Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm ben 24k rujlardan pınkı cok begendım golden peach gb dogal bı ton cok tatlı.ultra rıch rujlardan da carnation,red 2000,cappucino aldım tam ıstedıgım gb geldı netten renk arastırması yapmıstım:)

gitmiş canm ya hatta faturalanmış bile iptal için aradım am iptal edemiolarmış faturalandığı için..ürünleri sepette atıp bırakmak bile artık onaylanmak oluyosa pes diorum ben bu avonaa

eyer istemiyorsan kapıya gelince almadan geri gönder olsun bitsin :lepi:

ben sizlere birşey sormak istiyorum mesela iade yaptık ve 75 tl olan siparişinden o iade kadar tutar düşünce kargo parası istemiyorlarmı bu benim çok kafamı karıştırıyor

odemıyorsun cnm ben ozellıkle dıkkat ettım ıade yapmstım 75 tlnın altına dusmustu ama kargo ucretını kesmemıslerdı

nasıl oluyor canım o,,ben bilmiorum anlatırmısın ??

benim böyle biirşey başıma gelmişti uzun zaman önce tam hatırlamıyorum ama takım öncüm kolin gelince alma hesaptata para bulundurma bişi olmaz dedi ve böyle yapanlarıda duydum sen şimdi ikinci siparişini vermek istiyorsan ver ilk geleni alma zaten senin cep teline mesaj gelir şu numaralı takip kargonuz bugün teslim edilecek diye oradaki numaraya bak önceki kolinse alma gidr cnm sonuçta imzalamıyosun ..delikafadulden

Son düzenleme:

tmm cnm tşk ederimmopuyorumnanaktan

yaa kıslarr ben sipariş vercegm ürünleri sepete atıp,sonra siteyi kapatmıştım.ama bu avon benim onaylamadığım siparişi kendi kendine vermişş yaaa bu ne biçim seyy böleeee

ben sizlere birşey sormak istiyorum mesela iade yaptık ve 75 tl olan siparişinden o iade kadar tutar düşünce kargo parası istemiyorlarmı bu benim çok kafamı karıştırıyor

suan itibariyle olduu ve hatta faturalanmış bile.off yaa ben daha sipariş gircektm amaa bırakorum bu avonu son bu ayykötükedihüsoklava:

gitmiş canm ya hatta faturalanmış bile iptal için aradım am iptal edemiolarmış faturalandığı için..ürünleri sepette atıp bırakmak bile artık onaylanmak oluyosa pes diorum ben bu avonaa

nasıl oluyor canım o,,ben bilmiorum anlatırmısın ??

zaten istenecek ürünlerdi ama eksiği vardı işte.şimdi tekrar sipariş vermek zorundayım ve az bu sefrde 75 ytlyi geçmicek ona sinir oldum

canım böyle birşey mümkün değil senin o kayıtta kalan ürünlerini onaylatan takım öncün ya da bölge satış sorumlundur herşeyime bahsine girecek kadr eminm çünkü kayıtta ürün kaldığı zaman avon sürekli bölge satış sorumlularını ve takım öncülerini arıyor neden kayıtta sipariş girilmeyecekmi girilmeyeckse silin ya da siparişi devam ettirin die habire arıolar ben takım öncüyüm biliorum yemin ederim bak sana söylemez belki takım öncün ya da bölge satış sorumlun ama onlar yaptı adım gibi eminim

böyle takım öncülerinden ve bölge satış sorumlularından nefret ediorum bence şikayet et kendi çıakrları içn temsilcilere sormadan kafalarına göre iş yapıyorlar kendilerini ne sanıo bunlar

ayyy inanamıorum yaa ilkşahh,bu çok büüyk terbiyezsilk ya,hiç olmazsa beni arayıp söleyebilirdi.şimdi ben onun yüüznden 2 sipariş vercem ama kargo parası ödemek zorunda kalcam.canım benm çok tşk ederim ,yoksa ben avonu bırakıosum bu ay çok sinirlenmiştim çünkü.

cnm nasıl silikmi rengi ben onu yıllardır kullanıyorum süper bir üründü ama 1 senedir renk mavi gri arası silik bir renk geliyor siyahla alakası yok :bbo:

aynen cnm silik siyah ben esmer olduğum için onu tercih etmem müsterim istedi begendi ben denedim simsiyah sevdiğim için beklentimi karşılamadı.

cnm koli geri gitsede yine gönderiolar tekrar tekrar ancak iptal etmek istediğini bildirmek zorundasn o şekilde iptal edilio yani sen 1 hafta teslim almazsan geri gidio sonra avon tekrar gönderio

cnm böyleler işte ben takım öncüsü olduğum halde bana yapacaktı aynısı benm takım öncüm napıosn sen ya karışma ben vericm siparişi dedm ama arıolar habire ya onaylatn ya da silin diolar falan filan dedi izin vermedm sonra bi kaç gün sonra kendim verdm siparişi

cnm koli geri gitsede yine gönderiolar tekrar tekrar ancak iptal etmek istediğini bildirmek zorundasn o şekilde iptal edilio yani sen 1 hafta teslim almazsan geri gidio sonra avon tekrar gönderio

canım bana mail geldi ben hemen aradım iptal istedim ama 1 saat önce işleme alınmış ve faturalnmış die iptal etmedilerr..ben şookk tabii..bide nasıl ve nereye şikayet edebilirm acaba??

ilkşahcım sana bir sorum olacak gerçi dersena nickli arkadaşımız ziyadesiyle cevapladı fakat takım öncüm kafamı karıştırdı iademin 10 gün içinde faturadan düşecegi bilgisini aldım sizlerden takım öncüsüne söylüyorum (takım öncümüz 1 istediğim ürünü 3 er 5 er fazla fazla yollamış.şimdide fazla fazla parfümler kargoda)diyorum abla bu iadelerimi bankaya gidince ödemek zorunda mı kalacagım ben yok diyor hemen düşecek hesaptan 2 arada 1 derede kaldım neye göre davranacagımı şasırdım o kadar çok fazla fazla gelen faturamı 2 ye katlıyo şimdi hangi cevaba göre davranacagım ben ((

canım bana mail geldi ben hemen aradım iptal istedim ama 1 saat önce işleme alınmış ve faturalnmış die iptal etmedilerr..ben şookk tabii..bide nasıl ve nereye şikayet edebilirm acaba??

cnm ara avonu söyle araştırılsn gerekli işlemleri yaparlar

cnm şu takım öncülerinze bu kadr hak tanımayın karışma ben kendim vericm siparişlerimi eklme ürün falan de iade ettikten en geç 1 hafta 10 gün inde düşüo faturadan sen faturada iade edeceğn ürünlerin tutarını çıkar

örneğin: 100 tllik faturada 20 tl iade edeceksn bankaya gittiğinde senin temsilci numaranı verip 80 tllik havale yaptracksn sonra iade ettiğinde o kalan 20 tlyi silecek avon

slm kızlar ben bütün gün avonun sitesinden temsilci girişi yapmaya çalıştım ama sistem bir türlü kabul etmedi.şifre yanlış diyor.sıfırlayıp yeni şifre alıyorum onu giriyorum yine yanlış diyor.ilk siparişim olduğu için takım öncüsü verdi ben değil ama şimdi ben göremiyorum maalesef.bu konuda bilgisi olan varmı acaba kızlar ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…