- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.241
evt cnm baktım şimdi.. fiyatlar da daha uygun.. burda 3 ton varsa orda 10 tonu var bi ürünün.. site de daha güzel.. amerika çook büyük bi yer belki ondandır.. ama genelde hep serisonları yığılıyo tüm markalarda türkiyeye ve fiyatlar hep daha yüksek oluyor alsanaalsanasmile
cnm walla bilmiorum indirme daha girip girmeyeceğini ama pekte sanmıorum 45 ödeme süresi var faturaların cnm 45 günden sonra işlemler başlatılıo 60 gün sonra icraya verilio
110 tllik faturanın faizi 5-6 tl falan olur
kızlar tavsiyelerinizi bekliyorumm:
-True Color Allık Soft Plum: Kalıcı, renk veren, dokusu hoş bir allık mı acaba?
-True Colors Eye Shimmers Krem Far Petal Renkte: Çok abartılı olmayan ama ışıltı veren bi renk arıyorum hafif pembeden mora kayan, bu da öyle bi ürün mü acaba??
bir de K11de yukardakilerden daha güzel muadil ürün var mı??
sipariş giriyorum o yüzden ısrarla tavsiye bekliyorum kızlar kusura bakmayınn
ben bu ay üye oldum kızlar ve maşallah satışıma ben bile inanamadımboshayallersmile kendime aileme bi kaç bişeyi indirimli alayım die girdim ama idealleri yükseltme vakti geldi hemencecik aklinialirimsmile uzun süredir takipteydim yazdıklarınızı,sonunda dayanamyıp bende yorum yapayım dedim.özellikle ilkşahın performansı süper bu sitede:1rolleyes: şu amerikadaki siteye baktımda wallahi insanın ordan bile sipariş giresi geliyo,neler var ya orda hemde ucuz.adalet istiyorummmmmlmaz:
ilkşahçım bursada istanbula göre dahamı erken kapanıyo katalog siparişi bilgin varmı? yani 21i dendi sanki bana öle hatırlıyorum.vakit varsa bir kaç ürün eklemesi daha yapıcam da canım.
canım o bölgelerin kampanya kapanış günleri primlerle alakalı sen son günde sipariş girebilrsn ama son gün ödeme falan yaparsan takım öncün senden prim alamaz
sadece bununla alakalı başka bir durum yok cnm son güne kadar girebilrsnz hatta son dakikaya kadar
Ben o zaman hep öyle yapiyim çünkü hiç haketmiyor bi kere bile konuşmadım kendisiyle bi eve üye yapmaya gelmişti sonra telefonlara çkmıyor kadını yolda görsem boğucaaammm:2:kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar =))
Geçen siparişimde yanlışlıkla istediğim ürün yerine başka bi ürünün kodunu girmişim siparişi gönderince farkettim. Önceki internet sitelerinde siparişi toptan iptal edebiliyorduk onaylama olmadığı sürece ama bunda bulamadım öyle bir seçenek mafoldumben mecburen 2. bir sipariş vermek zorunda kaldım, boş yerede bir ürünü aldım =((
Olan oldu ama ben yinede öğrenmek istedim. internetten eskisi gibi siparişimizi iptal edemiyormuyuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?