- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #18.401
başına 0 ekle canım
kızlar bu ay sipariş verirsem birde parfüm numunesi isticem 1-2 tane fazla değil. ama ben avonun parfümlerini pek bilmiyorum.önerebileceğiniz ürünler varmı?istediğim özellikler şöyle:çok klasik olmasın modern kadın kokusu olsun,kış için uygun olsun,(yani baharat kokulu olabilir)ayıptır söylemesi birazda seksi olsun:kedi:tabi kalıcı da olsun
K-13 var bende neler merak ettiniz :kedi: akşam yazarım size, kataloğum evde bilmiyorumkismile
K-13 var bende neler merak ettiniz :kedi: akşam yazarım size, kataloğum evde bilmiyorumkismile
kızlar daha önce de yazmıştım ama cvp veren olmamıştı megan ev botu alan kimse yok mu yaaaaaaa?
for away çok ağır bi koku ya akannehir
ama çoooook güzellll.nişamlım bayılıo wallaaa. :kedi: Ama kışın daha çok tercih edilio. bayanssulusmile
kızlar daha önce de yazmıştım ama cvp veren olmamıştı megan ev botu alan kimse yok mu yaaaaaaa?
kızlar far away 30ml liklerid kokusu aynı mı ??
kızlarrr merhaba ben avon satış temsilcisi değilim ama avon kullanıcısıyım ve elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorumm epeydir takip ediyorum sizi ama aranıza katılmak yeni kısmet olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?