- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.981
almond tüm fondötenlerde en çok satan ürün hemen hemen her cilt tipine uyabilio
takastan değil cnm gelişinden verdik suçlu oldukkkk ondan çıkmıştııı sorunarkadaşlar bence takas falan yapmasn kimse daha öncede burda 2 arkadş arasnda problem çıkmıştı neden olduğunu hatrlamıorum ama çok üzücü şeyler bunlar burasını ben forumun en iyi yeri olarak görüorum çok güzel yardımlaşmalar sohbetler oluyor yapmayn böyle şeyler
verebiliyorlar cnm şifreni bilmesi geremiooofatura da benim adıma canım... zaten benim sitemden giriş yapıp sipariş vermiş... nasıl oluyosa... halbuki şifrem yok... ama demekki yapılabiliyo demi canım..... bana mail geldi de siparişiniz hazırlanıyo diye, allah allah dedim ben sipariş vermedimki dedim, sonra takım öncüme aradı haber verdide öyle anladım.... e benden nası verdi ki?
sormaaaaa para bürümüş gözleriniiii hala kurtulamadım t.öncümdennn yeni sistemle 2 kere kargo gelince yeni eve otamatik değişcek dedi avonnn yokkkk olmuooo oranın bölge sorumlusunada ulaşamıooommm açmıo teliiiçok çakal takım öncüleri war ya deli oluorum bunlar yüzünden temsilciler bizede güwenemio
iyi akşamlar kızlar
kazen beyin iznini de alarak size bir açıklama yapmak istiyorum ve çok önemli biraz uzun ama çok önemli
ben gecen sene bu topikte dedim ki kızlar ben köyde yaşıyorum burada avon satan yok benimle ilgilenir misiniz halbuki yaptıgım yanlışmış satış yasakmış çünkü
MELİSHHE adlı bir üye bana özelden ulaştı bu forumda P_RENSES adlı üye var çok tatlı kız o sana yardımcı olur dedi hediyeler gönderir filan inandım hediyesinde değildim sadece işimi görsün dedim gerçi hediye filan da yollamadı beklemedim de zaten
benle irtibata geçtiler
msn görüşmeleri filan
ikincisi baktım ki bir forumda melishhe benim kardeşim avon satıyor dedi kardeşiymiş meğer
sonra bir arkadaşım satıyor resmen bu forumdan bir ark denerek kandırıldım saf yerine kondum
üçüncüsü girdiği her topiğe benim arkadaşım satıyor bana özelden ulaşın
ismi de şu ilken...*hot... diye
diyeceksiniz ki sorun nerde
sorun bir bu şekilde kandırılmış hissettim kendimi
ikincisi bu insanlar birbiriyle bağlantılı bu forumu kendi çıkarları için kullanıyorlar insanları saf yerine koyuyorlar
kazen bey de dedi biri topik açmış şu ürün çok güzel diğeri aa evet canım çok güzel ben çok satıyorm
ve bu fark edildiği için melishhe ban yedi
p_renses girmemiş göze batmamak için 3 aydır ama melishhe hep ona yönlendirmiş
son mesajlarında face de bir ark ım var ilken diye o satıyor diye
ve acayip para kazanmışlar bu sayede
bunu yazmayı kendime görev bildim
sizler dürüstçe işinizi yaparken para kazanmaya çalışırken insanlrın üçkagıt peşinde koşmaları hoş değil
heyy yarabbimmm neler oluyor hayattaarkadslar uygun fiyata kozmetik almak istiyorsanız face buldugum bir kız satıyor orjinalde. tavsiye edderim. Normalden daha indirimli de satıyor. ben parfum rimel rujumu ondan alıyorum. *******hot. kızın adresi tavsiye ederim.
BANA DA BU FORUMDAN DEMİŞTİ
BAKIN ŞİMDİ DE FACE DEN DİYOR
BAHSETTİĞİ KIZ P_RENSES
GERÇEK İSMİ DE İLKEN
oarada ilken....*hotmail yazıyordu ama silinmiş
Avon Care Hydra Firming Vücut Kremi
Avon temsilcileri bu ürünü tavsiye edebilirmisiniz..Bu ürünü bir arkadaşım tavsiye etti ama Avon ürünlerini beğenmediğim için kararsız kaldım siz neler düşünüyorsunuz??
merhaba kızlar benim yaşadığım yerde avon ürünleri satan birileri varmı bilmiyorum.çok küçük dağ başı bir yerde yaşıyorum geçen yıl bir öğretmen bayan vardı bazen ondan siparişle istiyordum şimdi oda tayin istemiş.neyse bende internetten temsilcilik formu doldurdum aslında amacım satış yapmaktan ziyade kendi istediğim ürünü istediğim zaman uygun fiyatla alabilmekti çünkü dedim ya bulunduğum yerde kozmetik alma şansım yok maalesef.ama avon dan hiçbir bilgi gelmedi bana.bu temsilcilik işleri nasıl oluyor acaba uzun mu sürüyor yoksa burda başka temsilcilerdemi olmalıydı onun içinmi bana dönmediler?yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?