Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Tatlım yinede işe yararşeyler hepsi ufak tefek kazana kazana çeyizi düzersin kız:)ben zaten çeyiz hazırlıgı içindeyim vallahi bence gayet iyi :) ben kafadan giriyorum :) zaten her ay mutlaka bi kaç ihtiyacım oluyor yoksa almıyorum kafadan ürün.. katalog olmayıncada olmuyor kigülüm bak bu ay 12 katalog yetmedi 5 daha sipariş verdim 5 daha istedim ..ne kadar katalog dagıtr isem o kadar siparişim fazla oluyor..yerimseniben

ayyy çok şekersiniz :smiley-cool: bence almayın boş verin çünkübende o makinadan benzeri vardı
ekmeklerin bir bölümünü yakıyo resmen duman çıkıyo bende attım şimdi fırında kızartıyorum süper oluyor..:1rolleyes:

Bakalımşansımıza teşekkürler canım..yerimseniben

ya arkadaşlar diğer ülkelerde tanıdığı olan yokmu hiç avon ürünleri getirtsn bizde ondan alalım :) çok ucuz rolon 1 £ birde geliş fiyatı war onlarn ooo walla bir dünya stok yaparım

şu diğer ülkelern kataloglarna bakıp bakıp içimi çakiorum yaa hepsini almak istiorum aynı fiyata aynı ürünler bizde olsa her ay kocamı iflasa sürüklerdm

ilkşahcım yeni okuyabildim msjlarını....bi an kendimi düşündüm....aynı ben gibisin... herkese hemen güvenirim, o kadar iyi niyetliyimki , işin kötü yanı ben kazıkları yiyorum yiyorum akıllanmıyorum....ööle olmamak için çabalıyorum ama huy işte.... hem sıcak kanlıyım hem asırı iyi niyetliyim bunu etrafımdakiler de söylüyo.... ama ben acısını cok cektim bunun.... demem odur ki,sen de bu arkadaşın eger gercekten yakın bi arkadaşınsa al karşına konuş neden böyleyapıyosun de,değilse de konuş bak ben sana iyilik ettim ama sen benim yoluma taş koymaya calışıyosun ben haketmedim de, üzülüyorum de....böyle giderse de senle arkadaşlıgımı kescem de....merak etme kuzum ALLAH herkesin rızkını ayrı ayrı verir..... ha bi eksik ha bir fazla hiç farketmez.... ve eger senin rızkınsa gelir seni hiç beklemediğin bi sekilde bulur ..... onun istediği kadar sana zararı dokunmaya çalışsın, eger biyerlerde senin rızkın varsa, gelir ve bulur.......üzülme tamammı canım?

selam kızlar avon liiv botanical ürünleri sizce nasıl.23 yaşındayım kuru ve hassas cildim var . Sizce ban uygun mu.Gerçekten bitkisel mi.Almayı düşünüyorum çünkü.Şimdidien teşekkürler

kızlar mineral içeren rujlar nasıl sizce sf 26 daki model üzerindeki tonlarda ruj istyrm bulamadımmmm

mineral içeren rujlar çok güzel şöle söliyim topaklanma olayı kesinlikle yok kremsi hafif yokmuş hissi veriyo ama parlak ve doğal bir renk veriyor ben apricot glow olan rengi aldım çok memnunum keşke daha çok renk çeşidi olsa .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…