Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızzzzllllarrrr

siparişler gün sonunda faturalanmaya başlanacakmış şu an faturalama başlamamış

kızlar bond 007 yurtdışı kataloğunda outlete düşmüş tutulmadı galiba

avon kampanya açılış haftalarında çalışacak personel arıodu girecktm sonra vazgeçtim girseydm sizinkilerin takibini yapardım

kızlar şu an ayşenur yazıcının sitesindeyim çok güzel bilgiler veriyor birde almak istediğimiz kozmetiğin içinde ne var bakmak için cosdna.com die bi adresi vermiş ürünün ismini yazdığımızda bilgiler çıkıyor

canım şimdi gördüm sağol cnm düşündüğün için haklısın bizde hallettik canım konuştuk çözdük problemimzi aynı fiyata satıoruz artık :1hug:

aranızda 60`s mod adlı parfümü kullanan varmı acaba kokusu nasıl ağırmı merak ettim almayı düşünüyorumda.....

hmm bede 50s galam ı beğenmemiştim ama erkeksi kokuları severim tabi ağırsa birdaha düşünmem lazım sağol cevabın için...:)

bu arada hoşbulduk demeyi unutmuşum çok özür dilerim aranıza katılmaktan çok memnun oldum bilgi paylaşımı için çok süper bir yer vereliniortak

ya kızlar hala faturalanmamış ne gıcıklaştı bu avon yaaa. perşembeye ancak elimizde olur. k12 için meraktan ölüyorumbayanssulusmile

iade ürünüm var avona geri verebilir miyim? Verisem parayı veriyorlar mı yoksa taksa mı ediyoruz.Beni bilgilendirirseniz sevinirim

iade edebilirsin canım.faturandan düşüyolar parayı. eğer ödediğin faturaysa bi sonraki faturanda eksik ödüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…