Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

internetten veya bankadan hesap kesimini değiştirebilirsin. ben msela bu ay ödemek istemiyorsam heemen değiştiriyorum ve çılgınca alışveişe çıkıyorum:))

cnm çok sağol ya ödemem gereken tutarı ödeyip düşecek olan tutarı hesapta bırakıyorum çok ii oldu bu ilk siparişim di resmen saf gibiydim yani bilmiyordum nasıl verecem o bakımdan o verdi şimdi net şifresi aldım kendim verecegim çok teşekkür ettim :)

hayallah ya acaba neden benimkini kabul etmiyor aynı şekilde giriyorum ama şifre yanlış diyor kaç kez değiştirdim cebime geldi ama yine olmadı

kızlar 75lik paket hakkında ne düşünüyosunuz? değer mi almaya?

bkt bak gördün mü canım bir iş varmış..

ilkay sayesinde aydınlandı..

ben de çok şaşırdım hepimiz yapıyoruz bu işi korktum her girdiğimiz ürün faturalanır diye

geçmiş olsun

bkt bak gördün mü canım bir iş varmış..

ilkay sayesinde aydınlandı..

ben de çok şaşırdım hepimiz yapıyoruz bu işi korktum her girdiğimiz ürün faturalanır diye

geçmiş olsun

saol canm.benm takım öncüm iş çeriomuş demekki benm arkamdan,ama ben şarlıcam bi gzl o na bidaha yapabilcekmi bakalım.bana hbr vermeden bidee ne kadar ayıpp

Son düzenleme:

tatlım inanamadım okurkenn yaa çokk sinir oldum şimdi hatırlıyorsan benim bu ay iptal ettirdikya avonu arayıp sayende ( sağolasın bu arada) benimkinide ben sadece girmiştim ama kayıtlıydı onay vermemiştim yani sonra bir dahaki açışımda bana gönderilmek üzere hazırlanıyodu yani şimdi bunu benim takım öncümmü yaptı inanamıyorum yaa ççooohkk sinir oldum şimdi öncüme birde o gün ona söyledim tınlamadı sağolun siz yardım ettinizz akrabamm birde kendisii

canım sisteme ilk girişin mi senin maviss ? yanş daha önceden girdin onaylamışmıydı ?

hayır canım daha önce hiç girmemiştim.zaten siparişide ben vermemiştim sadece takım öncümden temsilci numaramı aldım siteye giriş yapıp şifremi telefon numarama istedim sonra defalarca denedim ama olmadı

arkadaşlar bu ürünlerin üstündeki tarihler son kullanım mı üretim tarihi mi 3 oldu bu soruyu soralı hiç kimse mi bilmiyor arkadaşlar

tatlım yanlış bilmiyorsam o üretim tarihi olup son kullanma tarihide kapak açma resmi giibi bi hologram var o oluyo die biliyorum yani açtıktan sonra atıyorum 1 yıl yada 2 yıl gibi

arkadaşlar bu ürünlerin üstündeki tarihler son kullanım mı üretim tarihi mi 3 oldu bu soruyu soralı hiç kimse mi bilmiyor arkadaşlar

üretim canım

fatura numarası varmı elinde cnm avonda bazen böyle problemler olabiliyr gecikme yaşanıyor

ben bu ay aptallık ettim siparişleri bekletmeden girdim hep. hepsini birlikte vermiş olsaydım keşke hediyeyi elde ederdim en azından

bende öyle bi şns varki ya bak şimdi secret parfümile ev botunu birlikte alayım diyorumm belklerim ev botu stoklara gelir sonrada parfüm biter offf buevbotu nezaman gelirki stoklara???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…