Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

teşekkür ederim birde ben tam 75 tl.lik sipariş vermiştim fakat secret fantasy yollamamışlar ve bir sonraki siparişinizde gönderilcek demişler ben şimdi kargo ücreti ödücekmiyim acaba ???

bilmiyorum ki canım,
benimde sipaşim eksik geldi. ne yollanacak demişler ne yollanmayacak
üstelikte faturaya yansımış bilmiyorumkismile
direktörü aradım ilgilenicem dedi bir hafta geçti bir gelişmede yok
ne yapmalı bilmiyorum sordum kimsede cevap vermemiş boshayallersmile

owww işte bu kötü olmuş ! umarım en kısa zamanda çözülür :S

kızlar bı yardımcı olun yaw :)

kızlar merhaba bende temsılcıyımde bısı sormak ıstıorum. k12 ıcın ınternet sayfasında goz kalemı+ruj+rımelden olusan paketı var 17,50tl ye. bu fıyat temsılcı ıcın mı musterı ıcın mı. musterım gazetede gordum bu paketın fıyatını dedı ama ınanmadım acıkcası..

müşteri fiyatı canım o fiyat..
kızlarrrrrrrrrr indiirm brosüründe womwn of earth bittimiii yoksaa stokta varmıı bilennnn varmııııııı??
melekkk hepsini almadınn dimmii canım 1 tane de bana bıraksaydınnn:)))

Arkadaşlar avonun yeni rimeli nasıl kullanan var mı? Hacimli bir rimel istiyorum ama şimdiye kadar istediğimi tam olarak bulamadım. Bir de saati var siyah kordonlu taşlı falan çok beğendim tavsiye eder misiniz??

hacim istiosan yeni rimel işini görmez canım almaaa!!
supershock yada perdect wearın rimelini al.yalnız perfect wear suya dayanıklı oldugndan biraz zor çıkıo kararını ona göre veririsin tatlım.yerimseniben

kızlar aromadisiac bayan benm hoşuma gitti kalıcı akşam sıkıyorum sabah hala kokuyor
esmer tenlilere gidecek bi parfüm zira oryantal kokular hakim az baharatımsı ama rahatsız edici deil ben baharatlı kokuları sevmezdim ona bayıldım
ben de size rare pearls sı sorcam bi de katologda ayrıca rare gold var aynı şey deil sanırım bi arkdş biini seviyormuş ama pakette olan farklı mı çok bende numunesi de yok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…