- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.601
kızlar birde güzel ruj renkleri söyleyebilirmisiniz bana.numune renklerinin bazılarını sipariş vermek istiyorum ama katalogtan pek anlaşılmıyor tonları.şöyle doğal ve hoş duranlardan
kızlar eft yapan yok mu hiç içinizde?
canım öncelikle hayırlı olsun yerimseniben
forumdan yararlanma konusunda sana nacizane önerim şu ki, şimdi sen biraz önceki sayfaları okursan zaten hemen hemen bütün konularda bilgi sahibi olursun. iadeler, para yatırma, ürün değişimi, stok sorunu vb bir çok konu hakkında hep konuşuluyor, geçmiş sayfalardan çok ayrıntılı bilgiler edinebilirsin.
bende ilk üye olduğumda geçmiş sayfaları okumadan hemen sorularımı yazıyodum bekliyodum ki cevap gelicek birinden diye. halbuki bir iki önceki sayfada aynı sorular sorulmuş cevaplar verilmiş oluyor. bunu sonradan öğrendim şimdi öyle yapıyorum. eğer bulamazsam o zaman yazıyorum. hem sana vakit kazandırması açısından hem de aynı konuların forumda sürekli olarak dönmemesi açısından söylüyorum bunları yalnızca bir öneri hihoyyyt
canım ben eft yapmıyorum iş bankasında hesap açtırdım otomatik ödeme talimatıyla. ordan yatırıyorum. hiç bi sorun yaşamıyorum.
canım ben eft yapmıyorum iş bankasında hesap açtırdım otomatik ödeme talimatıyla. ordan yatırıyorum. hiç bi sorun yaşamıyorum.
kızlar eft yapan yok mu hiç içinizde?
yani demek istediğim avona özelmi açtırmamız gerekiyo
dersena canm eşim ziraatten ft yapacaktı akşam die olmadı iban mı ne lazımmış ilk kez yapıcaz yarın yapıcak da adım ve temsilci nom yazması yeterli mi açıklamalar kısmında?
hayır canım hesabın varsa iş bankasına gidip fatura numaranla otomatik ödeme talimatı vermen yeterli. bankaya parayı yatırıyosun günü geldiğinde avon hesabından parayı çekiyo. ben atmden yatırıyorum parayı. banka içinde numara alma sıra bekleme derdide olmuyo.
bugun geldi kargomm kızlar ekmek kızartma makinasıda geldi:) 3 tanede gün hediyesi köpük ve soft musk parfüm ..umarım bu kampanya bitmedenbot ve parfüm stoklaragelireger gelemwz ise gelmeyen ürünler yeni kampanyanın fiyatı üzerinden mi fiyatlandırılır ???
Siparişi Dogru Girdigine Emin misin ? Devam Etmesi Lazım Nasıl Etmiyo .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?