Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar birde güzel ruj renkleri söyleyebilirmisiniz bana.numune renklerinin bazılarını sipariş vermek istiyorum ama katalogtan pek anlaşılmıyor tonları.şöyle doğal ve hoş duranlardan

smooth minerals serisinin rujunu tavsiye ederim, çok doğal duruyorlar renkler çok hafif ve yumuşacık. onun dışında ultra color rich serisinin satenleri ve mega impact serisi de güzeldir ama mega impact birazcık ışıltılı.

sağol canımmm yerimseniben

bugun geldi kargomm kızlar ekmek kızartma makinasıda geldi:) 3 tanede gün hediyesi köpük ve soft musk parfüm ..umarım bu kampanya bitmedenbot ve parfüm stoklaragelir eger gelemwz ise gelmeyen ürünler yeni kampanyanın fiyatı üzerinden mi fiyatlandırılır ???

işbankası hesabın üzerinden aktarma yapacak isen zaten avonun ödeme sayfası iş bankası sitesinde var .. Sadece temsilci no gerekiyor gerisi otomatik çıkıyor isim faturatutarı vss..

dersena canm eşim ziraatten ft yapacaktı akşam die olmadı iban mı ne lazımmış ilk kez yapıcaz yarın yapıcak da adım ve temsilci nom yazması yeterli mi açıklamalar kısmında?

yani demek istediğim avona özelmi açtırmamız gerekiyo

hayır canım hesabın varsa iş bankasına gidip fatura numaranla otomatik ödeme talimatı vermen yeterli. bankaya parayı yatırıyosun günü geldiğinde avon hesabından parayı çekiyo. ben atmden yatırıyorum parayı. banka içinde numara alma sıra bekleme derdide olmuyo.

çok sağol canım opuyorumnanaktan
peki avona hesap numaramı vermeme gerek yok dimi otomatik talimat verceğim için onlar hesabı çekerler zaten

Son düzenleme:
kızlar herkeze iyi geceler ben avondan yaklaşık 3 aydır sipariş vermiyorum bu yeni sistemede alışamadım nasıl sipariş vericem bana yardımcı olurmusunuz akşamdan bu yana ugraştım ama başaramadım devam etmiyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz

güle güle kullan canım.. hayır ne zman aldıysan o zmanın katalog fiyatıyla degerlendirilir yani k11 fiyatıladelikafadulden

Siparişi Dogru Girdigine Emin misin ? Devam Etmesi Lazım Nasıl Etmiyo .s

evet dogru girdim sepete at güncelle diyo sonra sayfa hatalı diyo devam etmiyo acaba yanlışmı girdim bilmiyorum hızlı sipariş diyo tıkladım siparişlerimi yazdım ama ilerlemiyo uf valla kafam iyiyice karıştı eski sistem daha güzeldi beceremedim :mymeka:

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bişey sormak istiyorum avonun sitesinden kredi kartıyla ödemeyi nasıl yapıyoruz deniyorum ama fatura tahsil edilemedi diyo

Ket;Hızlı Siparişi Boşver Sipariş Girişine Gel Ürün Kodu Adedini Yaz Mercege Tıkla Hangi Ürün Oldugunu Görürsün Yanlış Sipariş Girme Şansın Sıfır Olu Bide Böyle Dene Bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…