Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

panaromadaki hediyeleri ve barajları çook merak ediyorum kızlar bu aykini beğenmedim hiç ama saç düzleştirici olağan üstüydü keşke yine öyle birşey olsa

--------------------------------------------------------------------------------

selam kızlar avon liiv botanical ürünleri sizce nasıl.23 yaşındayım kuru ve hassas cildim var . Sizce ban uygun mu.Gerçekten bitkisel mi.Almayı düşünüyorum çünkü.Şimdidien teşekkürler

Daha öncede yazdım ama kimse cevap yazmadı.Bilgisi olan gerçekten mi yok yoksa dikkate mi alınmıyorum anlayamadım:sinifsinif:

475 e ekmek kızarması varr k11 de zaide..

k12yi merak ediyorum canım ekmek kızartma makinesi için ekstradan ürün gitmek istemiyorum bir sürü, değmez zaten. siparişlerin toplanmasını bekliyorum hemen girecem k12 için sabırsızlanıyorum ama panorama ulaştığında elinize söylerseniz kızlar çok sevinirim hediyeleri..

slm cnm bilmiyorum
dikkate alınmadığını da sanmıyorum kullanan veya müşterisine satan msjını görürse cevap verir aklinialirimsmile

bnm hiç bi bilgim yok o seri hakkında hiç satmadım o ürünlerden satan yada kullanan varsa cvp verir mutlaka opuyorumnanaktan

bnm hiç bi bilgim yok o seri hakkında hiç satmadım o ürünlerden satan yada kullanan varsa cvp verir mutlaka opuyorumnanaktan

demekki çok kaliteli olan bir ürün değil bu.muhakkak bir iki kişi kullanmış olabilirdi kaliteli olsaydı.bende temsilciyim ama ne bilgim var nede bugune kadar müşterilerime sattım.

ilgin için ayrıca teşekkür ederim

walla ben sipars werdim indirim brosüründen bakalım gelsin kullnym yorum yazarım ama clearskın kil maskesi gzl dyor herkes müsterilerim

we ...takım öncülüğü hewesimde böylece kursagımda kaldı yani.. 50 60 kişiyr sordum ya 1kişi istemez mi yok kimse temsilci olmk istemiyooo herkes awon yapıyo zaten olmucam diyo off

walla ben sipars werdim indirim brosüründen bakalım gelsin kullnym yorum yazarım ama clearskın kil maskesi gzl dyor herkes müsterilerim

beni bilgilendirisen sevinirim canım.clearskin ağır bir ürün diyorlar.kil maskesi olduğu için benimde ilgimi çekmişti.Bir de total radiance refinig kil maskesi var ikisi arasındaki fark ne.yani clarskin kil maskesiyle karşılaştırınca.

cevabın iin teşekkürler

bayıldım resimlere ilksah yaa kıyafete el atacanı duymuştum avonun türkiyede de ama daha çabuk artık ya bize düşe düşe pabuçlar düşüyo şu ara avondan yurt dışında yaşamak vardı klava:

valla canım erkek arkdsım kullandı sevdi istiyo yine bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…