- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.721
ya kızlar gündüzde sormuştum şu numune rujlardan 10-15 tane falan sipariş vermeyi düşünüyorum.aslında denemek için satmak değil.birkaç tane seçtim ama katalogtan zor oluyor.beğendiğiniz renkleri paylaşırmısınız acaba?ben genellikle doğal tonlar kullanıyorum.peach yazanları işaretledim başka hangi tonlar güzel şöyle bronz makyaja yakışacak olanlar yada dudak rengine yakın güzel pembe yada gül rengi gibi tonlar da tavsiyeleriniz varmı?
suan itibariyle olduu ve hatta faturalanmış bile.off yaa ben daha sipariş gircektm amaa bırakorum bu avonu son bu ayykötükedihüsoklava:
cnm sipariş gitmemiştir oraya kayıt oluyo bir daha bak istersen..
gitmiş canm ya hatta faturalanmış bile iptal için aradım am iptal edemiolarmış faturalandığı için..ürünleri sepette atıp bırakmak bile artık onaylanmak oluyosa pes diorum ben bu avonaa
eyer istemiyorsan kapıya gelince almadan geri gönder olsun bitsin :lepi:
ben sizlere birşey sormak istiyorum mesela iade yaptık ve 75 tl olan siparişinden o iade kadar tutar düşünce kargo parası istemiyorlarmı bu benim çok kafamı karıştırıyor
nasıl oluyor canım o,,ben bilmiorum anlatırmısın ??
odemıyorsun cnm ben ozellıkle dıkkat ettım ıade yapmstım 75 tlnın altına dusmustu ama kargo ucretını kesmemıslerdı
benim böyle biirşey başıma gelmişti uzun zaman önce tam hatırlamıyorum ama takım öncüm kolin gelince alma hesaptata para bulundurma bişi olmaz dedi ve böyle yapanlarıda duydum sen şimdi ikinci siparişini vermek istiyorsan ver ilk geleni alama zaten senin cep teline mesaj gelir şu numaralı takip kargonuz bugün teslim edilecek diye oradaki numaraya bak önceki kolinse alma gidr cnm sonuçta imzalamıyosun ..delikafadulden
yaa kıslarr ben sipariş vercegm ürünleri sepete atıp,sonra siteyi kapatmıştım.ama bu avon benim onaylamadığım siparişi kendi kendine vermişş yaaa bu ne biçim seyy böleeee
ben sizlere birşey sormak istiyorum mesela iade yaptık ve 75 tl olan siparişinden o iade kadar tutar düşünce kargo parası istemiyorlarmı bu benim çok kafamı karıştırıyor
suan itibariyle olduu ve hatta faturalanmış bile.off yaa ben daha sipariş gircektm amaa bırakorum bu avonu son bu ayykötükedihüsoklava:
gitmiş canm ya hatta faturalanmış bile iptal için aradım am iptal edemiolarmış faturalandığı için..ürünleri sepette atıp bırakmak bile artık onaylanmak oluyosa pes diorum ben bu avonaa
zaten istenecek ürünlerdi ama eksiği vardı işte.şimdi tekrar sipariş vermek zorundayım ve az bu sefrde 75 ytlyi geçmicek ona sinir oldum
canım böyle birşey mümkün değil senin o kayıtta kalan ürünlerini onaylatan takım öncün ya da bölge satış sorumlundur herşeyime bahsine girecek kadr eminm çünkü kayıtta ürün kaldığı zaman avon sürekli bölge satış sorumlularını ve takım öncülerini arıyor neden kayıtta sipariş girilmeyecekmi girilmeyeckse silin ya da siparişi devam ettirin die habire arıolar ben takım öncüyüm biliorum yemin ederim bak sana söylemez belki takım öncün ya da bölge satış sorumlun ama onlar yaptı adım gibi eminim
cnm nasıl silikmi rengi ben onu yıllardır kullanıyorum süper bir üründü ama 1 senedir renk mavi gri arası silik bir renk geliyor siyahla alakası yok :bbo:
benim böyle biirşey başıma gelmişti uzun zaman önce tam hatırlamıyorum ama takım öncüm kolin gelince alma hesaptata para bulundurma bişi olmaz dedi ve böyle yapanlarıda duydum sen şimdi ikinci siparişini vermek istiyorsan ver ilk geleni alma zaten senin cep teline mesaj gelir şu numaralı takip kargonuz bugün teslim edilecek diye oradaki numaraya bak önceki kolinse alma gidr cnm sonuçta imzalamıyosun ..delikafadulden
ayyy inanamıorum yaa ilkşahh,bu çok büüyk terbiyezsilk ya,hiç olmazsa beni arayıp söleyebilirdi.şimdi ben onun yüüznden 2 sipariş vercem ama kargo parası ödemek zorunda kalcam.canım benm çok tşk ederim ,yoksa ben avonu bırakıosum bu ay çok sinirlenmiştim çünkü.
cnm koli geri gitsede yine gönderiolar tekrar tekrar ancak iptal etmek istediğini bildirmek zorundasn o şekilde iptal edilio yani sen 1 hafta teslim almazsan geri gidio sonra avon tekrar gönderio
canım böyle birşey mümkün değil senin o kayıtta kalan ürünlerini onaylatan takım öncün ya da bölge satış sorumlundur herşeyime bahsine girecek kadr eminm çünkü kayıtta ürün kaldığı zaman avon sürekli bölge satış sorumlularını ve takım öncülerini arıyor neden kayıtta sipariş girilmeyecekmi girilmeyeckse silin ya da siparişi devam ettirin die habire arıolar ben takım öncüyüm biliorum yemin ederim bak sana söylemez belki takım öncün ya da bölge satış sorumlun ama onlar yaptı adım gibi eminim
canım bana mail geldi ben hemen aradım iptal istedim ama 1 saat önce işleme alınmış ve faturalnmış die iptal etmedilerr..ben şookk tabii..bide nasıl ve nereye şikayet edebilirm acaba??
ilkşahcım sana bir sorum olacak gerçi dersena nickli arkadaşımız ziyadesiyle cevapladı fakat takım öncüm kafamı karıştırdı iademin 10 gün içinde faturadan düşecegi bilgisini aldım sizlerden takım öncüsüne söylüyorum (takım öncümüz 1 istediğim ürünü 3 er 5 er fazla fazla yollamış.şimdide fazla fazla parfümler kargoda)diyorum abla bu iadelerimi bankaya gidince ödemek zorunda mı kalacagım ben yok diyor hemen düşecek hesaptan 2 arada 1 derede kaldım neye göre davranacagımı şasırdım o kadar çok fazla fazla gelen faturamı 2 ye katlıyo şimdi hangi cevaba göre davranacagım ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?