- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.641
Kızlar Acil Yardımınıza İhtiyacım Var 10. Kampanya da Anewin 35+ Kremini Satmıştım Yengeme Çok Memnun Kalmış Arkadaşıda İstiyomuş Bu Ayki Katalogda da Fiyatlar Uçuk Olunca Vazgeçti Almaktan. Solutions Ageless Accolade Seriisni Önersem Anew Kadar Etkili mi Bilen Varsa Hemen Cvplasın Çok Acilllll..
Kızlar Acil Yardımınıza İhtiyacım Var 10. Kampanya da Anewin 35+ Kremini Satmıştım Yengeme Çok Memnun Kalmış Arkadaşıda İstiyomuş Bu Ayki Katalogda da Fiyatlar Uçuk Olunca Vazgeçti Almaktan. Solutions Ageless Accolade Seriisni Önersem Anew Kadar Etkili mi Bilen Varsa Hemen Cvplasın Çok Acilllll..
Solutionsun Sayfasında Sadece 1 Hafta da Görünümü Düzgünleştirdigi Gözlemlenmiştir Diyo Ona Güvendim Aslında Ben Ama .. Olgun Ciltler İçin Olanı mı Kullandın Canım?
kızlar nolur acil yardımmmm,bende temsilciyim,170 tl lik sipariş verdim,baktım bugün faturam oluşmuş,megan ev botuyla,parfüm stoklarda kalmamış,118e düşmüş faturam.6 kasımdı ya dün, vademin kredi kartıyla ödeyeceğim için 6 kasım olması gerekirdi, 4 kasım görünüyo ,kredi kartımın hesap kesimi 5 kasım ,eşimle papaz olucaz valla... acaba vade tarihimi değiştirebilirmiyim? birde hamile olduğum için temsilciliği bırakıcaktım,gönderimeyen ürünleri gelecek ay almak zorundamıyım? nolur yardımmmm...
Kızlar Kargom Geldi Wish Of Happiness Edt İstemiştim Kokusunu Begenmedim İade Degilde Wis Of Love Olan Parfümle Degişebilir miyim? Ne Yapmam Lazım ? Acil Cvp Lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?