- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.621
arkadaşlar yeni katologda paket var yaa istediğimiz paketi kendiimiz yapıyoruz katolog yok o yüzden isimlerini yazamıyorum ordan armadinas mu bi parfüm var hem erkeği hem bayanı onların kokusu nasıl sizce güzel mi kalıcı mı
çok sağol canım opuyorumnanaktan
peki avona hesap numaramı vermeme gerek yok dimi otomatik talimat verceğim için onlar hesabı çekerler zaten
eğer iade bedeliniz faturadan düştükten sonra, hediye için gerekli tutarın altına düşüyorsanız evet hediyeyi de iade etmeniz gerekiyo...
yıllardır temsilcilik yapıyorum sadece 2 defa iadem oldu oda çok zor oluyordu şimdi kolaylaşmış kargocuya veriyormuşsun ne güzel artık beğenilmeyen ürünler elimde kalmıycak birde şu gün hediyelerinden iade nasıl oluyor onu öğrenseydim..:)
eğer iade bedeliniz faturadan düştükten sonra, hediye için gerekli tutarın altına düşüyorsanız evet hediyeyi de iade etmeniz gerekiyo...
merhaba arkadaşlar 3 aydır temsilcilik yapıyorum hep alıyordum ama girmiyordum temsilciliğe bu ay 475 tllik siparişi geçtim ekmek kızartma makinası gelecek acaba alan var mı nasıl güzel mi?
arkadaşlar yeni katologda paket var yaa istediğimiz paketi kendiimiz yapıyoruz katolog yok o yüzden isimlerini yazamıyorum ordan armadinas mu bi parfüm var hem erkeği hem bayanı onların kokusu nasıl sizce güzel mi kalıcı mı
kıslarrr,color trend ikisi bir arada göz farı ve eyeliner olan ürünü nasıl acaba bilen varmıı? bide yine colortrend rujlardanrich berry ve raisin wine hangi renkler oluyorr??
kıslarrr,color trend ikisi bir arada göz farı ve eyeliner olan ürünü nasıl acaba bilen varmıı? bide yine colortrend rujlardanrich berry ve raisin wine hangi renkler oluyorr??
raisin vinne süper bir renk en çok sattığım ruj turuncu kırmızı arası bir renk pek parlak deyil doğal duruyor rich berry açık mürdüm tonlarında koyu renk saçlı isen bu renk yakışır göz farını bilmiyorum hiç almadım cnm benim tavsiyem raisin vinne...
canım o göz farı ve eyelinerın ben spellbound mu ne bi rengi varya mavi-mor arası bişe onu çok merak ediyorum..... daha önce somon bi rengini almıştım... ki bi arkadaş begenmediğini söylemişti ben de böyle egzantrik şeyleri sevdiğim için nasılsa ucuz bi deniyim dedim.... o kadar begendimki ....seyahat cantamdan ayırmıyorum ilerde tüm renklerinden alıcam... ayrıca arjantinde yapılıyomuş.... alan kişiler de cok memnun kaldı canım.... ama tabii bu işler biraz da begeni tarzı ve üründen beklediğin performansla da alakalı.....benim çok hoşuma gitti.... eger alırsan rica etsem burdada yorumunu yaparmısın tatlişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?