- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.941
cnm peki o sürgülü ruj takılı kalıyomu sürerken yani yoksa sürgüsünü tutarak mı sürüyosn
kızlar bugün canım okadar sıkkın ki sewgilimin kuzeni saolsun bana arkdslarına satıs yapıweiryo ama kız hemşire fazla görüsemiyoruz ödemeyi hep gec yapıyo geçikmiş borcum her ay oluyo bunu geçtim asıl sorun simdi gecikmş borcm war 3gün oldu üniversiteden bi arkds k9 dan percew ve full sped set almıstı 55 tl ben çok ii hatırlıyrm alırm parayı ayarlaynca alcam senden ddi tmm ddim çocuk bi kac hafta snra msj attı baska bi parfm almıs bn full sped istemyrm diye bende dedim geri veremem onu iade yaparsam panrma hediyesini de göndermem gerekcek tmm ayarlıcam ben dedi bugün para yatırcam kac gündür bulusamıyz parfmleri wericem kesin olsun diye senin percew we full sped wardı demi dedim yok sadece percew digerini iptal ettim dedi canım o kadar sıkldıki acıklıyrm olmaz diyorum sinirimden agladım zaten 330 tl gecikmiş borcum war ben 190 toplayabildim ailemden borc aldım erkkek arkdsmdan borc aldım ödedim parfmler elimde kaldı percewi de wermiyrm dedim o kdar sıkıntıya girdimki 120t borcm var ve hiç karım yok :S
arkadslar uygun fiyata kozmetik almak istiyorsanız face buldugum bir kız satıyor orjinalde. tavsiye edderim. Normalden daha indirimli de satıyor. ben parfum rimel rujumu ondan alıyorum. *******hot. kızın adresi tavsiye ederim.
BANA DA BU FORUMDAN DEMİŞTİ
BAKIN ŞİMDİ DE FACE DEN DİYOR
BAHSETTİĞİ KIZ P_RENSES
GERÇEK İSMİ DE İLKEN
oarada ilken....*hotmail yazıyordu ama silinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?