Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar kafam karıştı bişey sorcam avon dan haberlerde mi ne bi yerde okudum demişler ki axess i olan yılbaşından sonra ödeyecek 150 üstü faturasını..şimdi ben kredi kartımı kullanıyorum axess i..150 üstü sipariş girdim benim limitime dokunmayacaklar dimi..yoksa 150 yi çekip yılbaşından sonra mı yansıtacakla r ekstreme ..kafam karıştı galiba :???

Kredi kartı ile yapmadıgım için ödemelerimi bilgim yok tatlım..:teselli:

Marguise yüzük parmakta hoş hoş duruyor tavsiye ederim hanımlar..Zaide cevap attım tatlım bakarsan bi..

ev botu bende girmiştim cumartesi günkü siparişlerime , kalmamış stokta , gönderemedile bi sonraki siparişlerimde gelcekmiş :sm_confused:

hıı önemli değil canım ablam isteyen nasılsa yabancı değil gelene kadar bekleriz aklinialirimsmile

kızzlllaaarrr secret fantasy bitmiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş

stok mükemmel avonda akannehir

daha ilk günden biten ürün bir burda var delikafadulden

Kızlar Netten Satış Yapanlar İçin Söylüyorum Faturasız Şirketlerden Şatış Yapaları Maliye Bakanlıgı İncelemeye Almış Fena Cezalar Ödetiyomuş Var mı Bilgisi Olan Bu Konuda ?

hıı önemli değil canım ablam isteyen nasılsa yabancı değil gelene kadar bekleriz aklinialirimsmile

stok mükemmel avonda akannehir

daha ilk günden biten ürün bir burda var delikafadulden

hı temam tatlım iyi o zaman... benimkindede isteyen nasılsa kendimdim , önemli değil gelene kadar bekleriss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar Netten Satış Yapanlar İçin Söylüyorum Faturasız Şirketlerden Şatış Yapaları Maliye Bakanlıgı İncelemeye Almış Fena Cezalar Ödetiyomuş Var mı Bilgisi Olan Bu Konuda ?

doğrudr cnm biz gittgdyrdan ve sahibndenden yapıorz onlarında faturalrı herşeyi war eğer olmasa anonim şirket olamazlardı ama onlar dışında yapanlara getirlmeli yasak

doğrudr cnm biz gittgdyrdan ve sahibndenden yapıorz onlarında faturalrı herşeyi war eğer olmasa anonim şirket olamazlardı ama onlar dışında yapanlara getirlmeli yasak

Canım İsim Vermek İstemedim de Gitti Gidiyorda Satış Yaptım Yandım Sizde Yanmayın Diyodu Metni Kopyalayıp Yapıştıtabilirim İsterseniz Bende Satış Yapmayı Düşünüyodum Gitti Gidiyordan Bunu Görünce :s

senelerdir giitti gidiyordan alışveriş yapıyorum üstelik kullanmadığım birçok eşyamı sa sattım ama böyle birr sorunla karşılaşmadımkızlar bilginize.

ya yeni panoromaya öldüm bittim ya ama cok yüksek ben 350den falzasinı göremiyrm ki artık bi de 20 katalog off yaa bu ay ekmk kızartma makinesini almak icin fazla sipars grmistim kendimi kaybetmisim karım zaten 80tl oldu 50tl gereksiz alısveris yapmısım iade edicem erkek arkdsm kullanmayz gerkli olursa paramızla alırız ugrasma 40 tllik sey icin dedi aldıgım fazla ürünleri iade edicem yaklasık 40tl falan iadem var yani :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…