- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.961
canım :) okudum yazıyı özür dilerim gerçekten ben hatam olduğunda özür dilemesini bilirim sadece bu defalarca oldu avoncular topiğine girip abuk subuk şeyler yazıolar oriflameciler falan
sadece linkleri gördm üstteki mesaja bakmadm ama hâla tam olarak anlamış değilm anlatrmısn bu olayı ne yapmşlar
gönderdimi peki ürünleri
anladm topikte herkes aa o çok güzel falan yazıo herhalde ama aslında bunların hepsi arkadş birbirilerine satış yaptırıolar öyle bişey mi ya gittigdyr war sahibnden war orda çatır çatır satılıo nie bunu burda yapmşlardı uyanıklar
anladm topikte herkes aa o çok güzel falan yazıo herhalde ama aslında bunların hepsi arkadş birbirilerine satış yaptırıolar öyle bişey mi ya gittigdyr war sahibnden war orda çatır çatır satılıo nie bunu burda yapmşlardı uyanıklar
ilksah çok saol tatlım anew fondöteninden ancak 1 tane alabildim stokta yoktu çünkü ben avondan bu kadar güsel bi fondöten beklemiodum gerçekten çok güsel stokta olsa baya bi alırdım senin gbi fiyata göre çok çok güsel ya bayıldım almond renginden aldım tenimede gitti çok beğendim tatlım
canım almond rengini aldım demişsin anew fondotenin ama ben bakıyorum katoloğlara o renkten yok hiç sizler anew transforming foundation spf15 yaşlanma etkilerine karşı düzgünleştirici fon.bundan bahsetmiyormusunuz ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?