Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ilkşah cım bnm sorunum ucuz olması değil acıkcası sana ucuza satalım demene kırıldım
beni anlamadın galiba
insanlara sürekli satış yapmak için alavere dalavare yapmaları
bunu da belirttim

mesajımı baştan sona okumadın galiba
bu iki kişi danışıklı anlaşmalı ama birbirinden habersiz gibi davranmaları filan
insanları kandırmaları yani ama dalga gever gibi tavrına ço k kırıldım

benim derdim saf yerine konmam zaten onun gerginliği var şimdi ben de
diğer insanlara da aynı muameleyi yapmaları
kazen de fark etti bunu ve bana bunu kk da dile getir
ama siz ucuz mal almamın derdinde oldugumu düşündünüz (

canım :) okudum yazıyı özür dilerim gerçekten ben hatam olduğunda özür dilemesini bilirim sadece bu defalarca oldu avoncular topiğine girip abuk subuk şeyler yazıolar oriflameciler falan

sadece linkleri gördm üstteki mesaja bakmadm ama hâla tam olarak anlamış değilm anlatrmısn bu olayı ne yapmşlar

canım :) okudum yazıyı özür dilerim gerçekten ben hatam olduğunda özür dilemesini bilirim sadece bu defalarca oldu avoncular topiğine girip abuk subuk şeyler yazıolar oriflameciler falan

ilkşah cım anladım zaten
başştan sona okumadıgın için böyle yorum yaptıgını
neyse size iyi akşamlar
iyi satışlar
bende de deiğim gibi gerginlik vardı zaten biraz o yüzden fevri davrandım kusura bakma

sadece linkleri gördm üstteki mesaja bakmadm ama hâla tam olarak anlamış değilm anlatrmısn bu olayı ne yapmşlar

ya gecen seneden kalan mesele
ben bu topiğe girip yasak oldugunu bilmiyorum köydeyim avon ürünleri satan yok dedim
bana yardımcı olurmusunuz melishhe atladı işte böyle bir ark var çok tatlı indirim de yapıyor iyi dedim msnsini aldım
yalnız habersiz gibi davranıylrar
neyse görüştük bikaç şey aldım

o konuları onlar mı açmış forumda satışmı yapıyorlarmışCADIARZU

sonra melishhe başka topikte dedik i kardeşim avon satıyor dedi orda şok oldum neyse dedim başka toopiklerde de karşılıklı konuşmaları birbirinden habersizmiş gibi ben o ürünü kullandım çok ügzel ben d ekullandım sen de kullan bunlar karşılıklı

anladm topikte herkes aa o çok güzel falan yazıo herhalde ama aslında bunların hepsi arkadş birbirilerine satış yaptırıolar öyle bişey mi ya gittigdyr war sahibnden war orda çatır çatır satılıo nie bunu burda yapmşlardı uyanıklar

gönderdimi peki ürünleri

gönderdi
kesinlikle param filan kalmadı dolandırma yok
ama kandırma var sürekli ben de kazene şikayet ettim
dediki bunlar kumpas kurmuş resmen dedi
habersiz gibi davranıp insanları çekmeye satış yapmaya çalışıyorlar dedi
ben de kk da paylaşayımmı dedim
paylaş dedi
ve bende paylaştım
bakın para yönünden kandırılmadım ama kendimi saf gibi hissettim
ve o kadar çokkazanıyorlar ki p-renses zaten paylaşıyordu burda 1250 liralık satış yaptıgı oluyordu
organize olmuşlar yani

zaten p_renses 3 aydır girmemiş
ve son mesajılarında da hotmail adresini ve face ini veriyor melishhe
kk da dikkat çekmemk için

neyse canım ben cıkıyorm dediğim gibi size iyi satışlar
işlerini dürüstçe yapanlara tabi

ey allahım ya bak şimdi sinir oldm banlandı mı bunlar banlandysa sewinirim biz aptalız herhalde onlar akıllı biz burda yardımclaşıoruz birbirimzle karşılıksz olarak onlar grup kurup insanları çekiolar satış yapıolar :S

canım almond rengini aldım demişsin anew fondotenin ama ben bakıyorum katoloğlara o renkten yok hiç sizler anew transforming foundation spf15 yaşlanma etkilerine karşı düzgünleştirici fon.bundan bahsetmiyormusunuz ?????

cnm zaten katalogtan çıkarmışlar ellerinde az kaldığı içn fırsat köşesine koymuşlar o yüzden indirime girmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…