Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

İlkşah Ama Gelmeyen Parfümlerim Var Secret Fntasty En Kısa Sürede Gönderilecektir Yzıyo Faturada 3 Tane İstemiştim O Sayılmıyo mu ?

Son düzenleme:
arkadaşlar bu iade arap saçına döndü biliyorum ama şimdi anlayamıyorum kafa ilk olduğu için karışıyo ben 1 duş jeli hediye aldım gün hediyesi birde ilk kampanyam ve 145 tl üzeri olduğu için makyaj temizleme losyonu geldi hediye olarak ikisinidemi geri verecem iade olunca yoksa toplam tutar 145 tl nin altına düştüğü için sadece makyaj temizleme losyonunu mu DD hepsini geri vermem banane banane :teytey:

canım eğer 145in altına düşerse göz makyajı temzileyiciyi vermen gerek. 135in altına düşersede gü hediyesini. iade edeceğin ürünü satabilirsen iadeyle uğraşma. ama sana göz makyajı temizleyici o rimelle gelmiş olması lazım. iki makyaj temizleyiciyi ne yapacaksın kız kaydirigubbakcemile3

ya ben sadece düşündüklerimi yazdım okumadan hiç :)) birde aklıma geldi ben birinde 180tl alışveriş yaptım ama stokta olmayan ürünlerden dolayı 148 ödemiştim ve 1 ay olarak ayarlanmış hani 150 ve üstü olunca olması gerekiyorya 2 tl eksikti acaba seninkide böyle olurmu yani belki sorun olmadan halledebilirsin avona sorsan olmazmı not: ben yine okuyamadım :))

arkadaşlar bu yeni katodaki yeni çıkan rimel nasıl güzel mi bi arkadaş istedi ama ben nasıl olduuğunu bilmediğim için bişey diyemedim sizce nasıl

o ürünü çok beğendim cnm o kadar çok göz makyajı yapıyorum ki ancak benim bir gözüme yeter bir tanesi kaydirigubbakcemile3(tabi bu işin espirisi)onu veririm geri dediğin gibi 2 tane biri gitse bişi olmaz

canm göndermessen eğer tanesini 9-10 tl gibi bir fiyattan ödetrler sana

cnm msnm vardı sende sanırım açınca yaz bana anlamadm tam olarak

arkadaşlar bu yeni katodaki yeni çıkan rimel nasıl güzel mi bi arkadaş istedi ama ben nasıl olduuğunu bilmediğim için bişey diyemedim sizce nasıl

o rimel den aldım ben hiç beklentimi karşıamadı ama zararda sayılmaz losyon hediyesi oldugu için almış bulundugum için diğer avo rimelimin fırçasını kullanıyorum o rimelde o kadar ince fırça ki hiç bir işe yaramıyor inan.

teşekkürr ederim canım bişey daha sorsam çok olmam değil mi sayfa 96daki rimel bi desayfa 104 teki rimel hangisini tavsiye edersin canım

teşekkürr ederim canım bişey daha sorsam çok olmam değil mi sayfa 96daki rimel bi desayfa 104 teki rimel hangisini tavsiye edersin canım

ne çok olması cnm hepimiz bildiğimiz şeylerde yardım ediyoruz ama sakın ama sakın 96 daki rimele bulaşma siyah boyamıyo kirpikleri içinde jel dolgu var hiç bir işe yaramıyo içi şeffaf yani bir önceki katalogta yazıyor jel dolgulu oldugu cnm digeri güzele benziyor ama 96 daki şuan elimde iade olarak bulunuyor işe yaramıyor.

sagol canım o zaman ben en iyisi 104 teki perfect wearı söyleyim suya dayanıklı olan başka yok çünkü

arkadaşlar son 2 sorum olacak benim yarın iadelerimi kargoya verecegim daha ödeme yapmadım pazarteside ödeme yapacagım yarın iadeleri verince bankaya ödeme yaparken ideleri faturadan düşüyorlarmı?iade verdiğim ürünlerin parasını ödemiyorum değilmi

birde bana siparişlerim iki fatura halinde geldi ama 150 nin altına düşmüyo iadeler olsa bile hediyeleri ona göre gönderecem 2 faturada olması birsey değistirmez değilmi baz olarak kampanya 11 i ele alıyorlar.

kızlar bişiy sorcam.k11 in ind. broşüründen siparişlerim var daha önce sormuştum stokta olmadığı sipariş verirken yazar demişlerdi.Şimdi giriyorum ama var gözüküyo hemde hepsiohaoldumsmilenasıl oluyo bu şimdi hem indirim broşüründekiler çabucak bitiyo deniyo hemde görünüyo benmi şanslıyım nekaydirigubbakcemile2

kızlar ev botları ile secret fantsyy stoklara gelince haber verinn emii nasıl anlayacgız bu sipariş veriyor gibi yapmak işe yaramıyorçünkü olmadıgı halde var görünüyor..

çok merak ettim bitmeyen ürünler nelerr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…