşterim Yoktu Kataloglarda Kaldı Öyle ..
Hatta Sen Her Satılan Üründe Yaz Buraya :lepi:

Hadi Ya Surrender Falan Girerse Bi Daha Beni Bilgilendirirmisin Canım Onu İstedi Bu Ay Bi Müşterim Yoktu Kataloglarda Kaldı Öyle ..
Hatta Sen Her Satılan Üründe Yaz Buraya :lepi:

ya bi takı seti war teardrop çok şık alsam satılırmı acaba ya 87 tl satış limitm kalıd eğer kampanya bitene kadr 87 tllik sipariş verirsem 40 tl para hediyesi gelcek onun içn uğrşıorum ama

ya bi takı seti war teardrop çok şık alsam satılırmı acaba ya 87 tl satış limitm kalıd eğer kampanya bitene kadr 87 tllik sipariş verirsem 40 tl para hediyesi gelcek onun içn uğrşıorum ama

Para Hediyesi mi O Nasıl Oluyo Canım :S
Ya Avonun Takılarına Güvenemiyorum Görülenle Alakası Olmuyo Ben Bi İki Defa Yaptım O Hatayı Hep Pişman Oldum Şimdi Takı Görünce Sayfayı Değişiyorumhihoyyyt

takım öncülerine oluo arasıra böyle promosyonlar cnm takım öncülüğü avantajlı aslında

ilkşah benim temsilcim farklı ilde gecen gün bana avondan su 25 tl lik paket vardıya ondan göndermiş hediye, çok şaşırdım, ben ona hiç yardımcı olamıyorumki satış yapamıyorum, kendime alıyorum, saolsun yollamış, kargoyu bana yollatmış avondan direkt..... bu da sanırım sizlere hediye oluyo demi? Belli limite ulaşanlara şeklindemi canım?

senin adına mı geldi takım öncün adına mı canım

canım eğer fatura çıktıysa kutu içinden we senin adına düzenlenmişse hediye falan değildr o günü geldiğinde ödemen gerekecektr birde eğer bu ay sipariş vermedysen onun takım öncüsü primini etkilemesn die girmiştr sipariş

çünkü biz takım öncülerine hiç öyle hediye falan gelmio bedavadan ki temsilcilermze dağıtalım çok şaşırdım wardr bunda bir iş

fatura da benim adıma canım... zaten benim sitemden giriş yapıp sipariş vermiş... nasıl oluyosa... halbuki şifrem yok... ama demekki yapılabiliyo demi canım..... bana mail geldi de siparişiniz hazırlanıyo diye, allah allah dedim ben sipariş vermedimki dedim, sonra takım öncüme aradı haber verdide öyle anladım.... e benden nası verdi ki?

werebilio canım ama senin onayın olmadan vermesi ayıp bence şikayet et ürünleride iade et yoksa ödemek zorunda kalacaksn adım gibi eminm primi düşmesn ya da iptal olasn die girmiştr nasılsa satar ya da ödemek zorunda kalcak die düşünmüştr çok ayıp etmiş

evet canım 25 tl bu ayın 22 sine kadar ödenmek zorunda zaten.... yani demek istediğim takım öncüme de hediye değil bu o zaman demi? o içinden gelmiş bana jest yapmış o zaman.... soramadım çok utandım, sadece dedimki siz bırakın ben ödeyim dedim , o da dediki benim sana hediyem bu dedi.... ilk kez yaptı pek mutlu oldum valla :)))

bence takım öncünü ara ben bunları istemiorum kendi primin için adam kandırmaya çalışıosn iade edicem de çünkü mesela temsilcilerinden biri sipariş girmezse prim alamayabilio temsilcilern hepsinin 1 tl bile olsa her ay sipariş vermesi gerekio sınırda ise ya da benm gibi bu 40 tlyi almak içn

kuzum yok yoookkkk , iyi niyetli yapmış canım benim..... ben ısrar ettim hayır dedi ben ödicem dedi..... işte bende bunu merak ettiğim için sana sordum tatlişim.... acaba bu ürünler ona da hediyeydide hakkını bana mı devretti diye. anladın demi?

canım ne hediyesi senin adına sipariş girmiş o ödeyemez ki her şartta sen ödemek zorunda kalcaksn hediye olsa kendi adına getrtr gönderir sana normal olarak faturasz bence takım öncün kendi çıkarı içn seni kandırmaya çalışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…