Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

almond tüm fondötenlerde en çok satan ürün hemen hemen her cilt tipine uyabilio

Avon Care Hydra Firming Vücut Kremi

Avon temsilcileri bu ürünü tavsiye edebilirmisiniz..Bu ürünü bir arkadaşım tavsiye etti ama Avon ürünlerini beğenmediğim için kararsız kaldım siz neler düşünüyorsunuz??

almond tüm fondötenlerde en çok satan ürün hemen hemen her cilt tipine uyabilio

ilkşah sana sormak istediğim bazı şeyler var. ben bir temsilci üye yaptım. takım öncüm beni takım öncüsü yaptı nasıl oldu anlamadım. 5 tane daha bul dedi falan filan. ama ben takım öncümle anlaşamıyorum yani konuşamıyoruz bi türlü. bana hep kendi çıkarını düşünüyo gibi geliyo. takım öncülüğü konusunda bana bilgi verirsen çok sevinirim. msnde verebilirim.

takastan değil cnm gelişinden verdik suçlu oldukkkk ondan çıkmıştııı sorun
iilikden maraz doğmuştuuu neseee bitti geçtiiiiii :umursamaz:

verebiliyorlar cnm şifreni bilmesi geremiooo
t. öncülerii ne sipariş verildiğini a dan zye görebiliyorrr ve verebilioooo
hatta avonun sitesi yenilendiğinde mecburu bu olayı onaylattırdılarrrr
amaaaa veremez şahsen habersiz bendennnnn mahkemeye veririmmmmm aklinialirimsmile

çok çakal takım öncüleri war ya deli oluorum bunlar yüzünden temsilciler bizede güwenemio
sormaaaaa para bürümüş gözleriniiii hala kurtulamadım t.öncümdennn yeni sistemle 2 kere kargo gelince yeni eve otamatik değişcek dedi avonnn yokkkk olmuooo oranın bölge sorumlusunada ulaşamıooommm açmıo teliii
canımmm nasıl yapcamm yaa bana yardımcı olabilirmiisn avon diyorki bana urfa bölge sorumlusna söleyip öle olcak dio ama kadın açmıoki telii

heyy yarabbimmm neler oluyor hayatta lmaz:

süper ötesi bi losyon hakkten 24 saat nemli tutuyorrr ve sıkılaştırıcı etkisid varr bn kullanıyorm ve memnunum

kızlar k11 de little black ve percev vücut spreyleri ne kadar.k10da 6 lira.k11de ne kadar..llütfen acele cvp...

baktım indirimde değil 12 tl. bu arada 10.katalogun panoramasında bu vücut spreylerinin satıştan kaldırılacagı yazılmıştı..... çok da üzülmüştüm...çok güzel bunlar neden kaldırılıyoki anlamadım....stokladım 3-4 tane bende.alıcaksan şu an al yani k 10 dan. su anda indirimli baya.

merhaba kızlar benim yaşadığım yerde avon ürünleri satan birileri varmı bilmiyorum.çok küçük dağ başı bir yerde yaşıyorum geçen yıl bir öğretmen bayan vardı bazen ondan siparişle istiyordum şimdi oda tayin istemiş.neyse bende internetten temsilcilik formu doldurdum aslında amacım satış yapmaktan ziyade kendi istediğim ürünü istediğim zaman uygun fiyatla alabilmekti çünkü dedim ya bulunduğum yerde kozmetik alma şansım yok maalesef.ama avon dan hiçbir bilgi gelmedi bana.bu temsilcilik işleri nasıl oluyor acaba uzun mu sürüyor yoksa burda başka temsilcilerdemi olmalıydı onun içinmi bana dönmediler?yardımcı olursanız sevinirim

GULEYCAN arkadaşımıza tşk ederim...onunla güzel bi takas gerçekleştirdik...ikimizde işimizi yarayan şeyleri almış olduk sağol canm parfüm için..

ya kızlar niye kimse bişey yazmıyor anlamadım devlet sırrımıdır bu ya.neden msn de görüşüyoz özel bişeymi ki bu?bir kişicevap verse ya

inanmıyorum ya sayfada 6 kişi var 1 kişi olumlu yada olumsuz bişey yazmıyor.birisi özelden msn veriyor oda virüslü çıkıyor ordan görüşemiyorum burdan cevap bekliyorum burdanda cevap vermiyor ne biçim iş ya Allah Allah

canım internetten başvurular 1 hafta 10 gün sürebiliyor senin yakın çevren de bir temsilci arıyorlar ona bildiriyorlar daha sonra o kişi sana ulaşıyor seni temsilci yapıyor

ben temsilcide yapabilrdm ama burda temsil yapmak ile ilgili konuşmalar yasak o yüzden özel msj attım neyse bekleyeceksn aramalarını 10 günü de geçebilr biz birebir hemen yapabilorz temsilci takım öncüsü olduğumz içn

dönerler maviş bekle dönmezlerse 02124731111i arayablrsn...opuyorumnanaktan

ilkşah geri sayfa okumuosun galiba yardımın olablrse yardımını istemştmmm cvplamamışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…