- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.601
mineral içeren rujlar çok güzel şöle söliyim topaklanma olayı kesinlikle yok kremsi hafif yokmuş hissi veriyo ama parlak ve doğal bir renk veriyor ben apricot glow olan rengi aldım çok memnunum keşke daha çok renk çeşidi olsa .....
475 e ekmek kızarması varr k11 de zaide..
slm cnm bilmiyorum--------------------------------------------------------------------------------
selam kızlar avon liiv botanical ürünleri sizce nasıl.23 yaşındayım kuru ve hassas cildim var . Sizce ban uygun mu.Gerçekten bitkisel mi.Almayı düşünüyorum çünkü.Şimdidien teşekkürler
Daha öncede yazdım ama kimse cevap yazmadı.Bilgisi olan gerçekten mi yok yoksa dikkate mi alınmıyorum anlayamadım:sinifsinif:
peki o sayfa 26daki gibi mat mı aynı gözüküyomu
slm cnm bilmiyorum
dikkate alınmadığını da sanmıyorum kullanan veya müşterisine satan msjını görürse cevap verir aklinialirimsmile
--------------------------------------------------------------------------------
selam kızlar avon liiv botanical ürünleri sizce nasıl.23 yaşındayım kuru ve hassas cildim var . Sizce ban uygun mu.Gerçekten bitkisel mi.Almayı düşünüyorum çünkü.Şimdidien teşekkürler
Daha öncede yazdım ama kimse cevap yazmadı.Bilgisi olan gerçekten mi yok yoksa dikkate mi alınmıyorum anlayamadım:sinifsinif:
hayır mat deyil parlatıcı sürmüşsün gibi kremsi yumuşak ve parlak çok hoş tavsiye ederim..
bnm hiç bi bilgim yok o seri hakkında hiç satmadım o ürünlerden satan yada kullanan varsa cvp verir mutlaka opuyorumnanaktan
--------------------------------------------------------------------------------
walla ben sipars werdim indirim brosüründen bakalım gelsin kullnym yorum yazarım ama clearskın kil maskesi gzl dyor herkes müsterilerim
kızlar bakın bu avonun diğer ülke katalogunda satılıo şaşırdım
http://shop.avon.com/shop/assets/images/prod/PROD_1116520_XL.jpg
beni bilgilendirisen sevinirim canım.clearskin ağır bir ürün diyorlar.kil maskesi olduğu için benimde ilgimi çekmişti.Bir de total radiance refinig kil maskesi var ikisi arasındaki fark ne.yani clarskin kil maskesiyle karşılaştırınca.
cevabın iin teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?