- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.741
kızlar nolur acil yardımmmm,bende temsilciyim,170 tl lik sipariş verdim,baktım bugün faturam oluşmuş,megan ev botuyla,parfüm stoklarda kalmamış,118e düşmüş faturam.6 kasımdı ya dün, vademin kredi kartıyla ödeyeceğim için 6 kasım olması gerekirdi, 4 kasım görünüyo ,kredi kartımın hesap kesimi 5 kasım ,eşimle papaz olucaz valla... acaba vade tarihimi değiştirebilirmiyim? birde hamile olduğum için temsilciliği bırakıcaktım,gönderimeyen ürünleri gelecek ay almak zorundamıyım? nolur yardımmmm...
45 lik paketi yazcam canım:)bal_petegi
Hangi Pkti Yazacan Tatlım ?
cnm çok sağol ya ödemem gereken tutarı ödeyip düşecek olan tutarı hesapta bırakıyorum çok ii oldu bu ilk siparişim di resmen saf gibiydim yani bilmiyordum nasıl verecem o bakımdan o verdi şimdi net şifresi aldım kendim verecegim çok teşekkür ettim :)cnm ara avonu söyle araştırılsn gerekli işlemleri yaparlar
cnm şu takım öncülerinze bu kadr hak tanımayın karışma ben kendim vericm siparişlerimi eklme ürün falan de iade ettikten en geç 1 hafta 10 gün inde düşüo faturadan sen faturada iade edeceğn ürünlerin tutarını çıkar
örneğin: 100 tllik faturada 20 tl iade edeceksn bankaya gittiğinde senin temsilci numaranı verip 80 tllik havale yaptracksn sonra iade ettiğinde o kalan 20 tlyi silecek avon
ebru sen görebiliyormusun canım yani şifreni kabul ediyormu
bkt bak gördün mü canım bir iş varmış..
ilkay sayesinde aydınlandı..
ben de çok şaşırdım hepimiz yapıyoruz bu işi korktum her girdiğimiz ürün faturalanır diye
geçmiş olsun
arkadaşlar bu ürünlerin üstündeki tarihler son kullanım mı üretim tarihi mi 3 oldu bu soruyu soralı hiç kimse mi bilmiyor arkadaşlar
cnm böyleler işte ben takım öncüsü olduğum halde bana yapacaktı aynısı benm takım öncüm napıosn sen ya karışma ben vericm siparişi dedm ama arıolar habire ya onaylatn ya da silin diolar falan filan dedi izin vermedm sonra bi kaç gün sonra kendim verdm siparişi
canım sisteme ilk girişin mi senin maviss ? yanş daha önceden girdin onaylamışmıydı ?
arkadaşlar bu ürünlerin üstündeki tarihler son kullanım mı üretim tarihi mi 3 oldu bu soruyu soralı hiç kimse mi bilmiyor arkadaşlar
hayır canım daha önce hiç girmemiştim.zaten siparişide ben vermemiştim sadece takım öncümden temsilci numaramı aldım siteye giriş yapıp şifremi telefon numarama istedim sonra defalarca denedim ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?