- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.061
son katologdakı şal hakkında bılgısı olan var mı
Huhu Temsilci aranıorrr yok mu talip olan zemuszemuszemuszemus
ahh yaşadığın yer ankara değilde manisa olsaydı ben olurdum senin temsilcinn :1rolleyes:
Özeline bakarmısın tatlım..
kızlar kafam karıştı bişey sorcam avon dan haberlerde mi ne bi yerde okudum demişler ki axess i olan yılbaşından sonra ödeyecek 150 üstü faturasını..şimdi ben kredi kartımı kullanıyorum axess i..150 üstü sipariş girdim benim limitime dokunmayacaklar dimi..yoksa 150 yi çekip yılbaşından sonra mı yansıtacakla r ekstreme ..kafam karıştı galiba :???
şu an yunanistan kataloğna baktım vazgeçtim daha pahalımşbugaristndan bulaym
Kredi kartı ile yapmadıgım için ödemelerimi bilgim yok tatlım..:teselli:
ev botu bende girmiştim cumartesi günkü siparişlerime , kalmamış stokta , gönderemedile bi sonraki siparişlerimde gelcekmiş :sm_confused:
kızzlllaaarrr secret fantasy bitmiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş
hıı önemli değil canım ablam isteyen nasılsa yabancı değil gelene kadar bekleriz aklinialirimsmile
stok mükemmel avonda akannehir
daha ilk günden biten ürün bir burda var delikafadulden
Kızlar Netten Satış Yapanlar İçin Söylüyorum Faturasız Şirketlerden Şatış Yapaları Maliye Bakanlıgı İncelemeye Almış Fena Cezalar Ödetiyomuş Var mı Bilgisi Olan Bu Konuda ?
doğrudr cnm biz gittgdyrdan ve sahibndenden yapıorz onlarında faturalrı herşeyi war eğer olmasa anonim şirket olamazlardı ama onlar dışında yapanlara getirlmeli yasak
Canım İsim Vermek İstemedim de Gitti Gidiyorda Satış Yaptım Yandım Sizde Yanmayın Diyodu Metni Kopyalayıp Yapıştıtabilirim İsterseniz Bende Satış Yapmayı Düşünüyodum Gitti Gidiyordan Bunu Görünce :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?