Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

:) canım arkadşım çok iyi niyetlisn ama senin gördüğün gibi değil iş bence neyse sağlık olsun kadın sırf prim alsın die yapmş bunu seni düşündüğnden değil seni aktif etmek içn yapmş

off ben bilemedim şimdi.... ben arıyamamki tekrar ilkşahcım ne diyim ben şimdi, bunu ben mi ödicemmi diyim, çok ayıp olur..... ben zamanında sordum ödiyim ben dedim... hayır dedi onu ben ödicem siz değil dedi.... ben de sadece kendime alıyomya kuzum hiç bilmiyom ben limitmiş hediyeymiş iadeymiş bu işleri hiç bilmem etmem ....hersey için cok saol canım herzamanki gibi yine bilgin dahilinde bööle yardımcı oluyosun

muhtemelen ona da benm gibi msj gelmiştr örneğin şu kadar temsilcinizi aktif edin (yani belirtildiği kadar temsilci bu ay dipariş versn demek) eğer aktif edersenz 40 veya 50 60 tl primizi alın daha fazlada olabilr herkse göre değişio

çok çakal takım öncüleri war ya deli oluorum bunlar yüzünden temsilciler bizede güwenemio

Kuncuk senin adına olan faturayı nasıl ödeyecek anlamadım canım ya bende bunun içinde bi iş var takım öncünü ara ..Benim öncüm hiç böyle şeyler yapmadı çok şükür Ama ben en başka bu işlerden anladıgımı belli ettim çok şaşırdı beni cahil bişi sanıyordu ..Bana diyor avon resmi sitesi var oraya gir şifre gelecek sana onu al oradan herşey falan diyor .Ben çoktan girmiştim hatta şifremi değiştirmiştim bile avonun gönderdiği ..Hiç öyle şeyler yapmadı ALLAh razı olsun ondan belli internet kurdusun sen diyordu bana:)

kızlar bugün canım okadar sıkkın ki sewgilimin kuzeni saolsun bana arkdslarına satıs yapıweiryo ama kız hemşire fazla görüsemiyoruz ödemeyi hep gec yapıyo geçikmiş borcum her ay oluyo bunu geçtim asıl sorun simdi gecikmş borcm war 3gün oldu üniversiteden bi arkds k9 dan percew ve full sped set almıstı 55 tl ben çok ii hatırlıyrm alırm parayı ayarlaynca alcam senden ddi tmm ddim çocuk bi kac hafta snra msj attı baska bi parfm almıs bn full sped istemyrm diye bende dedim geri veremem onu iade yaparsam panrma hediyesini de göndermem gerekcek tmm ayarlıcam ben dedi bugün para yatırcam kac gündür bulusamıyz parfmleri wericem kesin olsun diye senin percew we full sped wardı demi dedim yok sadece percew digerini iptal ettim dedi canım o kadar sıkldıki acıklıyrm olmaz diyorum sinirimden agladım zaten 330 tl gecikmiş borcum war ben 190 toplayabildim ailemden borc aldım erkkek arkdsmdan borc aldım ödedim parfmler elimde kaldı percewi de wermiyrm dedim o kdar sıkıntıya girdimki 120t borcm var ve hiç karım yok :S

Üzüldüm senin adına benimde müşterim arttırça sıkıntım artıyor hepsi yakınımda ulaşabilirim hepsine ama şu para mevzu can sıkıcı ya ..en başka ne güzel ürünü vermiyordum parayı almadan artık diyorum ürünü teslim edince 10 gün içinde ..İlk defa bu ay geç ödeme yaptım 2 gün ..Ama bu ekim katalogunda başka bi çözüm bulacagım vermeyecgim ürünü parayı almadan artık .. En güzeli bu Ayy bi kadın var kızlar insan ancak bukadar kaprisli olur ya ayar oluyorum bahane arıyorum bi sorun çıksında irtibatı koparsın benle diye..:umursamaz::umursamaz::umursamaz:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Aşacagı on liralık ruj sanki çok bişi alıyor iade yaptık şimdi yine istedi ölürmüsün öldürümüsün ..O ruj geldi şimdi bi daha istiyor ekim katalogundan ..Dedim lütfen iyi tercih yapın katalog üzerindeki tondan ya bir ton açık yada bir ton koyu geliyor ..iade yapınca çok güç durumda kalıyorumm bir daha yapmayacagım dedim .Ayyy canım hadi ya bilmiyordum diyor ..sinir bozucu ..Kaprisli insanlardan haz etmiyorum

sorma canım ya bi tane de arkdsm war çok sewiyrum kıza gelişinden wereyim diyrm yok sen ugrasıysn diyo her ay alıyo 30 40 bişiler kimisi de böyle iste

iyi akşamlar kızlar
kazen beyin iznini de alarak size bir açıklama yapmak istiyorum ve çok önemli biraz uzun ama çok önemli
ben gecen sene bu topikte dedim ki kızlar ben köyde yaşıyorum burada avon satan yok benimle ilgilenir misiniz halbuki yaptıgım yanlışmış satış yasakmış çünkü
MELİSHHE adlı bir üye bana özelden ulaştı bu forumda P_RENSES adlı üye var çok tatlı kız o sana yardımcı olur dedi hediyeler gönderir filan inandım hediyesinde değildim sadece işimi görsün dedim gerçi hediye filan da yollamadı beklemedim de zaten
benle irtibata geçtiler
msn görüşmeleri filan
ikincisi baktım ki bir forumda melishhe benim kardeşim avon satıyor dedi kardeşiymiş meğer
sonra bir arkadaşım satıyor resmen bu forumdan bir ark denerek kandırıldım saf yerine kondum
üçüncüsü girdiği her topiğe benim arkadaşım satıyor bana özelden ulaşın
ismi de şu ilken...*hot... diye
diyeceksiniz ki sorun nerde
sorun bir bu şekilde kandırılmış hissettim kendimi
ikincisi bu insanlar birbiriyle bağlantılı bu forumu kendi çıkarları için kullanıyorlar insanları saf yerine koyuyorlar
kazen bey de dedi biri topik açmış şu ürün çok güzel diğeri aa evet canım çok güzel ben çok satıyorm
ve bu fark edildiği için melishhe ban yedi
p_renses girmemiş göze batmamak için 3 aydır ama melishhe hep ona yönlendirmiş
son mesajlarında face de bir ark ım var ilken diye o satıyor diye
ve acayip para kazanmışlar bu sayede
bunu yazmayı kendime görev bildim
sizler dürüstçe işinizi yaparken para kazanmaya çalışırken insanlrın üçkagıt peşinde koşmaları hoş değil

bu avon yüzünden çekmedigim sey kalmadı ben yumuşak yüzlüyüm kırmıym insanları hersye tmm diym ondan eziylr bni ya
arkdsmın kardesi war çock bn birseyler alcam dedi 2tane sac spreyi just play bi de formen serisinden birsey almıstı 45tl fln tutuyodu bn de biliyrm ablsı biraz cimridr ablan aldırmaz sana snra ben zor durumda klarımı ddim alcaksan getrtcm dedim iste yok benim ihtiyacm warken onlar ne karısır falan erkeklik yaptı bana tmm dedim getirttim göndercem ürünleri msj attım gönderiyrm diye göndrdigim kişiye ben avon falan almadım bu nerden cıktı demiş öyle sinir oldum agır msjlar attım ki bi de icinden parfumu almıs gerisini göndermis iadesini yaptım bugün ama parasını istiyorm gönder diyrm senden aldım sana wercm parsını bilmem ne tamm gel dedim bgn isim war diyo hepsi bi cesit bni buluyo herkes

arkadslar uygun fiyata kozmetik almak istiyorsanız face buldugum bir kız satıyor orjinalde. tavsiye edderim. Normalden daha indirimli de satıyor. ben parfum rimel rujumu ondan alıyorum. *******hot. kızın adresi tavsiye ederim.

BANA DA BU FORUMDAN DEMİŞTİ
BAKIN ŞİMDİ DE FACE DEN DİYOR
BAHSETTİĞİ KIZ P_RENSES
GERÇEK İSMİ DE İLKEN
oarada ilken....*hotmail yazıyordu ama silinmiş

canım biz hepimz avon temsilcisiyz kendi adımıza çok daha ucuza alıp hediyede kazanıoruz başkasndan para werip almaya gerek yok istersen gel biz sana satalım ucuza olur mu
burası avon temsilcileri bölümü herkes kendine istediğini alabilr yani buraya niye böyle yazarlar anlamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…