Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bu secret fantasy var mı yok mu şimdi kafam karıştıkaydirigubbakcemile istiyorum onu ya alt tarafı bi tane bana göndersinler hehesempatiksalakcinni

kızlar bu secret fantasy var mı yok mu şimdi kafam karıştıkaydirigubbakcemile istiyorum onu ya alt tarafı bi tane bana göndersinler hehesempatiksalakcinni

ilkşah var dedi canım en son..

olmasa da birkaç güne gönderirler ya ..

bana stokta kalmayan bir ürün öyle gelmişti..

çok uzun zaman bekletmediler..

arkadaslar merhaba..bende avon temsılcısıyım..konuyu gorunce yazayım dedım..bu ılk ayım ve sıparısı beklemeden verdım..iptal edemıyormuyuz nasıl oluyor pek bılmıyorum..

kızlar bu konuyla ilgisi yok ama forumda araştırdım bi şy bulamadım...resim eklemek için foruma bi mesaj sayısımı gerekiyo?kaç olması lazım biliyomusunuz?

canım gözün aydın hayırlı olsun bende bekliyorum bakalım nasıl çıkacak makinelerimiz görünüşü çok hoş işallah işlevide öyledir

sğl cnm 85 derken 185 oldu girdim akşammm
bende merakla bekliyorum görünüşü harika
sennde hayırlı olsun bol satışlar arkadaşım
bu arada kızlarrr mesaj gelmiş bugün bana 135 lik grene en az banyo köpüğü geliomuş sanırım hediye :lepi:

Arkadaşlar bu ay avon satış temsilcisi oldum. yalnız şöyle bir sorunum var, herkes geliş fiyatına istiyor. amacım kendi aldığım ürünlerin en azından bir kısmını çıkarabilmekti. yakın arkadaşlarıma zaten gelişine verecektim, ama iş yerinde katalog fiyatına satmayı düşünüyodum. bugun iş yerindekiler sağlam bir pazarlığa giriştiler, tamam ama ufakta olsa bir ücret ekleyeceğim üyelik ücretimi ve havale kesintisini çıkarmak için dedim, herkes bana fiyat ekleme diğerlerine ekle tribine girdi. şimdi bu avonun geliş fiyatı indirimide herkes tarafından bilinen bişey, kafaya göre fiyat eklenince anlaşılır.ilk aydan bütün hevesim kaçtı inanın. bu ay siparişlerini alıp sonra bıraktım diyeceğim. kendim ablam yakın arkadaşlarım almaya devam edeceğim. ben bu iş için zaman ve emek harcayacağım sonuçta, madem kar edemeyeceğim sadece kendime yakın çevreme faydam olsun. kotayı aşamazsam gerekirse kargo ücreti öderim yine başkasına gelişine vermem. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? birde takım öncüm sürekli arayıp duruyor açmıyorum. siparişi hatırlatmak için, ben ztn tarihleri biliyorum, siparişleri toplamak için bekliyorum yani. bana dediği son günden 3 gün önce vermen lazım en geç, benimde işlemem gerekiyo çünkü dedi. gerçekten katalogdaki son gün veremiyormuyum, doğrumu söylüyor? birde ben havale ile ödeme yapacağım, ne kadar havale ücreti kesiliyor? bunları takım öncüme soruyorum ama net bir cevap alamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

bildiğim kadrırla son gün de verebiliyorsun siparişini canım. bir de takım öncünle çok muhbbete girmene gerk yok net üzerinden ver kendi siparişlerini.bir çok temsilci takım öncüsü kurbaı. fazla ürünler geliyor vs...tabi aralarında iyileri de vardır ona lafım yok. sakın çevrendekilerialıştırma gelişinden verme tamamen hamallığa dönüşür değilse. ben vakti zamanında alıştırdım herkesi,kar elde edemiyorum. bu ay son siparişimi verdim bir daha da vermicem bırakıyorum.
bence avon bir sistem geliştirmeli herkes geliş fiyatını biliyorüzerine ekleme yapmak imkansız oluyor. her ürünün gelişi farklı olmalı öle her ürüne 4te 3 sabit indrim olmamalı.

Evet geliş fiyatının herkes tarafından bilinmesi kötüymüş. senin ondan ne kdr kazandığını biliyor sonuçta. bu iş böyleyse ben yapmam, sadece kendi ihtiyaçlarımı alırım paşa paşa kargo paramıda öderim. tam katalog fiyatına satılmasada en azından o yaptığın hamallığın bi değeri olmalı, kendine aldığın bi iki ürün bedavaya gelmeli. oriflame kargo eğer istersen bedeline karşılık rujj,kalem,krem gibi ürünler veriyomuş. acaba onamı geçsek sadece kendi ihtiyaçlarımızı almak için. onunda ürünlerini kullanmadım hangisini alacağımı seceçeğimi şaşırırım.

ben artık bu tarz hiç bir ürünü kullanmamaya karar verdim valla canım yüzümüze gözüüze sürüyoruz onaylı da değil üstelik. o kadar parayı bunlara yatıcağına bitkisel şeyler yap. maskeler kremler vs. ben kullanmıyorum ve de çok memnunum artık...

cnm geliş fiyatı olayı kötü ama çok satış yapanlar içn değil ben aylık 1000e yakın satış yapabiliorum hediyelern hepsini alıorm bu bana kâr zaten her ürüne 1 tl ekliorum satarken 100 ürün satsam 100 tl kar
birde takım öncüym primde alıorum iyi benm içn yani geliş fiyatı pek etkilemio beni
birde cnm son gün sipariş verebilosn ama takım öncünün primini etkilediği içn sana gir sipariş die ısrar ediodur

cnm oriflame de kargo ücretini yine alıo 6-7 tl falan birde el kremi göz kalemi falan gönderio 3 tllik bişey normalde onlar zaten ama oriflamedede fazla satış olmuo yani avonda 1000 tl satış yapan biri oriflamede 100 tllik yapıo en fazla
birde avonda istediğin zaman iade edebiliosn akrgo ücreti vs ödemiosn sormuolar neden iade ediosn die oriflamede öyle değil artı iade edersen kargo ücretini kendin ödüosun

Evet haklısın, cilt bakım ürünleri çok kötü ben kullanmıyorum. ama takıları, parfümleri, duş jelleri, farları çok güzel. en son güneş gözlüğü almıştım, 15 lira gibi çok cuzi bi rakama, ama işportadaki 15 liralık gözlüklere hiç benzemiyor. gerçekten çok şık bir gözlük. tabi güneşten falan koruduğu yok:) sadece aksesuar.

İlkşah verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. 1000 tllik satış yapacak insan iyi buluyomuşsun, benim o kadar satabileceğim bir potansiyelim yok. bu havaleyle ödemede ne kadar para kesiliyor? kredi kartıma hiç bulaştırmak istemiyorum çünkü. takım lideride her ay ararım hatırlatırım siparişleri diyor. gerek yok dedim hala arıyor. elimizde tarih var sonuçta. ztn adresimi yanlış yazmış, internetten düzelttim ben. farkına varmasam kargolarım adresime bile gelemeyecek. katalog fiyatına satmak belki çok fazla, ama en azından %15 kar koymalı diye düşünüyorum. bu şekilde hem onlar indirimli almış olacak hem ben kar etmiş olacağım. ama üstüne bir iki tl koymamı bile kabul etmediler. bende satmayacağım onlara. kargo parası ne kadar oluyor avonda?

kızlar inidirm broşüründen iade yapılıyormu? 2rimel birde saat var iade edeceğim...

saatin durduğu yerde camı çatlamış kırık yok ama camda çatlak var sorun ederlermi iadede....

canım katalogta yazan son gün saat 16ya kadar sipariş verebilirsin.takım öncün kendini düşündüğü için yapıyor. geliş fiyatına vermeye gelince. bende bi arkadaşıma geliş fiyatından verdim hep. o gitti kuzenlerinede geliş fiyatından sipariş istedi teyzesine falan. her ay en az 200 lira katalog fiyatıyla sipariş veriyolar. ama 150 gibi bişi ödüyolar. benim 50 havada kayboluyo. ve ben kendime aldıklarımı ödeyemiyodum. bu ay siparişlerini verdim ve bir daha kimseye geliş fiyatından vermiycem dedim. eskiden yeni katalog eline geçer geçmez mesaj atardı şundan istiyoruz bundan istiyoruz diye. bir hafta oldu katalog vereli ama mesaj yok :)) yani geliş fiyatından olduğu için alıyomuş. tavrını koy. kimse almak zorunda değil. ve bu ekmek su gibide bişi değilki olmazsa olmasın. bu insanlar pasta yiyeyim ama ekmek parası verelim diyolar. lütfen benim yaptığım hatayı yapma. en baştan tavrını koy sonra dahada kötü oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…