Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar Acil Yardımınıza İhtiyacım Var 10. Kampanya da Anewin 35+ Kremini Satmıştım Yengeme Çok Memnun Kalmış Arkadaşıda İstiyomuş Bu Ayki Katalogda da Fiyatlar Uçuk Olunca Vazgeçti Almaktan. Solutions Ageless Accolade Seriisni Önersem Anew Kadar Etkili mi Bilen Varsa Hemen Cvplasın Çok Acilllll..

anew kadar etkili olmaz canım bildiğim kadarıyla bence beklein indirme girmesini.solutions kremleri çok hoş değil zaten sadece lipozomlu kremini seviyorum ben

Son düzenleme:
Solutionsun Sayfasında Sadece 1 Hafta da Görünümü Düzgünleştirdigi Gözlemlenmiştir Diyo Ona Güvendim Aslında Ben Ama .. Olgun Ciltler İçin Olanı mı Kullandın Canım?

Son düzenleme:

canım anew serisi yaş olarak olgun ciltlere hitap ettiği için solutionsda aynı etkiyi göreceğini sanmıyorum ama yengenin arkadaşı 25 yaşın altındaysa solutions serisinden de memnun kalabilir...

Solutionsun Sayfasında Sadece 1 Hafta da Görünümü Düzgünleştirdigi Gözlemlenmiştir Diyo Ona Güvendim Aslında Ben Ama .. Olgun Ciltler İçin Olanı mı Kullandın Canım?

yok canım benim cildim daha olgun değil:))) annem kullanmıştı solitions kardeşim de kullandı memnun kalmadı bende de kış için özel serisi vardı kullanıyordum. hemen bozuldu yağları üste çıkmış böle yapışkann gibi olmuş. kattım hepsini çöpe. bi de bazıları avon kremlerinin yüzde sivilce ve tüy yaptığını yazmış dikkat edin

kızlar nolur acil yardımmmm,bende temsilciyim,170 tl lik sipariş verdim,baktım bugün faturam oluşmuş,megan ev botuyla,parfüm stoklarda kalmamış,118e düşmüş faturam.6 kasımdı ya dün, vademin kredi kartıyla ödeyeceğim için 6 kasım olması gerekirdi, 4 kasım görünüyo ,kredi kartımın hesap kesimi 5 kasım ,eşimle papaz olucaz valla... acaba vade tarihimi değiştirebilirmiyim? birde hamile olduğum için temsilciliği bırakıcaktım,gönderimeyen ürünleri gelecek ay almak zorundamıyım? nolur yardımmmm...

cnm fatura geciktiğinde kredi kartından çektirirsn online olarak 2 günden birşey olmaz fatura vadesi stokszluktan kaynaklanmıo hafta sonunlarına ve ayın toplam gün sayısını bağlı

Kızlar Kargom Geldi Wish Of Happiness Edt İstemiştim Kokusunu Begenmedim İade Degilde Wis Of Love Olan Parfümle Degişebilir miyim? Ne Yapmam Lazım ? Acil Cvp Lütfennn

tatlım ben emin değilim yinede ama aynı ürünün değişimi ve iadesi oluyo farklı ürün için iade olmuyor die biliyorum yanlış olmasın

satamazmısın başkasına yani beğenen biri çıkmazmı birde aklıma bişi geldi bu ürün k11 dimi yani 75lik ürün girsen istediğin parfümüde dahil edip koli geldiğindede parfümünü alıp hem beğenmediğini hemde 75den kalanları iptal ediversen olmazmı anlaşılır yazdımmı bilemedim ama :))

Kızlar Kargom Geldi Wish Of Happiness Edt İstemiştim Kokusunu Begenmedim İade Degilde Wis Of Love Olan Parfümle Degişebilir miyim? Ne Yapmam Lazım ? Acil Cvp Lütfennn

cnm değişm sadece hasarlı akmış ürünlerde ve aynısı ile oluo cnm başka bir ürünle olmuo iade edersn gün hediyesinide göndermek zorundasn

Canım Ben 295 Tllik Sipariş Girdim Aslında 329 du Ama Secret Parfümler Gelmedigi İçin 295 e Düştü Şimdi Bu Parfümü İade Etsem 3 tl Eksigim Olacak Benim Zaten 100 Yakın Bi Siparişim Daha Olacak 100 tllik Faturada mı Onu İade Et Diyosun O Zaman Vermiyomuyum Gün Hediyesini Anlamak İçin Çok Zorladım Ama :))

arkadaşlar büyük numune çantası var ya 23 tl olan onun içinde hangi markalar ve neler var bide başka bi sorum olacak bu avon ürünlerinin üstünde tarihler var ya onlar üretim mi son kullanım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…