Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar sabah 10.30 gibi avonu aradım stok bilgisini öğrendim secret fantasy parfüm için stokta varmış saat 11 gibi sipariş girdim ve faturamda olduğu gözüküyor ohh beee dün çok korkmuştum çünkü stok ta bitmiş denilince zaten k11 den sınırdaydı tam 75 tl lik satış yapabilmiştim dahası çıkmazdı bu katologdan bi onlar olmasaydı fiyatta düşüyor kargo ödemek zorunda kalıcaktım ama rahatladım neyse bu katoloğuda bölece atlatmış oldumm darısı sizlere arkadaşlarım

secret stoklara girmiş kızlar bende siparişimi 150ye tamamlaym dedm 10 tane girdm naslsa gelmick pazartesi günü de arayıp bekleyen ürünlerimi iptal ederm dedm uyanıklık yapmaya çalştm şimdi bir baktm hepsi faturalanmş gönderilio kaldlar elmde

:1hug: üzülme cnm ya satarsın yada iade yaparsın her zaman bizim uyanıklığımız işe yaramıo avon bu birden ters köşeye yatırıo insanı

geldi cnm aynı kataloktaki gibi kulakta çok hoş duruo beğendim ben o taşlı yeri alta doğru halka küpe tarzında cnm olumunekankayizsmile
sevindimm güle güle tak cnmopuyorumnanaktan
halkasının büyüklüğü nasıl ben onu merak ediyorum
katalogtakinin aynı mı?

mrb kızlar ben geldim,bana yardımcı olursanız sevinirm.Çünkü bu konuda pek bir fikrim yok.Bununla ilgili konuda açtım isterseniz oraya yazabilirsiniz. bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
açtığım konu linki ..... http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...753-avon-cilt-bakim-urunleri-cilde-uyumu.html

Hangi cilt bakım ürünü hangi cilde (yağlı,karma,hassas,kuru) uyumlu merak ediyorum? Etkileri neler,zararları neler ?
Aşağıya aklıma gelen birkaç ürünü yazıcam onların dışında da olan varsa eklerseniz sevinirim.

a ) total radiance
b) clearskin
c) liiv botanicals
d) Planet spa ekleri / Japon sake & pirinci , Tayland Nilüfer Çiçeği
e) Çay Ağacı&Salatalık
f) Anew

BUNA CEVABI OLAN YOK MU ?

o twist küpeden bende aldım canım, dur bakim akşama dogru gelcek kargo,5-6 gibi getiriyolar hep..... bende yazarım yorumumu boshayallersmile

bizde stokta kalmaz diye görmeden sipariş verdik
şansımıza..
avon twist küpeyi ilk çıkarıyor galiba:1closedeyes:

hadi gözünz aydn kızlar gün hediyeleri başladı amaaaa ben bu sabah 155 tllik sipariş verdm hakszlık bu yaaa

gün hediyeleri başlamış am a bu defa 135 te var kızlar daha sitede görünmüyo zaten ben dün verdim siparşi 150 tl lik offf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…