Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Avon Shop - Products

kızlar bakın bu avon amerika da satılıo bizde nie böle şeyler hala yok
evt cnm baktım şimdi.. fiyatlar da daha uygun.. burda 3 ton varsa orda 10 tonu var bi ürünün.. site de daha güzel.. amerika çook büyük bi yer belki ondandır.. ama genelde hep serisonları yığılıyo tüm markalarda türkiyeye ve fiyatlar hep daha yüksek oluyor alsanaalsanasmile

yardımmmm lütfenn :kedi:

ben bu ay üye oldum kızlar ve maşallah satışıma ben bile inanamadımboshayallersmile kendime aileme bi kaç bişeyi indirimli alayım die girdim ama idealleri yükseltme vakti geldi hemencecik aklinialirimsmile uzun süredir takipteydim yazdıklarınızı,sonunda dayanamyıp bende yorum yapayım dedim.özellikle ilkşahın performansı süper bu sitede:1rolleyes: şu amerikadaki siteye baktımda wallahi insanın ordan bile sipariş giresi geliyo,neler var ya orda hemde ucuz.adalet istiyorummmmmlmaz:

ilkşahçım bursada istanbula göre dahamı erken kapanıyo katalog siparişi bilgin varmı? yani 21i dendi sanki bana öle hatırlıyorum.vakit varsa bir kaç ürün eklemesi daha yapıcam da canım.

ilkşahçım bursada istanbula göre dahamı erken kapanıyo katalog siparişi bilgin varmı? yani 21i dendi sanki bana öle hatırlıyorum.vakit varsa bir kaç ürün eklemesi daha yapıcam da canım.

canım o bölgelerin kampanya kapanış günleri primlerle alakalı sen son günde sipariş girebilrsn ama son gün ödeme falan yaparsan takım öncün senden prim alamaz
sadece bununla alakalı başka bir durum yok cnm son güne kadar girebilrsnz hatta son dakikaya kadar

Ben o zaman hep öyle yapiyim çünkü hiç haketmiyor bi kere bile konuşmadım kendisiyle bi eve üye yapmaya gelmişti sonra telefonlara çkmıyor kadını yolda görsem boğucaaammm:2:kaydirigubbakcemile2

Ben o zaman hep öyle yapiyim çünkü hiç haketmiyor bi kere bile konuşmadım kendisiyle bi eve üye yapmaya gelmişti sonra telefonlara çkmıyor kadını yolda görsem boğucaaammm:2:kaydirigubbakcemile2

ama üye yaparken bi dünya laf yapıolar dimi klava:

merhaba arkadaşlar =))

Geçen siparişimde yanlışlıkla istediğim ürün yerine başka bi ürünün kodunu girmişim siparişi gönderince farkettim. Önceki internet sitelerinde siparişi toptan iptal edebiliyorduk onaylama olmadığı sürece ama bunda bulamadım öyle bir seçenek mafoldumben mecburen 2. bir sipariş vermek zorunda kaldım, boş yerede bir ürünü aldım =((

Olan oldu ama ben yinede öğrenmek istedim. internetten eskisi gibi siparişimizi iptal edemiyormuyuz ??

müşteri iletişm merkezini arayıp iptal ettirebiliosn cnm

kızlar selam ben başka bir şehre taşındım burda avon satamıyorum zira çalıştığım yerde satan biri var ben de otomatik ödemeyi iptal ettirdim sonra bir iki bişey aldım sizce gene ödemeyi ayarlıyım mı yoksa ptt den mi ödeyeyim?

yahu belli mi olur sen gine ototmatik ödemeyi iptal miptal ettirmeye kalkarsın ilerde bacım... neme lazım ptt den yatır bence.... ilerde ööle bişeyi tekrar düşündüğünde en azından iptal derdin olmaz bida.... bak bana, her daim miss gibi rahatça ptt den yatırıyorum şimdiye kadar da bikez bile sorun yaşamadım hamdolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…