Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar acil Yardım Advance Techniques Serisi Likit sprey Ve Saç Spreyi tarak Pkt Olarak İndirim de Ondan Sipariş Aldım Kullanan Varmı Saçı Sertleştiriyo mu Güzel mi Bilen Varsa Cvplasın Lütfen ....

Canım Ben O Seriden Geçen Ay Çok Sattım Kullananlarda Çok Memnun..Eger Etkili Sonuç İstiyosan Seriyi Kullan Derim.. Kil Maskesi Hakkında Bilgim Yok Malesef Ama Bende MerakEdiyorum..

Tatlım hangi seriyi alır isen 3.ünü birden al hepsinin işlevi farlı.Ben onu kullanmasım saadece ablam toniğni kullanıyor memnun ..Ben sayfa 93 teki seriyikullanıyorum memnunum gayet güzel ..

Kızlar acil Yardım Advance Techniques Serisi Likit sprey Ve Saç Spreyi tarak Pkt Olarak İndirim de Ondan Sipariş Aldım Kullanan Varmı Saçı Sertleştiriyo mu Güzel mi Bilen Varsa Cvplasın Lütfen ....

Ben o serinin dediğin saç spreyini aldım pembe şişede orta dereceli diyo kokusu çok güzel cnm ayrıca gerçekten saçın şeklini güzel sabitliyo evet saçı sertleştirdiği doğru ama öle rahatsız edici boyutta değil bence memnun kalırsın özellikle kokusu çok hoş..

kızlar bu ev botundan alanlar varmı çok merak ediyorum bende almak istiyorum kullanışlımı nasıl bişey ?

ben sipariş aldım gayet güzel..ama tamda beklentime uymadı neden bilmiyorum ama katalogdakinin aynısı emin olabilirsin.. alırsamda kışa doğru alacagım.Pançoyu kesinlikle tavsiye ederim..

Bana da bi cevap verilse kızlarsolutions göz altı kremi nasıl 20 yaşa uygun mu kızlar ? göz çevresindeki koyu renkli halkaları gerçekten hafifletiyor mu?

Canım Katalog Elindeyse Bi Bakar mısın Şimdi Pkt Olarak İnrimde 2 Tane VarBiri Likit Biri Şekillendiriciymiş Bunu Yengem Kızına Alacak İlk OKul 5 De Kızı Banyodan Sonra Kullanılacak Durulanmayan Saç Kremi İstedi Bilgin Varsa Yardımcı OLur musun Bu Seriyi mi Önerim Yoksa Başka Ürün Var mı Tvsiye Edebilecegin ?

ben geldim kıslarr..... dersenacım hangisini soruyosun sen? öğlen bi arkadaşa solütüons kuru ciltler için olan max moustrising gözaltı kremini açıklamıştım ama? yapısını falan.....onu mu soruyosun acaba tatlişim?

cnm ben likit spreyi kullanmadım onun için bişey söyleyemicem onun hemen altındaki tüm saç tipleri için orta kuvvetli şekillendirici saç spreyini kullandım benim saçlarımı çok güzel sabitleştirdi ama dediğin gibi bu banyodan sonra kullanılırmı bilmiyorum cnm ben saçımı yaptıktan sonra şeklini korusun diye kullanıyorum ki bu koşullarda kullanılacak olursa kesinlikle memnun kalır..

ben sipariş aldım gayet güzel..ama tamda beklentime uymadı neden bilmiyorum ama katalogdakinin aynısı emin olabilirsin.. alırsamda kışa doğru alacagım.Pançoyu kesinlikle tavsiye ederim..

cvp için teşekkürler cnm.. kalitesinden endişeliyim yoksa çok hoşuma gtti normalde ayakta nasıl durur merak ediyorum alan arkadaşlar varsa bu ev botu hakkında bilgi verirlerse sevinirim o paraya değer mi sizce ?:uhm:

Tatlım turunculu olan normal ciltler için ?sayfa 67

cvp için teşekkürler cnm.. kalitesinden endişeliyim yoksa çok hoşuma gtti normalde ayakta nasıl durur merak ediyorum alan arkadaşlar varsa bu ev botu hakkında bilgi verirlerse sevinirim o paraya değer mi sizce ?:uhm:

ben aldım ev botundan.... daha gelmedi kargom, daha dogrusu faturalanmadı bile...ki ilk dakikada vermiştim...şaka gibi kötükedihüso :mymeka: al sana avon al :mymeka: gelince yorumlarım canım. bak sinirlendim yine kötükedihüso

dersenam onu bilmiyorum da bugün öğlen o dediğimi ve liv botanicalsı yorumlamıştım ayrıntılı.... 2 sayfa falan geridedir bi oku kuzum belki işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…