- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #17.761
kızlar bu secret fantasy var mı yok mu şimdi kafam karıştıkaydirigubbakcemile istiyorum onu ya alt tarafı bi tane bana göndersinler hehesempatiksalakcinni
kızlar bu konuyla ilgisi yok ama forumda araştırdım bi şy bulamadım...resim eklemek için foruma bi mesaj sayısımı gerekiyo?kaç olması lazım biliyomusunuz?
100 mesaj doldurman lazım oyun topiclerine git oyun oyna hemen dolar.
canım gözün aydın hayırlı olsun bende bekliyorum bakalım nasıl çıkacak makinelerimiz görünüşü çok hoş işallah işlevide öyledir
bildiğim kadrırla son gün de verebiliyorsun siparişini canım. bir de takım öncünle çok muhbbete girmene gerk yok net üzerinden ver kendi siparişlerini.bir çok temsilci takım öncüsü kurbaı. fazla ürünler geliyor vs...tabi aralarında iyileri de vardır ona lafım yok. sakın çevrendekilerialıştırma gelişinden verme tamamen hamallığa dönüşür değilse. ben vakti zamanında alıştırdım herkesi,kar elde edemiyorum. bu ay son siparişimi verdim bir daha da vermicem bırakıyorum.Arkadaşlar bu ay avon satış temsilcisi oldum. yalnız şöyle bir sorunum var, herkes geliş fiyatına istiyor. amacım kendi aldığım ürünlerin en azından bir kısmını çıkarabilmekti. yakın arkadaşlarıma zaten gelişine verecektim, ama iş yerinde katalog fiyatına satmayı düşünüyodum. bugun iş yerindekiler sağlam bir pazarlığa giriştiler, tamam ama ufakta olsa bir ücret ekleyeceğim üyelik ücretimi ve havale kesintisini çıkarmak için dedim, herkes bana fiyat ekleme diğerlerine ekle tribine girdi. şimdi bu avonun geliş fiyatı indirimide herkes tarafından bilinen bişey, kafaya göre fiyat eklenince anlaşılır.ilk aydan bütün hevesim kaçtı inanın. bu ay siparişlerini alıp sonra bıraktım diyeceğim. kendim ablam yakın arkadaşlarım almaya devam edeceğim. ben bu iş için zaman ve emek harcayacağım sonuçta, madem kar edemeyeceğim sadece kendime yakın çevreme faydam olsun. kotayı aşamazsam gerekirse kargo ücreti öderim yine başkasına gelişine vermem. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? birde takım öncüm sürekli arayıp duruyor açmıyorum. siparişi hatırlatmak için, ben ztn tarihleri biliyorum, siparişleri toplamak için bekliyorum yani. bana dediği son günden 3 gün önce vermen lazım en geç, benimde işlemem gerekiyo çünkü dedi. gerçekten katalogdaki son gün veremiyormuyum, doğrumu söylüyor? birde ben havale ile ödeme yapacağım, ne kadar havale ücreti kesiliyor? bunları takım öncüme soruyorum ama net bir cevap alamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim
Evet geliş fiyatının herkes tarafından bilinmesi kötüymüş. senin ondan ne kdr kazandığını biliyor sonuçta. bu iş böyleyse ben yapmam, sadece kendi ihtiyaçlarımı alırım paşa paşa kargo paramıda öderim. tam katalog fiyatına satılmasada en azından o yaptığın hamallığın bi değeri olmalı, kendine aldığın bi iki ürün bedavaya gelmeli. oriflame kargo eğer istersen bedeline karşılık rujj,kalem,krem gibi ürünler veriyomuş. acaba onamı geçsek sadece kendi ihtiyaçlarımızı almak için. onunda ürünlerini kullanmadım hangisini alacağımı seceçeğimi şaşırırım.
Arkadaşlar bu ay avon satış temsilcisi oldum. yalnız şöyle bir sorunum var, herkes geliş fiyatına istiyor. amacım kendi aldığım ürünlerin en azından bir kısmını çıkarabilmekti. yakın arkadaşlarıma zaten gelişine verecektim, ama iş yerinde katalog fiyatına satmayı düşünüyodum. bugun iş yerindekiler sağlam bir pazarlığa giriştiler, tamam ama ufakta olsa bir ücret ekleyeceğim üyelik ücretimi ve havale kesintisini çıkarmak için dedim, herkes bana fiyat ekleme diğerlerine ekle tribine girdi. şimdi bu avonun geliş fiyatı indirimide herkes tarafından bilinen bişey, kafaya göre fiyat eklenince anlaşılır.ilk aydan bütün hevesim kaçtı inanın. bu ay siparişlerini alıp sonra bıraktım diyeceğim. kendim ablam yakın arkadaşlarım almaya devam edeceğim. ben bu iş için zaman ve emek harcayacağım sonuçta, madem kar edemeyeceğim sadece kendime yakın çevreme faydam olsun. kotayı aşamazsam gerekirse kargo ücreti öderim yine başkasına gelişine vermem. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? birde takım öncüm sürekli arayıp duruyor açmıyorum. siparişi hatırlatmak için, ben ztn tarihleri biliyorum, siparişleri toplamak için bekliyorum yani. bana dediği son günden 3 gün önce vermen lazım en geç, benimde işlemem gerekiyo çünkü dedi. gerçekten katalogdaki son gün veremiyormuyum, doğrumu söylüyor? birde ben havale ile ödeme yapacağım, ne kadar havale ücreti kesiliyor? bunları takım öncüme soruyorum ama net bir cevap alamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim
Evet geliş fiyatının herkes tarafından bilinmesi kötüymüş. senin ondan ne kdr kazandığını biliyor sonuçta. bu iş böyleyse ben yapmam, sadece kendi ihtiyaçlarımı alırım paşa paşa kargo paramıda öderim. tam katalog fiyatına satılmasada en azından o yaptığın hamallığın bi değeri olmalı, kendine aldığın bi iki ürün bedavaya gelmeli. oriflame kargo eğer istersen bedeline karşılık rujj,kalem,krem gibi ürünler veriyomuş. acaba onamı geçsek sadece kendi ihtiyaçlarımızı almak için. onunda ürünlerini kullanmadım hangisini alacağımı seceçeğimi şaşırırım.
Arkadaşlar bu ay avon satış temsilcisi oldum. yalnız şöyle bir sorunum var, herkes geliş fiyatına istiyor. amacım kendi aldığım ürünlerin en azından bir kısmını çıkarabilmekti. yakın arkadaşlarıma zaten gelişine verecektim, ama iş yerinde katalog fiyatına satmayı düşünüyodum. bugun iş yerindekiler sağlam bir pazarlığa giriştiler, tamam ama ufakta olsa bir ücret ekleyeceğim üyelik ücretimi ve havale kesintisini çıkarmak için dedim, herkes bana fiyat ekleme diğerlerine ekle tribine girdi. şimdi bu avonun geliş fiyatı indirimide herkes tarafından bilinen bişey, kafaya göre fiyat eklenince anlaşılır.ilk aydan bütün hevesim kaçtı inanın. bu ay siparişlerini alıp sonra bıraktım diyeceğim. kendim ablam yakın arkadaşlarım almaya devam edeceğim. ben bu iş için zaman ve emek harcayacağım sonuçta, madem kar edemeyeceğim sadece kendime yakın çevreme faydam olsun. kotayı aşamazsam gerekirse kargo ücreti öderim yine başkasına gelişine vermem. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? birde takım öncüm sürekli arayıp duruyor açmıyorum. siparişi hatırlatmak için, ben ztn tarihleri biliyorum, siparişleri toplamak için bekliyorum yani. bana dediği son günden 3 gün önce vermen lazım en geç, benimde işlemem gerekiyo çünkü dedi. gerçekten katalogdaki son gün veremiyormuyum, doğrumu söylüyor? birde ben havale ile ödeme yapacağım, ne kadar havale ücreti kesiliyor? bunları takım öncüme soruyorum ama net bir cevap alamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?