Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar Biri Msjla Dadandı Bana Oriflameye Geçirecekmiş Beni Yok DiyorumÇok Para Var Diyo Paraya İhtiyacım Yok Diyorum Benim de Yok Altımda Jipim Var Diyo Bende Jipi Hiç Sevmem Dedim

secret fantasy stoklarda kızlar sabah 3 tane sipariş girdm işlenmiş faturaya

kızlar k11 den ev botu istemek üzere olan biri var k 12 de bot var mı yoksa ben mi gözden kaçırdım..

eğer k12 de yoksa biraz çene yapayım da alsın :)

slmmm naber kızlar 2 dkka bakım dedim sizleree
nasıl gidiyor?
k11 den 85liK Açığım kAlkdı diodum ya onu nsıl bulcsam derken 150 lralık oldu ileee
kızzartma makinam geliyorrr çok çalıştım çokkk :))

canım gözün aydın hayırlı olsun bende bekliyorum bakalım nasıl çıkacak makinelerimiz görünüşü çok hoş işallah işlevide öyledir

kızlar bu kampanyadan perfect wear likit eyeliner black sipariş etmiş ve eline geçmiş olan varmı?

yaa kıslarr ben sipariş vercegm ürünleri sepete atıp,sonra siteyi kapatmıştım.ama bu avon benim onaylamadığım siparişi kendi kendine vermişş yaaa bu ne biçim seyy böleeee

ben sizlere birşey sormak istiyorum mesela iade yaptık ve 75 tl olan siparişinden o iade kadar tutar düşünce kargo parası istemiyorlarmı bu benim çok kafamı karıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…