- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.781
meraba arkadaşlar ACİL CEVAP İSTİYORUM LÜTFENNNN yarın sabah sipariş vericem çünkü siyah noktalarım var burnumun üstüne iğrençler avonun siyah nokta temizleme ürünleri nasıl etkilimidir ki etkiliyse etkisini görmem için k11de 97. sayfada 3 ürün var bununla ilgili 3 ünü beraber alıp mı kullanmam gerek yok 1 tanesi yeter mi lütfen cevappp bide şu kil maskesini öğrenmek istiyorum nasıl kullanan var mı clay mask olan
meraba arkadaşlar ACİL CEVAP İSTİYORUM LÜTFENNNN yarın sabah sipariş vericem çünkü siyah noktalarım var burnumun üstüne iğrençler avonun siyah nokta temizleme ürünleri nasıl etkilimidir ki etkiliyse etkisini görmem için k11de 97. sayfada 3 ürün var bununla ilgili 3 ünü beraber alıp mı kullanmam gerek yok 1 tanesi yeter mi lütfen cevappp bide şu kil maskesini öğrenmek istiyorum nasıl kullanan var mı clay mask olan
Kızlar acil Yardım Advance Techniques Serisi Likit sprey Ve Saç Spreyi tarak Pkt Olarak İndirim de Ondan Sipariş Aldım Kullanan Varmı Saçı Sertleştiriyo mu Güzel mi Bilen Varsa Cvplasın Lütfen ....
kızlar bu ev botundan alanlar varmı çok merak ediyorum bende almak istiyorum kullanışlımı nasıl bişey ?
Kızlar acil Yardım Advance Techniques Serisi Likit sprey Ve Saç Spreyi tarak Pkt Olarak İndirim de Ondan Sipariş Aldım Kullanan Varmı Saçı Sertleştiriyo mu Güzel mi Bilen Varsa Cvplasın Lütfen ....
Ben o serinin dediğin saç spreyini aldım pembe şişede orta dereceli diyo kokusu çok güzel cnm ayrıca gerçekten saçın şeklini güzel sabitliyo evet saçı sertleştirdiği doğru ama öle rahatsız edici boyutta değil bence memnun kalırsın özellikle kokusu çok hoş..
Dersena Canım Bende O sORDUGUNU bİLMİYORUM
Canım Katalog Elindeyse Bi Bakar mısın Şimdi Pkt Olarak İnrimde 2 Tane VarBiri Likit Biri Şekillendiriciymiş Bunu Yengem Kızına Alacak İlk OKul 5 De Kızı Banyodan Sonra Kullanılacak Durulanmayan Saç Kremi İstedi Bilgin Varsa Yardımcı OLur musun Bu Seriyi mi Önerim Yoksa Başka Ürün Var mı Tvsiye Edebilecegin ?
ben sipariş aldım gayet güzel..ama tamda beklentime uymadı neden bilmiyorum ama katalogdakinin aynısı emin olabilirsin.. alırsamda kışa doğru alacagım.Pançoyu kesinlikle tavsiye ederim..
ben geldim kıslarr..... dersenacım hangisini soruyosun sen? öğlen bi arkadaşa solütüons kuru ciltler için olan max moustrising gözaltı kremini açıklamıştım ama? yapısını falan.....onu mu soruyosun acaba tatlişim?
cvp için teşekkürler cnm.. kalitesinden endişeliyim yoksa çok hoşuma gtti normalde ayakta nasıl durur merak ediyorum alan arkadaşlar varsa bu ev botu hakkında bilgi verirlerse sevinirim o paraya değer mi sizce ?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?